[quote=saraylı;405133]günaydın...kom[/quote]
Solotürk hala al da mı saraylı hocam.
Printable View
[quote=saraylı;405133]günaydın...kom[/quote]
Solotürk hala al da mı saraylı hocam.
[IMG]http://e1205.hizliresim.com/x/c/5nrdz.jpg[/IMG]
[quote=thebaboli;405136]Solotürk hala al da mı saraylı hocam.[/quote]
Solotürk satta,
günlük renko alda..
herkese günaydın:)
Carı ıslemler dengesı mart'ta -6 mılyar 121 mılyon dolar (beklentı: -5.99 mılyar mılyon dolar)
-matrıks-
Bu kadar zaman yatayda git gel yapmanın mükafatı güzel olacaktır..En azından geçmişte öyle oldu.
arkadaşlar daha önce yazmıştım yine yazayım unutanlar olabilir zira önemli.114 avrupa bankasının notlarının moodys tarafından gözden geçirmeleri haftasonu açıklanacak.eğer ispanyol bankalarının notu düşerse ispanyanın da notu düşebilir.
arkadaşlar ekranda olduğum zamanlar her 15 dkda bir anlık dow futureları sizlerle paylaşacam.tabi ani hareket olursa onları da paylaşırım.bugünlerde önemli çünkü.pala madem onu görüyor biz de görelim dimi:)
fdjı -0.65
Fdjı -0.70 fspx - 0.77
-0.59 -0.64
Herkese bol kazançlar.
Sn. kokohan23, Fdjı YMM2 mi?
tekrar yukarı yapacak galiba
[quote=vvvv;405191]herkese bol kazançlar.
Sn. Kokohan23, fdjı ymm2 mi?[/quote]
evet.sizdede varmı anlık lisans?
S&p kodu fspxr
-0.52 -0.59
Benim 5 lik dün kapanışta aşağı dönmüştü 69575 den tekrar yukarı döndü
Herkese hayırlı cumalar
SİSTEMLER günlüklerde satda
shortlarla düşüşü kaçırırsak kaçan balık büyük olurmuş muhabbetine girmeyelim gibi bir düşünceye sahibim.
bu yüzden sanki kısa periyodlarda sinyal aralığını biraz geniş tutmak gerekli olabilir diyorum
bol kazançlar.
kaçan balık balina olmasın aman:)
Yeni yaptığım sisteme göre 25 lik saatlik hepsi longda sabah düşüşte bozmamışlar
FDJI 12828 seviyeleri önemliydi tutunamıyor görünümünde hala
12648 aşağıya kırılırsa orta ve uzun vadeli büyü bozulacak zaten
1 kaç gün içindeki gelişmeler herşeyi daha netleştirecek görünüyor beklemek ve sabır sabır tradera lazım olan tek şey.
Benim 5 lik 675 den aşağı döndü
şöyle yazayım
fdjı 12828 dow 12875
fdjı 12648 dow 12715
seviyeler bunlardı dow kapanışı dün itbarı ile 12875 altında gerçekleşti 12855 oldu bakalım neler olacak:)
Fıtch: Turkıye'de yumusak ınısın yolunda gıttıgı gorunuyor - cnbce
Fıtch/parker:carı acıgın yuksek sevıyesınden endıse duyuyoruz - cnbce
Fıtch/parker: Kredı notunun cok yakında 'yatırım yapılabılır'e yukseltılmesı olası degıl - cnbce
Fıtch: Carı acık ve tıcaret dengesınde cesaet verıcı trendler sozkonusu- cnbce
fıtch :notun 2-3 yıl ıcınde yatırım yapılabılır'e yukseltılmesı ıhtımalı var- cnbce
-matrıks-
Ne güzel kafa buluyorlar değil mi bizle :)
750 den tekrar yukarı döndü 5 lik
[URL="http://bit.ly/c25MCx]"][url=http://bit.ly/c25MCx][/URL][img]http://e1205.hizliresim.com/x/c/5nzzl.jpg[/img][/url]
renkoyu bile delirtti bu ara.
675 den tekrar aşağı
Bence dananın kuyruğu bugün kopacak.
Sn. Kokohan23, tadawul mt4 den takip ediyorum. Birara bunların yakın vadesini degiştirdiler. şimdi nedir. bilmiyorum. saat 14:16 da 12764 dü.
[quote=kokohan23;405237]Bence dananın kuyruğu bugün kopacak.[/quote]
O gün hiçde bugünmüş gibi durmuyor bence. Doğrusu yukarı gidecekse ne zaman olursa olsun kopsun dananın kuyruğu :)
14.36 itibariyle -0.42 -0.44
piyasalar hiç bir şeyi takmasada bu veriyi kullanacaktır.lehine.
15:30 USD Çekirdek PPI (Aylık) 0.3%
15:30 CAD İstihdam Değişikliği 7.0K 82.3K
15:30 USD PPI (Aylık) 0.0%
15:30 CAD İşsizlik Oranı 7.0% 7.2%
16:55 USD Michigan HassasiyetiP 76.4
Bu dxy ile borsaların yukarı gitmesi zor gibi.
dow endeksi 12705 uv tirend desteğini test etmeden hiç bir piyasa yukarı dönemez gibi düşünmekteyim.
-0.45 -0.48
-0.56 -0.59
5 likle trade edeyim biraz dedim yemin ediyorum başım döndü bırak shorta aylık baksın en iyisi:..::Dshort devamm.dng
Bu hacimle ne direnç aşılır ne destek kırılır.hacim arttığı an yön ne tarafaysa o yönde pozisyonda olmak lazım.
[quote=engin sözmen;405264]5 likle trade edeyim biraz dedim yemin ediyorum başım döndü bırak shorta aylık baksın en iyisi:..::dshort devamm.dng[/quote]
hocam hele böyle net trendin olmadığı piyasalarda mümkünse günlük bakmak lazım.ya da flate geçip beklemek lazım.bazen pozisyonun olmaması en iyi pozisyondur.
-0.63 -0.68