küs-genç ve püs-genç göreve
Printable View
küs-genç ve püs-genç göreve
[quote=VOBiX;123946]Hangi yurtdışına? DAXın düştüğünün 4te biri kadar DOWunkinin yarısından bile az düşmüşüz bunun neresi yurtdışına bağlılık? Halil gibi Hindistan borsası vs varsa baktığınız başka bir yer söyleyin biz de bilelim.[/quote]
helebide rus ayusuna bakıyor olaydı
[QUOTE=Astatin;123932]en soldaki kırmızı bar serisi baya bi aşağıdan geliyo ama :)[/QUOTE]
42500 den SAT vermiş 42900 den AL vermiş, 400 puan zarar. o kadar da olsun :D
[quote=Astatin;123948]helebide rus ayusuna bakıyor olaydı[/quote]
You mean Kamçatka Bear.:D:D:D
Dünyayı dolaış geldik daha bir arpa boyu yol almamış, ne dersın jerfın, zarara ortağım dersen buradan short yaparım, kar benım zarar fifty fifty,
[quote=Astatin;123947]küs-genç ve püs-genç göreve[/quote]
olmaz bu gün izindeyim :::::::::
[QUOTE=truva;123799]vobix aps yorumu yapsanız[/QUOTE]
Vade değişimi var bugünkü APSD yanıltır. Son iki üç işgünündeki APSD nötr idi. Pozsiyon ayalamaları yapılıyor. Tepede olsak Dowdaki negatif uyumsuzlukların da desteği ile dönüş için derdim ama 4000 punalık düşüşü düzeltme sayıp onun ayarlaması ise yukarı da olabilir.
Sıfır işlem, no stress, no şelale, yes ralli, long devam... :D
[QUOTE=tuareg;123951]Dünyayı dolaış geldik daha bir arpa boyu yol almamış, [COLOR="Red"]ne dersın jerfın, zarara ortağım dersen buradan short yaparım, kar benım zarar fifty fifty[/COLOR],[/QUOTE]
benim zararım bana yetiyor..:(
350 geri aldım ne var ne yok longum
43500 yeter bugün geri kalana sonra bakarız.Net yukarı imkb oha.Bu garanti 4ü geçer.
PY Dİye bir şey varsa .............