bağa da sorarsanız fdj pis teper, o bir derde bizimki de iki der... umarım :)
Printable View
bağa da sorarsanız fdj pis teper, o bir derde bizimki de iki der... umarım :)
"tek bi korkum var o da korkmadığımdır..." mosyo - 2013
Geçenlerde nette dolanırken, gavurların yaptığı gibi fx brokerların listesi, yorumlar vs gibi şeylerin olduğu bi siteye denk geldim.Birinin işine yarar..
[URL]http://fxrehber.com/[/URL]
bu imralı sürecini para istedi...ne biz ne hükümet..para...nasıl daha önceki karmaşayı istediyse ve tr piyasasını scalp için kullandıysa..ve artık scalp piyasası olmaktan çıkıoruz...maliyet piyasası ,sermayeyi parketme piyasası oluyoruz ki giren yüklü parayı,dünyanın diğer yerlerinden artan istikrar ile birlikte giren diğer para ile trade de savlıklı şekilde roll edebilsin
açılışla 500 pts gömüş ve tam 5000 kontrat işlem.hmmm
ah hacı ah.. NUNUlar vardı :)...vereceydik 98000 lerden..şimdi koy yerine..her ne ise..no passarant yes long
üstümde gereksiz bi müsterihlik var lonklarımlan.hayırlısı
[quote=ATHLON;434721]bu imralı sürecini para istedi...ne biz ne hükümet..para...nasıl daha önceki karmaşayı istediyse ve tr piyasasını scalp için kullandıysa..ve artık scalp piyasası olmaktan çıkıoruz...maliyet piyasası ,sermayeyi parketme piyasası oluyoruz ki giren yüklü parayı,dünyanın diğer yerlerinden artan istikrar ile birlikte giren diğer para ile trade de savlıklı şekilde roll edebilsin[/quote]
Güzel analiz etmişin olayı ama makro takro işleri benim midemi bulandırıo.Grafik yeter bana..derinliği bile kaldırdım ekrandan arada bakıyorum
şimdi bu dün bu seviyelerdeyken feci raattım,ama bugun bu seviyelerdeyken raatsızım..bunu hayra mı yormak lazım..bilemedim
aha asti [URL]http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/Sony-PlayStation-4-tanitildi-Konsol-dunyasinda-AMD-hakimiyeti-basladi.htm[/URL]
[quote=ATHLON;434724]üstümde gereksiz bi müsterihlik var lonklarımlan.hayırlısı[/quote]
valla bende de..derinlik sarhoşluğu olmasın hacı..üğwww
[quote=ATHLON;434726]şimdi bu dün bu seviyelerdeyken feci raattım,ama bugun bu seviyelerdeyken raatsızım..bunu hayra mı yormak lazım..bilemedim[/quote]
ilkinde dipten yükselen daş vardı, şimdi yüksekten düşen daş:::