-
:..:[quote=QUEEN;124101]dowun 8525 görmesi gerek ordan tepebilir..birzcık.. bize faydası olurmu bilmiyorum..ama yatay aşğı bekliyorum..[/quote]
hemde nasıl olur... :) 1 haftadır süren yatay trendin adı ve sonu konur :) ...bir de sabah uyandığımda eurusd yi 1.3690 falan görürsem suyundan da koy derim...:..:
-
[QUOTE=Astatin;124103]:..:
hemde nasıl olur... :) 1 haftadır süren yatay trendin adı ve sonu konur :) ...bir de sabah uyandığımda eurusd yi 1.3690 falan görürsem suyundan da koy derim...:..:[/QUOTE]
uzunamı yönlendiriyorlar yoksa gerçekten uzunmu olmak yada olmamak bütün mesele bu:confused:..bugün düşemedik ama ne kadar karşı koyabilir:::..grafiklerde pek bozulma yok...zaten primli borsada uzun oynmak işime gelmiyor..ama çıkmaz diye bişey yok..
bu yorumdan ben bişey anlamadım:D:D:D
piyasa öyle ama:D
-
[URL=http://img269.imageshack.us/i/dussen.png/][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/5480/dussen.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=Astatin;124103]:..:
hemde nasıl olur... :) 1 haftadır süren yatay trendin adı ve sonu konur :) ...bir de sabah uyandığımda eurusd yi 1.3690 falan görürsem suyundan da koy derim...:..:[/QUOTE]
Uamrım yarın herkesin pozsiyonu ayarlayabileceği bir yerden açılırız ve dow şu an inşa etmekte olduğu ters flamanın hakkını veir.
-
PAMBIK nerdesin...püskülmüydü neydi ver ondan biraz şı DOW 74xx yapsın :) :)
-
-
Dow kapanıs 8530, fdow yarın 8479, vob acılıs 43650
kayıtlara gecsın
:):)
-
[quote=Astatin;124107]PAMBIK nerdesin...püskülmüydü neydi ver ondan biraz şı DOW 74xx yapsın :) :)[/quote]
şimdi geldim ya eve.IKEA ya gittik var ya ümraniye de.egeye oyun masası aldım,2 tane parnak kadar sandalyesi var.ben oturmaya kalksam altımda kaybolur sandalye hatta masa bile kaybolabilir ::: kendime de pc masası aldım gacırt diye girdi :::
GACIRT nerdesin ses ver :::
SHORT olanlar çok sevinmesin bence SHORT lar badem olabilir yarın,dolayısı ile shortçularda babafingo.yani olsa fena olmaz malları kaptırdım çünkü.püskülü bugün veremem FLAT im çünkü:::
bizimkiler herşeyi biliyor ve fiyatlamayı ona göre yapıyor.bizimkiler dediğimiz zaten gavırlar değil mi? :::
bilmiyorum kafam karışık, dur şu masayı şantaj montaj yapayım kullanmaya başlayayım :D
-
eurusd 1.3790 üstü NU..ver açığa..:) 5 dk graf 10 pips için
-
[QUOTE=Astatin;124107]PAMBIK nerdesin...püskülmüydü neydi ver ondan biraz şı DOW 74xx yapsın :) :)[/QUOTE]
püskül Bir ucundan bazi şeylere süs olarak takilan, diger ucu serbest saçak biçimindeki iplik demeti :D
-
[quote=SEYYAH;124110]şimdi geldim ya eve.IKEA ya gittik var ya ümraniye de.egeye oyun masası aldım,2 tane parnak kadar sandalyesi var.ben oturmaya kalksam altımda kaybolur sandalye hatta masa bile kaybolabilir ::: kendime de pc masası aldım gacırt diye girdi :::
SHORT olanlar çok sevinmesin bence SHORT lar badem olabilir yarın,dolayısı ile shortçularda babafingo.yani olsa fena olmaz malları kaptırdım çünkü.püskülü bugün veremem FLAT im çünkü:::
bizimkiler herşeyi biliyor ve fiyatlamayı ona göre yapıyor.bizimkiler dediğimiz zaten gavırlar değil mi? :::
bilmiyorum kafam karışık, dur şu masayı şantaj montaj yapayım kullanmaya başlayayım :D[/quote]
ben artık bu saatlerde oralara gitmiyorum..enorton da araba ile çıkıyomuş bu saatlerde :):D:D
-
[quote=SEYYAH;124110]şimdi geldim ya eve.IKEA ya gittik var ya ümraniye de.egeye oyun masası aldım,2 tane parnak kadar sandalyesi var.ben oturmaya kalksam altımda kaybolur sandalye hatta masa bile kaybolabilir ::: kendime de pc masası aldım gacırt diye girdi :::
bizimkiler herşeyi biliyor ve fiyatlamayı ona göre yapıyor.bizimkiler dediğimiz zaten gavırlar değil mi? :::[/quote]
Astatın'ın yazdıklarından şu sonuç çıkıyor, dow 8001,01 bile kapatsa vob yarın artı acacak, 74xx olursa shortlar ıcın bır umut var:..: