-
[quote=jerfin;124041]bak sinirimi senden çıkarmayayım..:D elimdeki telefonu monitörde parçaladım, saçımı yolmak yerine telefonu senin kafanda parçalardım....dng[/quote]
Gel gell, ben de kavga edecek bırını arıyordum zaten, ama once kavga sınırlarını belırleyelım, ısırmak yok, tekme tokat serbest, mazlummmmm, nerdesın mazlummmmm:D:D:D
(herşeyde eşitlik dıye dövünürsünüz ama iş kavgaya gelınce cınsıyet ayrımı, yok oyle dava...)
Not; herhangı bır dövüş sporları dersı almışlığın var mıdır?
-
imkb degil sahipli patron hissesi
-
[QUOTE=tuareg;124055]Gel gell, ben de kavga edecek bırını arıyordum zaten, ama once kavga sınırlarını belırleyelım, ısırmak yok, tekme tokat serbest, mazlummmmm, nerdesın mazlummmmm:D:D:D
(herşeyde eşitlik dıye dövünürsünüz ama iş kavgaya gelınce cınsıyet ayrımı, yok oyle dava...)[/QUOTE]
Yaklaşım fena değil, buradan yola çıkarak cinsiyet ayrımını kavga başlamadan önce bertaraf ederseniz daa iii olur, ama gerçekten aynı cins olmak zorundasınız, senmi karşı cins olucan yoksa jerf mi cinsiyet değiştirecek? kim daha istekli?:p :..::..::..:
-
Eskir bir borsa efsanesi derki, DJ erken saatte %2 düştüyse ya toparlar artı kapatır, yada "sittin" gün topralamayacak bir düşüş trendinin başlangıcı olarak %3 ve üstü eksi kapatır...
Ps: Sittin = 40 demektir.
-
[quote=jerfin;124054]bu piyasa çok feci düşecek, PY amacına ulaştı ve birçok kişi short kapattı sanırım..:confused:[/quote]
Dowdakı düşüşe aldanma, yarın acılıs 43700 olmaz da bu durumda 43600 olur:D
(Getti bizim şhortlarrr, üwwwww, çıkayım dağlara da kurt yesın benı)
-
[QUOTE=tuareg;124055]Gel gell, ben de kavga edecek bırını arıyordum zaten, ama once kavga sınırlarını belırleyelım, ısırmak yok, tekme tokat serbest, mazlummmmm, nerdesın mazlummmmm:D:D:D
(herşeyde eşitlik dıye dövünürsünüz ama iş kavgaya gelınce cınsıyet ayrımı, yok oyle dava...)
Not; herhangı bır dövüş sporları dersı almışlığın var mıdır?[/QUOTE]
şimdi kavgada nasıl eşitlik istersiniz, yaradan eşit yaratmamış ki bi kere..:o erkekler güç, kuvvet yönünden kadınlardan üstün yaratıldıysa sizin eşitlik aramanız abesle iştigal olur...boks. nasıl ki bir kadın çocukla kavga ederken eşitlik istiyorum diye kendini savunamazsa, siz de bir kadınla kavgada eşitlik isteyemezsiniz...dng
-
Birde FX cilere, EURUSD deki OBO ya dikkat derim...Burda 500-800 pips arası mama olabilir..Hemen satın demiyorum...Teknük fırsat kollayın diyorum...
-
[quote=jerfin;124060]şimdi kavgada nasıl eşitlik istersiniz, yaradan eşit yaratmamış ki bi kere..:o erkekler güç, kuvvet yönünden kadınlardan üstün yaratıldıysa sizin eşitlik aramanız abesle iştigal olur...boks. nasıl ki bir kadın çocukla kavga ederken eşitlik istiyorum diye kendini savunamazsa, siz de bir kadınla kavgada eşitlik isteyemezsiniz...dng[/quote]
İstersen önce kavga edelım sonra esıtlık meselesının teorık tartısmasını yaparız, maksat stres dağıtmak değil mi, sana da ıyı gelecek valla bakk:D
-
[QUOTE=tuareg;124062]İstersen önce kavga edelım sonra esıtlık meselesının teorık tartısmasını yaparız, maksat stres dağıtmak değil mi, sana da ıyı gelecek valla bakk:D[/QUOTE]
peki o zaman.. senin elinde hiçbir şey olmayacak, benim elimde taş, sopa, tabak, tencere, vazo...... bilimum her türlü alet edavat olacak, kabul mü..:D::: haaaa ısırmak da serbest...:D zaten fxci de çocuk muamelesi yaptı bana..:( etim ne budum ne benim..üüü:D.dng
-
geceye ful şortum 43.075 den.
-
Avrupa borsaları dalışa geçergeçmez dow toparlamaya başlıyo, ne it bişey bu yaaa, avrupayı kapasın yatay takılır ve kapanırken düşerek kapanırgibi geliyor bana....
-
[quote=jerfin;124063]peki o zaman.. senin elinde hiçbir şey olmayacak, benim elimde taş, sopa, tabak, tencere, vazo...... bilimum her türlü alet edavat olacak, kabul mü..:D:::[/quote]
son soruya yanıt vermedın daha, herhangı bır dovus sporlar dersı aldınsa meseleyı aramızda medenı bır sekılde de halledebılrıız, yok ders falan almadıysan her turlu sılahla donanabılırsın, nema problema.