-
[QUOTE=jerfin;123851]beni hiç bekleme, inat damarım tuttu mu MC yi bile göze alırım...dng[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;123852]aynen başımıza gelecek var ya bakalım:confused:[/QUOTE]Kadınalrın inadından korkacaksın demişler hele birlik olmuşlarsa kaçacak delik ara PY .dng
-
-
way anasına sayın seyirciler zurnanın zırt dediği yer burası olmalı büyük oyun var çözen kazanır 400 N var n YOK shorttt ÜVENDİRE ELİMDE :)
-
[quote=jerfin;123955]benim zararım bana yetiyor..:([/quote]
cok cımrısın cokkk, cuma kapanısın 75 puan altındayız, hiç kanaatkar değilsin,
-
Long olanları tebrik ediyorum gün sizin gününüz arkanızda py var yürüyün be, bizde magrada saklanmaya devam,
-
[QUOTE=hexa;123888]Zararım yok ama Vob hesabımı kapamayı düşünüyorum kazanmana izin vermiyorlar Forex piyasası gibi müşterisiz kalacaklar yakında :D[/QUOTE]
Vobdan ağzı yananlar forexe geçtikçe forex müşterisiz kalmaz merak etme.
-
[QUOTE=MMO;123963]Long olanları tebrik ediyorum gün sizin gününüz arkanızda py var yürüyün be, bizde magrada saklanmaya devam,[/QUOTE]
Arkamda değil, önümde olmasını yeğlerim :D
-
öyle bir ralli olacak ki tavan görecez... (%15 lik tavan hiç görmedik bir ilk yaşarız inşallah) yada büyük bir fake var ortada... :)
-
[B]Düşmüyoooor düşmüyoooor. düşmeyecek mi acabaaa..[/B]
[B]Yoksa Batan geminin son malları mı bunlar? [/B]
[B]Çıkış trendi devam mı ediyor.. Bekleyip göreceğiz. bakalım.. :):):)[/B]
Çok sıkıcı piyasa çook. çok sıkışık..Tek işlem yapmadım. Trendin yönünü bekliyorum..
Mart ayında 1500 ytl komisyon vermiştim... Trend Belli olmadan boşuna komisyon vermeyeceğim..canım sıkılıyor..
-
[QUOTE=misafir;123966]öyle bir ralli olacak ki tavan görecez... (%15 lik tavan hiç görmedik bir ilk yaşarız inşallah) yada büyük bir fake var ortada... :)[/QUOTE]
%10luk da olsa tavan görüldü ama taban hiç görülmedi. Önce taban borcunu ödesin..dng
-
[quote=SaNCaKTaR;123961]way anasına sayın seyirciler zurnanın zırt dediği yer burası olmalı büyük oyun var çözen kazanır 400 N var n YOK shorttt ÜVENDİRE ELİMDE :)[/quote]
bu manzara karşısında halen daha şortsanız sizi tebrik ederim... bari flat olun :)
-
unlimitted 7/10 kaldı. Fulle şunu artık.