-
[quote=Astatin;124058]Eskir bir borsa efsanesi derki, DJ erken saatte %2 düştüyse ya toparlar artı kapatır, yada "sittin" gün topralamayacak bir düşüş trendinin başlangıcı olarak %3 ve üstü eksi kapatır...
Ps: Sittin = 40 demektir.[/quote]
Sittin 40 değil 60 demek olmasın.:D:D
-
Bu arada 3 4 gün önce vob 43300 iken spot da 43300dü.O zaman longların hakkı yenmemiş mi oluyor spot 43900 oldu vob 43500 e bile zor çıktı.400 puan kazıklanmış olmadımı longlar.O zaman da siz daha az arttığı için vob moral bulmadınız mı ha uzun vadeci shortçular sizi.Pembe oğlanı öp benim içinn.Üvvvvvvvv.
-
[quote=selçuklu;124071]ağır ağır olmayacak bence ...çok sert düşecez .. ne oluyo falan derken bi bakacaz borsa yerin dibine geçmiş .. bu yaz borsa açısndan en kötü yaz olarak tarihe geçecek...taban bekliyom ben bu düşüşte.... :o:o:o:o:o .. benim senaryom böyle ... kimseyi etkilemesin .. herkesin senaryosu kendine :o:o:o:o:o[/quote]
Ağzım sulandı abi.Öyle şelale gelsin varya ilk otobüsü ben sürmezsem ne olayım.Seni de pembe oğlanla yanıma alırım.:D:D:D
-
[quote=sovalye;124079]cuma longlarıma hiç dokunmadım
bu borsa önce 50.000 olur.
zaten yurt dışı düşerken düşmeyen borsa en sağlıklı borsadır.
çok güçlüyüz çok[/quote]
Abi bu dediğin 43150 üstünde kapanırsak bugün olacak.Yok kapanmazsak tek günde devredilmiş olacak herşey.Ama bence kapanacaz.Garanti bankası verdi sinyali.:D
-
[quote=enorton;124097]Çok geçmiş olsun, hayırdır nasıl burktun? Benim de dün geceki halı saha maçından dolayı heryerim ağrıyor :)[/quote]
Ben de Taylantta maç yapıyordum abi ozaman.Heryerim ağrıyor.:::::::D:D
Not:dance.:oAha pempe oğlan.:D
-
Dün uçağa binerken Obama konuşuyordu sürekli today today diyordu.Bi todayi biliyom ben de zaten.Hiç tomorrow ne olacak ondan bahsetmiyor hep bugün şöyle böyle.Bu da fos çıktı.
-
[quote=VOBiX;124157]Az önce volsitritten telefon geldi. Sizin orda volkanlılı bir asti varmış. O geceye lönk girmeden vobunuzu düşürmeyeceğiz dediler. Haaa bir de dua kalkanlarımız tam güç açık olduğundan duaları da işe yaramaz boşuna nefesini tüketmesin dediler.[/quote]
Metrocu amcalar napıyor acaba ondan haber yok mu?:..:
-
[quote=QUEEN;124164]-1000 puan gap bekliyorm...fut artı olmayacak yalnız..[/quote]
Apla adres ver de ceketi gönderiyim sizin oraya.Artık ihtiyacım kalmaz eksi 1000 açarsak.:..::..:.dng
-
Hadiyin görüşürüz.Art arda 17 yazıyı bana yazdırdınız ya helal olsun size.Mışıl mışıl uyuyorsunuz.Biri de kalkar da höyttt sana mı kaldı forum der yavfff.Allloooo.Geliyom 9 da byeee.Bu arada matrikse haber düşer birazdan
Bir yetkili:İmf ile anlaşmaya çok yakınız.Yarın atıyok imzayı.
-
günaydın
sanırım kısalar için süper bir gün olur.
-
[quote=SEYYAH;124166]yarın %70 + açılıp + kapanacağız....[/quote]
etti 8! :)))
günaydın...
-
[QUOTE=unlimitted;124199]etti 8! :)))
günaydın...[/QUOTE]
inşallah kısalarda olmama ragmen.