-
[quote=Vob Trader;22384]Ekonomi bakanımız Mehmet Çelik bile kendisi diyor kriz için ben bizim borsamız sığ olduğu için borsadaki düşüşü baz almıyorum hazine borçlanmasına bakıyorum diyor.[/quote]
faizlerdeki 16'dan 23'lere fırlamayı baz alıyormuymuş acaba sormak lazım... malum, imkb kadar sığ değil orası :D:D
herşeylere bir kılıf uyduruyorlar zaten...sığmış.... şirketlerinin değeri düşmüyor mu kardeşim borsan sığ olunca :..:
sığ olması da senin suçun... halka açıklık oranlarını artır madem... şikayet edeceğine... gerekli düzenlemeleri yap... ne manipülasyon olur o zaman ne abuk subuk kumar kağıdı kalır ortada...
bu ne perhiz...bu ne lahana turşusu !
-
[quote=Vob Trader;22384]Ekonomi bakanımız Mehmet Çelik bile kendisi diyor kriz için ben bizim borsamız sığ olduğu için borsadaki düşüşü baz almıyorum hazine borçlanmasına bakıyorum diyor.[/quote]
faizlerdeki 16'dan 23'lere fırlamayı baz alıyormuymuş acaba sormak lazım... malum, imkb kadar sığ değil orası :D:D
herşeylere bir kılıf uyduruyorlar zaten...sığmış.... şirketlerinin değeri düşmüyor mu kardeşim borsan sığ olunca :..:
sığ olması da senin suçun... halka açıklık oranlarını artır madem... şikayet edeceğine... gerekli düzenlemeleri yap... ne manipülasyon olur o zaman ne abuk subuk kumar kağıdı kalır ortada...
bu ne perhiz...bu ne lahana turşusu !
-
zaten bu kriz de başkasının suçu.... hırsızın hiç günahı yok :)
ah amerika ahh.... bozdun güzelim piyasamızı... ne güzel 100.000'e gidiyorduk !! :..:
-
zaten bu kriz de başkasının suçu.... hırsızın hiç günahı yok :)
ah amerika ahh.... bozdun güzelim piyasamızı... ne güzel 100.000'e gidiyorduk !! :..:
-
[QUOTE=halojen;22383]35200 altında kalma isteği yok gibi... 5dklıkta da macd uyumsuzluğu oluştu son dipte...
veri düğümü çözecek sanki.... [B]kilit nokta 35200[/B].... çok kritik yerlerdeyiz...
tekrar edelim...sistemler sat'ta... 36bin üzeri her hareketi satış fırsatı olarak görüyorum...[/QUOTE]
sadece 5 daklık değil
saatlik fdow, dax ve fdaxın üçündede var sn halojen...
ayrıca günlüklerde..
birinde olsa anlarım....
o yüzden tekrar yukarı olacaklardır bugün... o yüzden sahte diyorum...
bu veriyle olur dow açılınca olur.. ama beklediğim yukarı olur kanımca...
ki dün gece hemen dow kapanınca yazmıştım...
teknik olarak dow ve özellikle s&p nin bugün iyi olması daha kuvvetle muhtemel..
futurlardaki bu düşüşe ragmen...
neyse derdimizi anlatamıyoruz...
yok teknik çalışmazmış .yok uçan adam resmi...
bizim vadeli satta.. ama sabah gapla o sat fırsatını vermedi...
biraz önce 42700 den satanların halide ortada...
zaten açılışta bu seviyelerdeydik..
o halde ben burdan muhtemel bu tepkiyi beklemeye devam ederim...
uzunlarla.....
saygılar...
-
[QUOTE=halojen;22383]35200 altında kalma isteği yok gibi... 5dklıkta da macd uyumsuzluğu oluştu son dipte...
veri düğümü çözecek sanki.... [B]kilit nokta 35200[/B].... çok kritik yerlerdeyiz...
tekrar edelim...sistemler sat'ta... 36bin üzeri her hareketi satış fırsatı olarak görüyorum...[/QUOTE]
sadece 5 daklık değil
saatlik fdow, dax ve fdaxın üçündede var sn halojen...
ayrıca günlüklerde..
birinde olsa anlarım....
o yüzden tekrar yukarı olacaklardır bugün... o yüzden sahte diyorum...
bu veriyle olur dow açılınca olur.. ama beklediğim yukarı olur kanımca...
ki dün gece hemen dow kapanınca yazmıştım...
teknik olarak dow ve özellikle s&p nin bugün iyi olması daha kuvvetle muhtemel..
futurlardaki bu düşüşe ragmen...
neyse derdimizi anlatamıyoruz...
yok teknik çalışmazmış .yok uçan adam resmi...
bizim vadeli satta.. ama sabah gapla o sat fırsatını vermedi...
biraz önce 42700 den satanların halide ortada...
zaten açılışta bu seviyelerdeydik..
o halde ben burdan muhtemel bu tepkiyi beklemeye devam ederim...
uzunlarla.....
saygılar...
-
[QUOTE=HKAYIKCI;22380]Wsj: Sec 50`den Fazla Hedge Fon Danismanina Celp Gonderdi
Wall Street Journal Gazetesi Abd`nin Spk`si Konumundak Sec`in (securities And Exchange
Commission) Iki Borsa Sirketinde Manipulasyon Yapildigi Yonundeki Arastirmalar
Cercevesinde 50`den Fazla Hedge Fon Danismani-yoneticisi`ne Celp Gonderildigini
One Surdu.
Gazetenin Konuya Yakin Kaynaklara Dayanarak Verdigi Haberinde Celp`lerin Pazartesi
Gunu Gonderildigi Ve Suclamalarin Bear Stearns Ve Lehman Brothers Hisselerindeki
Aciga Satis Islemleri Ile Ilgili Oldugu Belirtildi.
-matriks-[/QUOTE]
bir celp te bizimkilerin gondermesi lazim ancak nerdeeee o ozguven(baska kelime yazacaktim en uygun bunu buldum).
-
[QUOTE=HKAYIKCI;22380]Wsj: Sec 50`den Fazla Hedge Fon Danismanina Celp Gonderdi
Wall Street Journal Gazetesi Abd`nin Spk`si Konumundak Sec`in (securities And Exchange
Commission) Iki Borsa Sirketinde Manipulasyon Yapildigi Yonundeki Arastirmalar
Cercevesinde 50`den Fazla Hedge Fon Danismani-yoneticisi`ne Celp Gonderildigini
One Surdu.
Gazetenin Konuya Yakin Kaynaklara Dayanarak Verdigi Haberinde Celp`lerin Pazartesi
Gunu Gonderildigi Ve Suclamalarin Bear Stearns Ve Lehman Brothers Hisselerindeki
Aciga Satis Islemleri Ile Ilgili Oldugu Belirtildi.
-matriks-[/QUOTE]
bir celp te bizimkilerin gondermesi lazim ancak nerdeeee o ozguven(baska kelime yazacaktim en uygun bunu buldum).
-
veri iyi gelirse ilk solugu 43300de alırız
-
veri iyi gelirse ilk solugu 43300de alırız
-
açıkçası, öğleden sonra gelen sarkma beni tereddüte sevketti sn.mbm... 36bin üzerine atmasını bekliyorum hala, ama umudum azaldı.... bakalım, zaten beklentim yok benim artık bu dalgadan... tepe oluştuğunu düşünüyorum artık...
36bin üzeri beklentim, dün yerine gelmiş ve düşüş başlamış olabilir... ya da biraz daha coşku pompalama niyetinde olabilirler,abartıp 36150 üstü göstererek...bunu ayırd etmek güç....
yukarı hareketler iyice şüpheli konumunda artık...
emin olduğum tek şey varsa,buraların tepe olarak kalacağıdır.. 37bin stop olmak üzere
-
açıkçası, öğleden sonra gelen sarkma beni tereddüte sevketti sn.mbm... 36bin üzerine atmasını bekliyorum hala, ama umudum azaldı.... bakalım, zaten beklentim yok benim artık bu dalgadan... tepe oluştuğunu düşünüyorum artık...
36bin üzeri beklentim, dün yerine gelmiş ve düşüş başlamış olabilir... ya da biraz daha coşku pompalama niyetinde olabilirler,abartıp 36150 üstü göstererek...bunu ayırd etmek güç....
yukarı hareketler iyice şüpheli konumunda artık...
emin olduğum tek şey varsa,buraların tepe olarak kalacağıdır.. 37bin stop olmak üzere