dow 1.75 eksi he.. kısa kalmayın bizim gibi valla..
Printable View
dow 1.75 eksi he.. kısa kalmayın bizim gibi valla..
Arkadaşlar merhaba bu gün yeni yazabiliyorum cumadan uzun idim sonra bugün telefonla kısaya çevirdim hala kısadayım çok güçlü bir borsamız ve ekonomimiz varmış .bunu bilir bunu söylerim ama demedi demeyin bu işin sonunda çok kan akacak ama ne tarafa akacak kestiremedim gönlüm kısadan yana
merak ediyorum acaba dışarısı bu kadarkötü olmasa, vadeli nerede olurdu şimdi
[quote=misafir;123985]merak ediyorum acaba dışarısı bu kadarkötü olmasa, vadeli nerede olurdu şimdi[/quote]
bence aynı yerde...
[quote=misafir;123985]merak ediyorum acaba dışarısı bu kadarkötü olmasa, vadeli nerede olurdu şimdi[/quote]
45.000 sanırım...
[QUOTE=misafir;123985]merak ediyorum acaba dışarısı bu kadarkötü olmasa, vadeli nerede olurdu şimdi[/QUOTE]
geçen hafta spot'u 44.000 çektiklerinde yurtdışı da güzeldi ama vadeliyi almadılar... eksi 600-700 makasta günü geçirttiler.. dertleri düşmemek değil, yatayda maldan çıkmak...!!!!!
[QUOTE=unlimitted;123986]bence aynı yerde...[/QUOTE]
bence de..:cool:
Hodaaa. Makasa ne oldu... Bitti. Makas kapandı...
Pozitif ayrım bacaklarımızı ayırdı :) artıya bile geçer şerefsiz amirim..
400 longları 247 ten flat gene kol kestik 125 pointos daha geçmiş ola!
Bence sinir sistemimizi test edıyorlar, her ıhtımale karsı kuyrugu dik tutmakta fayda var.
bugün faiz indirimi derdine bankaları tutuyorlar, yarın göreceğim ben onları....dng.dng
[quote=jerfin;123988]geçen hafta spot'u 44.000 çektiklerinde yurtdışı da güzeldi ama vadeliyi almadılar... eksi 600-700 makasta günü geçirttiler.. dertleri düşmemek değil, yatayda maldan çıkmak...!!!!![/quote]
Aynen katılıyorum..brv