%2.5 düşen bir asya dolar düne göre düşük seviyede referans olursa.
Printable View
%2.5 düşen bir asya dolar düne göre düşük seviyede referans olursa.
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]16 Haziran Salı [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
EUR AB 25 Yeni Otomobil Kayıtları (May) 9:00 -%11,9 Düşük
[U]GBP TÜFE (y/y) (May) 11:30 %1,9 %2,3 Yüksek [/U]
[U]GER ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Mevcut Durum) (Haz) 12:00 -93 -92,8 Yüksek [/U]
EUR ZEW Yatırımcı Güven Endeksi (Ekonomik Beklentiler) (Haz) 12:00 28,5 Orta
[U]EUR TÜFE (y/y) (May) 12:00 %0,6 Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (Çekirdek) (y/y) (May) 12:00 %1,8 Yüksek [/U]
[B]USD ÜFE (y/y) (May) 15:30 -%3,7 Yüksek [/B]
[B]USD ÜFE (Gıda&Enerji Hariç) (y/y) (May) 15:30 %3,4 Yüksek [/B]
[B]USD Konut Başlangıçları (May) 15:30 458K Yüksek [/B]
[B]USD İmar İzinleri (May) 15:30 498K Yüksek [/B]
[B]USD Sanayi Üretimi (May) 16:15 -%0,5 Yüksek [/B]
[B]USD Kapasite Kullanımı (May) 16:15 %69,1 Yüksek [/B]
[B][U][COLOR=blue]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK/TCMB Mayıs ayı Tüketici Güven Endeksi sonuçlarını açıklayacak (10:00)
[B][COLOR=red]TCMB Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklayacak (19:00)[/COLOR][/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=red]8665[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8647[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
Günaydın Tekrar,
[B]Halüsünasyon[/B] görmüyorum değil mi? Dow eksi kapatmış değil mi?:D
[quote=excali;124203]Günaydın Tekrar,
[B]Halüsünasyon[/B] görmüyorum değil mi? Dow eksi kapatmış değil mi?:D[/quote]
bizdeki bu iştah varken o eksiyi de yeriz.
örnek? çok değil, bikaç gün önce;
11.06.2009, saat 17:15
fdow: 8,843 VOB: 43,325
sadece 4 gün sonra, aynı saatte
fdow 8,648 VOB: 43,350
200 puan, namı diğer %2,5 nasıl yenir?
aha beyle!
bütün iş, 43.275 üzerine atmamıza bakar. hatta bi bakmışsın, kafadan oranın üzerinden açmışız.
kısacılar, kızmayın. yaptığım sadece durum tespiti. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
zaten, tarih farkı 1 günlük anlamsızca zört diye kapattığımız örneklerle dolu. bi bakmışsınız fdow aynı yerde, biz alaşağı olmuşuk! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
[i][color=#FF0000][b]Roubini: Borsalardaki artış sürmeyecek [/b][/color]
Nouriel Roubini, aralarında gelişmekte olan piyasaların da bulunduğu riskli varlıklardaki yükselmenin gerçekçi olmayan bir küresel canlanma beklentisine dayanmaya devam ettikçe sürmeyeceğini söyledi. Roubini, "Gelecek birkaç yıl için beklentilerin ve trendin altında büyüme bekliyorum" şeklinde konuştu. Öte yandan Time Warner'ın düzenlediği panelde konuşan diğer iki uzman Meredith Whitney ve Robert Shiller de benzer bir kötümserlik ortaya koydular. Shiller konut piyasasında 4 yıldır devam eden yavaşlama için "Bu iş daha bitmedi" diye konuştu. Meredith Whitney de bankaların iyi kar açıklamalarının önünde er ya da geç bilançolardaki toksik varlıkların engel olacağını aktardı.[/i]
[quote=unlimitted;124204]bizdeki bu iştah varken o eksiyi de yeriz.
örnek? çok değil, bikaç gün önce;
11.06.2009, saat 17:15
fdow: 8,843 VOB: 43,325
sadece 4 gün sonra, aynı saatte
fdow 8,648 VOB: 43,350
200 puan, namı diğer %2,5 nasıl yenir?
aha beyle!
bütün iş, 43.275 üzerine atmamıza bakar. hatta bi bakmışsın, kafadan oranın üzerinden açmışız.
kısacılar, kızmayın. yaptığım sadece durum tespiti. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
zaten, tarih farkı 1 günlük anlamsızca zört diye kapattığımız örneklerle dolu. bi bakmışsınız fdow aynı yerde, biz alaşağı olmuşuk! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Ben de bizim piyasa ile ilişkilendirmiyorum zaten Dow'u. Sadece pek inanamadım da eksi kapatmasına. Son 1 saat Fed'in matbaadan yeni çıkmış sıcak parası desteğindeki yatırım fonları, paraları Dow'a yetiştiremediler mi acaba?
Şaşırdım..:rolleyes:
[quote=GOKHANFINDIK;124188]Sittin 40 değil 60 demek olmasın.:D:D[/quote]
onu açıkladım nedenini..kaldıraç..yada taypingerrör
Haydi Bismillah..Güne 1.3841 den EURUSD şortlayarak başlıyorum
[quote=hexa;124174]Kapanışa yakın vob kısalara veda etmiştim ::: Asticim EurUsd shortlamadan önce söyleseydin keşke.Daha düşermi eurusd veya eurjpy?:::[/quote]
EURUSD arada depe depe düşecek kanaatimce...OBO ya gel destana gel..EURJPY de neymiş..yerim EURJPY yi
Günaydın ve bol kazançlar,
Fıçır olmuş hayrolmuş...Bugün şortalığı kan götürsün :):D:D
gnd
dışarıya küsküyü vermişler
biz de ise tık varmı yokmu görcez
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar Dilerim