-1000 puan gap bekliyorm...fut artı olmayacak yalnız..
Printable View
-1000 puan gap bekliyorm...fut artı olmayacak yalnız..
[QUOTE=tuareg;124160]Yalnız bazı detayları bilmen ve uygulaman gerek, misal vobda poz stresı ıle tesbıh cekıyorsan her taneyı çevırınce bir nefes tesbıhe üfleyeceksin, üstüne birşeyler mırıldanırsan faidesi o kadar çok olur, işyerınde ve umuma acık yerlerde tesbıh meselesını fazla abartma derim, bır gun mufettıs yerıne musteşara denk gelırsın, 'vay sen dalga gecıyon ha' der, allah muhafaza...
(bu anıyı bıraz işlersen 10 numara bır laz fıkrası cıkar bundan)[/QUOTE]
okuyup üflemeye de başlarsam ohoooo..:D
ya hakket düşünüyorum da uyarı yada başka cezalar alabilirdim o gayriciddiliğimden dolayı.. hala o müfettiş arada arar hatrımı sorar, tesbih duruyor mu diye sorar..:D
yarın %70 + açılıp + kapanacağız....
[QUOTE=SEYYAH;124166]yarın %70 + açılıp + kapanacağız....[/QUOTE]
ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı...dng:dü:
[quote=jerfin;124165]okuyup üflemeye de başlarsam ohoooo..:D
ya hakket düşünüyorum da uyarı yada başka cezalar alabilirdim o gayriciddiliğimden dolayı.. hala o müfettiş arada arar hatrımı sorar, tesbih duruyor mu diye sorar..:D[/quote]
Aslında olması gereken yaşadıklarındır, mufettısın yaptıgı normal, hoşgoru esprı hayatın tadı, ama o kadar hosgorusuz bır toplumuz kı, sırf bırı trafıkte solladı dıye sılahların cekılebıldıgı bır ulkede musfettısın hosgorusunu normal değil, alkışlarla karsılar olduk, daha hosgorulu bır toplum olabılme dıleklerıyle...
Trafık demısken, Enorton kardeşimize arkadaslar cok takıldı ama kımse yardımcı olmadı, hazır seans bıtmıskene ben uzerıme dusenı yapayım, hepımız zaman zaman acemılıkler yaparız, Enorton kardeişm, en solda debrıyaj, ortada gaz en sağda fren var sakın yerlerını şaşırma, yalnız en sağdakı frene basınca araba bıraz bağırabılır panık yapma.:::
[quote=jerfin;124167]ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı...dng:dü:[/quote]
cıkk, vob düşmez, birşey eskik..kom
[QUOTE=tuareg;124168]Trafık demısken, Enorton kardeşimize arkadaslar cok takıldı ama kımse yardımcı olmadı, hazır seans bıtmıskene ben uzerıme dusenı yapayım, hepımız zaman zaman acemılıkler yaparız, Enorton kardeişm, [COLOR="Red"]en solda debrıyaj, ortada gaz en sağda fren var sakın yerlerını şaşırma, yalnız en sağdakı frene basınca araba bıraz bağırabılır panık yapma.[/COLOR]:::[/QUOTE]
ehliyet almak için girilen direksiyon sınavında bu saydıklarının yerlerini karıştıran, üstelik bir de el frenini kaldırmadan gaza basıp yürüyen birine de hoşgörü gösterip ehliyet verilmeli mi...:D:D
[quote=jerfin;124170]ehliyet almak için girilen direksiyon sınavında bu saydıklarının yerlerini karıştıran, üstelik bir de el frenini kaldırmadan gaza basıp yürüyen birine de hoşgörü gösterip ehliyet verilmeli mi...:D:D[/quote]
Sakın bunları ben yapmıstım deme,
trafıkte hosgoru yok, herkes kuralları bılecek, sabırlı olacak, sevıyelı olacak, korna calmayacak, bilmeyen trafığe cıkmayacak, bayanlar sol şeride geçmeyecek.:..:
[QUOTE=tuareg;124171][COLOR="Red"]Sakın bunları ben yapmıstım deme[/COLOR],
trafıkte hosgoru yok, herkes kuralları bılecek, sabırlı olacak, sevıyelı olacak, korna calmayacak, bilmeyen trafığe cıkmayacak, bayanlar sol şeride geçmeyecek.:..:[/QUOTE]
evet, ben yapmıştım bunları sınavda ve yine de ehliyet verdiler bana..:D:eek:
Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG]
Kapanışa yakın vob kısalara veda etmiştim ::: Asticim EurUsd shortlamadan önce söyleseydin keşke.Daha düşermi eurusd veya eurjpy?:::
[QUOTE=fXci;124173]Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG][/QUOTE]
bu yılan yarın da çalışsın, yoksa teşekkürümü geri alıırm fxci...dng