Jerfin senin dolarlar duruyormu? :D Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence
Printable View
Jerfin senin dolarlar duruyormu? :D Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence
[QUOTE=hexa;124176]Jerfin senin dolarlar duruyormu? :D Kur zayıf duruyor yarın için öngörün? 1.566 görmez bence[/QUOTE]
duruyor hexa..üüü eninde sonunda bu borsa düşecek ve bu dolar çıkacak.. ya sabır deyip bekliyoruz..:D
[QUOTE=fXci;124173]Arkidişler benim yılan nasılda çalışıyor gördüüzmü hani teşkürlerim....
[IMG]http://i41.tinypic.com/v6om15.png[/IMG][/QUOTE]
8250de vereceğiz senin teşekürleri. Daha cortlara yarameyor.
[quote=jerfin;124167]ne diyosunnn...:confused:
yaf herkesler umudu kesmiş düşüşten... [B]bişey eksik, bişey eksik deyip duruyordunuz... işte eksiklik tamamlandı..[/B].dng:dü:[/quote]
korelasyon bozuldu...iş ilginçleşti...yarın ya ekstra düşerek farkı kapatacak vadeli (bunun geçmişte örnekleri var), ya da yarın yukarı giden bir piyasa göreceğiz.
[quote=QUEEN;123996]hakkımızı yediler[/quote]
Günaydın herkese @İstanbuldan.Piyasa bunun adı gülüm.Hak mak yenmez.Haklar sahibine verilir burada.Margin call yiyene zorla ödetiyorlar.:D:D:DArtmıyorsa düşer.Düşmüyorsa artar.Bakmayın öyle bugün de sanki 43000 altında kapanacaz falan diye.43125 43300 gider gelir.:D:DBir de bakıyom oynamayan borsada millet kütür kütür alsat yapıyor.Yav burada biz ne diye duruyoruz olduğumuz yerde.Azıcık sabretsenize.Biz yapamıyoruz mu bu alsatı.Kıpırdamayın boşuna.Sonra aracı kurum komisyon alıyor diye ağlıyorsunuz.Şimdi alsat zamanı değil.Okadar 500 1000 puanlık yüksek marjlar oldu o zaman nerde idiniz.O zaman da para kazanamıyordunuz çünkü o zaman da py suçlu çünkü çok sert hareket ettiriyordu borsayı.
[quote=oguzhan;123998]Harfi harfine katılıyorum bu fiatlardan ver verebildiğine.nasıl olsa alıcı var[/quote]
Ne yani jerfin short diye yatayda mal çıkıyorlar.::::D:DYa yatayda güzelce mal alıyorlarsa?üüü
[quote=bull market;124024]Yarın sabah ilk işlemler 43000 den başlar, düşüş devam eder şeklinde düşünüyorum....[/quote]
Dow 8850 vob 43350.Dow 8640 vob 43350?43000 değil de 43325 e anlaşalım.:D:D:D
[quote=MMO;124026]EFG o kadar stmasına rağmen neden düşmedik birisi izah ederse sevinirim,[/quote]
Hemen izah edeyim.Efg dediğimiz adam da sen ben gibi adam.Yok 100 000 longmuş yok shortmuş.Bunlar bir şey ifade etmiyor.Efg 100 000 long olup isc de 100 trilyon açığa satmadığını 10 tane kurumdan kim biliyor.Kimse bilmiyor demekki efg bir halt değil.
[quote=erkan.;124031]efg hazirran vadede 12.348 lot pozisyon kapatırken. ( kalan 94.024)
ağustos vadede 11.611 lot uzun açmış bununla beraber long pozisyon 14.806 olmuş.
Analiz edebilecek varmı.[/quote]
Var abi pozisyon açmış birinde birinde de kapatmış.Kurumda aynı kişimi bilemeyiz.Analiz.Efg de eti budu olan bir insan.Piyasaya etkisi düşersek shortlarsa kazanır artarsak longlarsa kazanır.üüü
[quote=bull market;124044]Yarın ufak gaplı açılış yapıcak aşağıya doğru, sonra yukarı alır gibi yapıcak efg, işte o ara alıcak ama sonra sırf basacak şeklinde bir sıralaması var galiba, en azından ben öyle düşünüyorum:) biraz anlatım bozuk olsada buna benzer bişey işte idare et artık :D saygılar...[/quote]
Abi ileride epey alıntılayacağın yazıların oluşmuş.::::::Ama dedektif çok bak burada..kom
[quote=MMO;124052]SAyın Vobix efg 12000 küsür malı karşısındaki alıcıya veriyor alıcı olmasa piyasa zaten aşağı gider benim anlamadığım böyle bir ortamda bu kadar iştahlı bir alıcı kitlesi var efg burdan çıkıp hazirana giriyor tamam , efg nin sattığı malı alan kurumlar burada göstermelik hareket ediyor bence, bakın o kadar mal çıkıldı ama aşağı vermedik biz destek yapıyoruz dediler, belkide millet long zamanı deyince alınan mal piyasaya sürülecek gibi geliyor bana nacizane fikrim böyle,[/quote]
Niye diğer adam da bu vadede shortunu öbür vadeye geçirmek için bunu yapıyor.Biri shortunu kapıyor diğeri longunu.İki taraf da sadece vade değiştirmiş oluyor.Bir de bu piyasada bi efg yok.Dsı var city var merry var var oğlu var.Bunlar işi gücü yok efg ye ekmek mi yetiştirecekler.Efg kim ya.Yok mal vermiş yok mal almış.Bizene adamın malından.İnsanlar hep kurumlara boşuna takıldığından dolayı kaybetmeye mahkum bence.Açık poz artmış yok poz kapanmış.Bu böyle sürüp gider.Efg daha çok fındık kırar buralarda böyle.Akp davası sonuçlanacaktı.3 4 gün öncesinden bir günde efg 27000 adet satmıştı.Sonra yüzde 10 arttık 3 günde 55000 e çıktık.Efg satarken birşey biliyor içerden öğrendi akp kapancak diyordu herkes ben de dahil.Ben tabi önümdeki fiyata alıp satıyordum.Sonra uçarken de alıp satmaya devam.Sonra tüh efg terse geldi diyordu herkes.Yada efg ile millleti korkutup döktüler diyen de çoktu.İnek gibi yüzde 10 çıkışı korku ile izleyen daha çoktu.
[quote=jerfin;124054]bu piyasa çok feci düşecek, PY amacına ulaştı ve birçok kişi short kapattı sanırım..:confused:[/quote]
Short kapattım evet 43125 short 43225 long.Py hadi büyüksün.:..::..:üüüüüüBenim için düşür vobu.