325 ort kısa .. du bakalım ..
Printable View
325 ort kısa .. du bakalım ..
şip-şak 20 ;
trend olunca sistemler şova devam ediyor..
[IMG]http://i25.tinypic.com/2nk2rgo.jpg[/IMG]
bu shortlarla tatile cikabilecekmiyim acaba,,,,pala beni tatile cikar artik sikildim vobdan:)
yygd .. sayım live exxx olmadı .. üvvvvvv
[quote=kitaro;261711]abi ben fulleyince 1500 puandan fazla beklemiyorum ama bu sefer 1000 puan koydum stop yerini ama sanıyorum burası ortavadeli tepe coşkunun kralı oldu çünkü. sabah gapları silkeleme için yapılır buda şortçu silkelemesi[/quote]
coşkunun kralı olduğuna katılıyorum kitaro,gösterge ekrandan çıkacak neredeyse :confused: kalamaması lazım buralarda fazla bence..
[IMG]http://i30.tinypic.com/sb6dyq.jpg[/IMG]
[quote=abka;261705]abi nasıl bir sistem CPI[/quote]
abka,
Bulkowski meşhur bir analist/trader...
NR4-NR7 dediğimiz son 4 günün en dar ve son 7 günün en dar trade aralığından yola çıkrak,belli formasyon kalıplarını kullanarak bunu geliştirmiş,günlük grafikte çalışıyor,formülünü söylemiyor,ama sistemin sinyallerine bakarsak tepe ve dibe yakın sinyal veriyor.
genel trendi anlamak için bakabiliriz...brv
iyi bişi...:..:
burdan tekrar yukarı vurması lazım yoksa 72700 kadar inebilir
geri çekilmede long yaptım(sistem geregi)..neden vob %4 kapatmasın ki..yahu AYM kararıyla çok belirsizlik kalktı.referandumda evet olacagı tüm anketlerde var...ve dow aslanlar gibi 10.000 üzerinde ..hemde bizden sonra %2 daha yaptı...bu sıkışma kırılırsa 1999- 2000 tarihine benzeriz...
[COLOR="Red"]demek istediğim illa düşecek sanılmamalı[/COLOR]..
PALA BiZi TATiLE GONDERRRR
selcuklu patronu iyi bir tatile gondersin o cok yoruldu...gunluk islem acmasi benden 5 kat fazladir...o daha cok haketti pala.....
du bakalım last trade r abi ... bakalım .. kısmet .. hayırlısı .. üvvvvvvvvvvvv .. sayım çalışırsa golu atarız .. :o:o:D:D:D
[QUOTE=Strategist;261654]Bu arada STR sistemini inceledikçe beni daha da etkilemeye başladı. Akşamları da STR kullanarak DOW üzerinde Nighttrading yapmaya karar verdim. :)
Şimdilik Forex'de sanal hesap üzerinden başladım. Sonuç çok başarılı. Bollinger ve Stoch kısmını henüz kullanmayıp sadece hareketli ortalamalara bakıyorum. Aşağıdaki grafik benim ayarlarımla oluşan durumu gösteriyor. Yeşil alanlarda long, kırmızı alanlarda short, sarı alanlarda mutlaka flat. Yakalayamadığı bir hareket yok...
Tüm piyasalarda çalışan gerçekten çok robust bir sistem bu STR... Üzerimizdeki hakkınızı ödemek zaten mümkün değildi, şimdi işi daha da zora koşmuş oldunuz Saraylı Hocam... :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]( Kesinlikle acelesi yoktur aslında bu soruyu hafta sonunda MS topiğinde soracaktım yine soracağım, benim gibi anlamayanlara yararı olur)[/COLOR]
Arkadaşlar bu STR yi bir ben anlamadım, müsait zamanınızda bana yardımcı olurmusunuz ?
5 dakikalık yakın vade VOB grafiğide;
Alım Koşulu:
Kapanış fiyatı 55 lik ağırlıklı ortalamadan büyük olmalı
55 lik ağırlıklı ortalama yükselmeye başlamış olmalı
6 lık ağırlıklı ortalama 10 luk ağırlıklı ortalamayı yukarı kesmeli
Saat 17 den sonra alma
Uzun Pozisyon Kapat:
6 lık ağırlıklı ortalama 10 luk ağırlıklı ortalamayı aşağı kesmeli
Veya son çubukla pozisyon kapat
Satım Koşulu:
Kapanış fiyatı 55 lik ağırlıklı ortalamadan küçük olmalı
55 lik ağırlıklı ortalama düşmeye başlamış olmalı
6 lık ağırlıklı ortalama 10 luk ağırlıklı ortalamayı aşağı kesmeli
Saat 17 den sonra satma
Kısa Pozisyon Kapat:
6 lık ağırlıklı ortalama 10 luk ağırlıklı ortalamayı yukarı kesmeli
Veya son çubukla pozisyon kapat
300 puan max. stop...
[COLOR="Blue"]Bu veriler ile yıl başından bu yana 355 karlı 639 zararlı toplam toplam 994 işlemle 14 845 puan kazandırıyor.[/COLOR]
Getiri eğrisi son derece kötü.
Kayma ve komisyonu dikkate alırsam bence zarar eder.
Ben nerde hata yapıyorum...
[quote=abka;261731]geri çekilmede long yaptım(sistem geregi)..neden vob %4 kapatmasın ki..yahu AYM kararıyla çok belirsizlik kalkyı..ve dow aslanlar gibi 10.000 üzerinde ..hemde bizden sonra %2 daha yaptı...
demek istediğim illa düşecek sanılmamalı..[/quote]
dow için 10 binin psikoljik etkisinden başka bi anlamı yok bence,önemli olan yeniden 10200 lerin üstünde kalabilmesi.bunu yapamadığı sürece dünyayı diken üstünde tutmaya devam eder diye düşünüyorum.
ama bizim piyasa dow dan teknik olarak çok daha kuvvetli duruyor bi süredir..