vobix, geyikte kaldıraçı düşük tutuyorum o yüzden 60 değil 40... eurusd ye gel aşka gel paraya gel:) :)
Printable View
vobix, geyikte kaldıraçı düşük tutuyorum o yüzden 60 değil 40... eurusd ye gel aşka gel paraya gel:) :)
Boyun çizgisi de neymiş ya..yerim boyun çizgisini...ver tabana ver tabana...60 dk ya değil, günlük e bakın EURUSD..orda daga bi yüksek duruyo mesafe :) vob da neymiş ya yerim vobu..pariteye gel:)
Vobix sen soma da mı oturuyordun? Cenazeye katılabildin mi?
Soma Linyit..vay canına...biz ilkokuldayken memleketteki bütün büyük işletmeleri ezberletirlerdi beaahhh...
[QUOTE=enorton;124093]Vobix sen soma da mı oturuyordun? Cenazeye katılabildin mi?[/QUOTE]
ayağım sakat olamsa katılacaktım. Burkmaya bağlı şiş ve mor bir sağ ayağım var şu an. Cenazeyi ve kalabalığı uzaktan gördüm. Facebookta grubu ve videoları var şehidimiz "Mete Han"ın.
[QUOTE=Astatin;124094]Soma Linyit..vay canına...biz ilkokuldayken memleketteki bütün büyük işletmeleri ezberletirlerdi beaahhh...[/QUOTE]
O linyitlerin yakıldığı termik santralle aramda 2-3 km ya var ya yok.
[QUOTE=VOBiX;124095]ayağım sakat olamsa katılacaktım. Burkmaya bağlı şiş ve mor bir sağ ayağım var şu an. Cenazeyi ve kalabalığı uzaktan gördüm. Facebookta grubu ve videoları var şehidimiz "Mete Han"ın.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun, hayırdır nasıl burktun? Benim de dün geceki halı saha maçından dolayı heryerim ağrıyor :)
spx 920 deki boşluğu doldurdu
926 üstü kapanış longlara zarar ettirmez
o beyLer indikatörler iyi çalışmışş dow daki %2.5 - 3 öngörüm tutuyor şimdilik..yanlızzzzz aynı indikatörüm bunu %3.5 - 4.5 arasınıda işaret ediyor.. uzunlar için fdow sabah artı yaparak korkuyu alır açılıştan ancak 200 yada 300 puan aşagısı olur.. isterse olmasın üvendire elimde artıkkk...Küskü aut üvendire in :)
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/9274/imk100usd.png[/IMG]
dolar bazlı grafik
yukselen trend kırılmamış daha
dowun 8525 görmesi gerek ordan tepebilir..birzcık.. bize faydası olurmu bilmiyorum..ama yatay aşğı bekliyorum..
[quote=truva;124100][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/9274/imk100usd.png[/IMG]
dolar bazlı grafik
yukselen trend kırılmamış daha[/quote]
log. baksanız birde.