PAMBIK son düzlüğe giriyoruz hazırmı süs eşyaları püsküller:) hala monte edemedinmi 4 parça masayı:)
Printable View
PAMBIK son düzlüğe giriyoruz hazırmı süs eşyaları püsküller:) hala monte edemedinmi 4 parça masayı:)
Dow dakı her 30 puanlık düşüşe bız 200 puan artı tepkı mı verıyorduk, korelasyon nasıldı? :)
selçuklu bide parite ayısı bulsana..ben varımda burda şimdi resmi upload et falan uzun sürer..sende vardır çok :)
yarın yüzde kaç yükselecek,,,, hesapladınız mı ? :D
[QUOTE=Astatin;124130]selçuklu bide parite ayısı bulsana..ben varımda burda şimdi resmi upload et falan uzun sürer..sende vardır çok :)[/QUOTE]
[IMG]http://blog.synthesis.net/wp-content/uploads/2008/08/bear.jpg[/IMG]
abi,,,dax %3,5 düşmüş yuh artık,,,,,,,,,,,,,,,,, bizimkiler takmamış bile,,,,,,,,,, ben böyle vob un taaaaaaaaa,........................................m
dedim sana tokoba 15-60 dk pu depcek bu diye..neyse sabah daha bissürü 15 dk var:::
[QUOTE=atlascepkenli;124133]abi,,,dax %3,5 düşmüş yuh artık,,,,,,,,,,,,,,,,, bizimkiler takmamış bile,,,,,,,,,, ben böyle vob un taaaaaaaaa,........................................m[/QUOTE]
vob nickli yeni üyemiz var ..... sövmeyin lütfen ...:o:o:o:o:o
düşüşü sebebi ne imiş,,, öğrenebildiniz mi,,,, arkadaşlar,,, küreselköy de???
sn. VOB bence nickinizi değiştirin ...sn hellim yardımcı olur size .. :o:o:o:o:o:o:o
ben uzun olsaydım deli gibi düşürürlerdi,,,,,,,,,,, var bende bu ay bir pislik,,,,du bakalım :)
bu duruma göre yarın 43050 açarız kayıtlara geçsin Lütfen