kucağa alma ve bacak omza formasyonu son sürat işlior
Printable View
kucağa alma ve bacak omza formasyonu son sürat işlior
Bu Dow tam bir oğlan çocuğu olmuş, sabahları artı, geceleri eksi....
Güzel takdik...
Sabah iyi bir gapla aç, tüm gün 16:30 'a kadar yatay geç...Son 30 dakika 1000-1500 arası yüksel, ertesi gün, bu yükselişin iki katı ters yöne gap ile aç...
Spk düdüğüde hiç bir şey yapmasın....Ortaklarmı bunlara nedir..?
Ben bu hareketleri bilecek sistemin değil dünyada samanyolumuzda olduğunu bile sanmam....
[QUOTE=teo;58592]Bu Dow tam bir oğlan çocuğu olmuş, sabahları artı, geceleri eksi....
Güzel takdik...
Sabah iyi bir gapla aç, tüm gün 16:30 'a kadar yatay geç...Son 30 dakika 1000-1500 arası yüksel, ertesi gün, bu yükselişin iki katı ters yöne gap ile aç...
Spk düdüğüde hiç bir şey yapmasın....Ortaklarmı bunlara nedir..?
Ben bu hareketleri bilecek sistemin değil dünyada samanyolumuzda olduğunu bile sanmam....[/QUOTE]
serbest piyasa ister 1000 puan aşşadan satarım ister 1000 puan yukardan alırım. kime ne. para benim değilmi. zorlamı mal satıom veya alıom. kar da benim zarar da:)
son dönemin favori mantığı ağa
Başbakan kafa tutmayı biliyor IMF ye, adamın ümüğüne yapışmayın diye, Televizyonda nara atacağına, sen asıl burdaki hırsızlığı durdur...
BU yabancının ky tokatlamasının IMF nin Turkiye'yi tokatlamasından ne farkı var....
Ama ortaksan o başka tabi... Bir şey yapmamak da, hırsızlığa çanak tutmak da ortaklık sayılır.
Haberi yoksa, Yanında ki Mehmet Şimşek'e sorsun...O Borsa hırsızını iyi tanır...
[QUOTE=teo;58594]Başbakan kafa tutmayı biliyor IMF ye, adamın ümüğüne yapışmayın diye, Televizyonda nara atacağına, sen asıl burdaki hırsızlığı durdur...
BU yabancının ky tokatlamasının IMF nin Turkiye'yi tokatlamasından ne farkı var....
Ama ortaksan o başka tabi...[/QUOTE]
Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz büyüklerimiz en iyisini bilir.
[QUOTE=Vob Trader;58595]Allah devletimize zeval vermesin. Devletimiz büyüklerimiz en iyisini bilir.[/QUOTE]
+.
Allah başımızdan onları eksik eylemesin. Aminnn.uyk
[QUOTE=hexen;58555]sadce cuma deyil 3 kapanıs oldu böle .. amma bakalım sindi az var kapanmaya[/QUOTE]
4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.
[quote=hexen;58598]4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.[/quote]
[B]tahvil[/B] günün en düşüğünde kapanmış
[B]vob dolar[/B] aralık günün en düşüğünde kapanmış
[B]vob xu30[/B] aralık günün en yükseğinde kapanmış
[B]imkb [/B]günün en yükseğine yakın kapamış
[B]akbank, işc, garan, yapı[/B] %4-%5 küsür artı yapmış
seansta gözüken bunlarsa, şeytan bunun neresinde?
[QUOTE=hexen;58598]4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.[/QUOTE]
hakkaten bu sefer ayıp :)
[QUOTE=selçuklu;58550][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/4950/adsztg5.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img385/adsztg5.jpg/1/][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/adsztg5.jpg/1/w613.png[/IMG][/URL]
dax günlüklerde teyitsiz uyumsuzluk var. teperse iyi teper yani .. hehe
son düşüşte portfoy 2-3 ay önceki seviyesine geriledi . ekim vadede margin yiyerek pozisyonumu kapattım üü üüü . şimdi kalan teminatla aralık vadede longum .. stoploss yine margincall .. bakalım artık kısmet :o .. paimei sistemde long dedi acaba dönüş günü bugunmü ?? .. denemeye değer geceye long .. bol kazançlar ..[/QUOTE]
selçuk tekrar toplarsın eminim en son bende dagılmıştım hatırlarsan şimdi tekrar londraya geldigim seviyeye geldim çok şükür piyasa burada yeterki kapitali eritmeyelim karlar gitse sorun değil tekrar alınır bol kazançlar diliyorum..
[QUOTE=hexen;58598]4. kere olyor yarın....... systems long signalle kapayıp sabah gap.[/QUOTE]
bu sefer olacak sn. hexen...
yaptıklarından artık gına gelsede bu sefer olacak....dow fdow hikaye olacak.....kaç gündür olduğu gibi sadece hikaye olacak....artık yeter desekte bir yerde bunlar uzundan ekmek vermeden ne mal kitlerler nede daha aşağı basarak mal almaya .....leri var....bekliyorum günlerdir daha aşağıları ama yemiyor işte....
yeni vade gerçekten güzel olacak.....
bol kazançlar....
[quote=mavi;55246][B][I]Olasılıklar...[/I][/B]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img393.imageshack.us/img393/4600/usdzq1.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Görünen o ki Usd/Ytl 1.50-1.60 larda dalgasını sonlandıracak.Geri dönüşünde ise Hisse senetlerinde olanlara son bir fırsat tanınacak olan İMKB’de yükseliş gerçekleşecek.Sonrasında Usd son kez denenebilir fakat benim seçimim olmayacaktır.Sarı renge biraz daha fazla değer vermem gerekecek Obama sonrası son lale devri bitişinde.[/I][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img216.imageshack.us/img216/8364/djigr5.jpg[/IMG][/URL][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Dji te ise gelen sat sinyalinin 9.000 den veya 7.500 lerde son bulması beklenebilir.7.400 altı spekülasyon dışıdır benim için.Paranın değeri açısından.Bundan sonraki stratejim uzun vadeli 9.000-7.500 arasına uğramadan 10.700 yukarı kırılırsa al, aşağı kırılırsa sat tarzında gerçekleşecek.[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Veya 9.100 lerde al 8.900 lerde stop, 7.500 lerde al 7.300 lerde STOP-KAÇ-KURTUL-BULAŞMA tarzındadır.[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]İMKB grafiklerim hazır değil.Arkası yarın programımda.[/I][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][I]Bol şans hepimize…[/I][/SIZE][/FONT]
[/quote]
Dji grafiğimizin son hali.Teknik olarak neden 7.400 ü kırmaması gerektiğini düşünmemin sebebi.(7.400 Yeşil yuvarlakların OBO hedefi)
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/5223/dji27102008er0.jpg[/IMG][/URL]
XU30 28.000 kuvvetli destek olmasına rağmen Hedef 1 i olan 26.500 civarında sonlanırsa A=C olacak ve Dji teki sayıma uygun hep beraber tepki verecek.26.500 altı ise Dji te de 7.400 altı ile olabilir gibi.Benim için spekülasyonun sonu demektir ki, Son bir lale devri planlarımın yok oluşu ve alacağım kararların uygulamaya geçişinin erkene alınması anlamı taşır(Sarılarla donanma fikrim...).Foruma ve spekülasyona teknik yoksa bende yokum diyerek piyasalar aklını başına devşirene kadar veda derim.
Bol şanslar hepimize…
Yazmama kararıma karşın , bir kaç noktayı yazmakta yarar görüyorum ;
1- u 100 ün 7000 lerden ,58000 lere gelişinde bütün sat sinyallerine rağmen , paranın gücü tekniği bozmuştur , ne kadar hayret edilsede , her sat sinyalinde satanlar terste kalmıştır. ve o dönem bitmiştir.
2- Şimdiki süreç , elde stoklanan malın , tekniği teknigi ve sistemleri bozdugu süreçtir , ve eldeki mal teknigi bozmaktadır , ne kadar şaşırsakta ,
3- Niçin sistemler akşam alda kapatıpta , ertesi gün aşagıya gaplı açıyoruz ? Bunun cevabı : paranın gücünün taşıdıgı pozisyonlarda yatıyor , Hiç kimse bindiği dalı kesmez ,
4- Paranın gücü , agzınada kadar kısa da , günlerce halka arz yaparkende bu topiğe bu notu düşmüştüm bu vade için ,
5- Tahminim o durki , akşama dogru vadeliyi yukarı çekmelerinin iki tane temel sebebi var . Birincisi gün içi kısada olanlara , poz kapattırıyorlar , esas sebebi ise , ekim vadeyi kapanışta yukarı çekip , aralık vadede kısa açıyorlar , ihtimal tabiii,
sevgiler , saygılar.
Saygıdeğer Arkadaşlar
Dji bu gece yine zurnanın zort dediği yerde durdu.Fdow cambazları yarın at koştursunlar diye.Yarın 8.700 ü de gösterebilirler üçgen düzeltmede.Fdow da 7.900 ü izleyeceğiz.Kırmazsa hala 8.700 potansiyeli taşır.Uzatmaları oynayacağız yani.Şu 7.400 tabanını oluştursun ve Obama sonrası son lale devrini bize yaşatsın yada kırsın da biz de işimize gücümüze bakıp acil eylem planlarımızı devreye sokalım.Fakat beni düşündüren tek şey panik yok hala.Hisse senedi piyasasında.Ky satışa geçmedi hala ve bekliyor(En azından çevremde gördüklerim).
Sayın catedral'in mantıklı beklentisi gerçekleşirse sanırım panik bizde de başlar.Fakat hamdolsun bizi teğet geçecek diyor büyüklerimiz.Belki de panik o yüzden yok.
Salı seans sonu için görüşüm:
Dji çok kritik bir yerde.Bizim 3 seans işlem görmeyeceğimiz düşünüldüğünde ve velevki 7.400 kırılırsa uzun girenler Sayın VOBİX'in telafuz ettiği rakamlarla komen olabilirler.Kısa girenler ise benim beklentimin gerçekleşmesi ihtimalinde 7.400 e çarpıp sıçrarsa komen olabilirler.Ben fırsatlar bitmez deyip pozisyonsuz girmeyi düşünüyorum.
Rastgele
[quote=saganak;58608]Yazmama kararıma karşın , bir kaç noktayı yazmakta yarar görüyorum ;
1- u 100 ün 7000 lerden ,58000 lere gelişinde bütün sat sinyallerine rağmen , paranın gücü tekniği bozmuştur , ne kadar hayret edilsede , her sat sinyalinde satanlar terste kalmıştır. ve o dönem bitmiştir.
2- Şimdiki süreç , elde stoklanan malın , tekniği teknigi ve sistemleri bozdugu süreçtir , ve eldeki mal teknigi bozmaktadır , ne kadar şaşırsakta ,
3- Niçin sistemler akşam alda kapatıpta , ertesi gün aşagıya gaplı açıyoruz ? Bunun cevabı : paranın gücünün taşıdıgı pozisyonlarda yatıyor , Hiç kimse bindiği dalı kesmez ,
4- Paranın gücü , agzınada kadar kısa da , günlerce halka arz yaparkende bu topiğe bu notu düşmüştüm bu vade için ,
5- Tahminim o durki , akşama dogru vadeliyi yukarı çekmelerinin iki tane temel sebebi var . Birincisi gün içi kısada olanlara , poz kapattırıyorlar , esas sebebi ise , ekim vadeyi kapanışta yukarı çekip , aralık vadede kısa açıyorlar , ihtimal tabiii,
sevgiler , saygılar.[/quote]
Sayın saganak,
Değerli görüşünüz için teşekkürler.Ben piyasayı 15 dakikalık, saatlik ve günlük yönlendirebilseler de orta ve uzun vade de kimsenin yönlendiremeyeceğine inananlardanım.Kitlesel davranış modelinin özgün hareketinde mantık devre dışıdır.Piyasa yapıcı diye tabir ettiğimiz kişilerin bu modele uygun pozisyon almaya çalışıp kitlelere ilk ateşlemeyi yaparak para kazanmaya çalıştıklarını düşünüyorum.A py düşüşe, B py yükselişe inanıyor ve pozisyon alıyorsa hangisinin kazanacağı kitlenin hangi ruh halinde olup hangi ateşlemeyi tercih ettiğine bağlıdır diye düşünmekteyim.
Bol şanslar...
[quote=mavi;58604]Dji grafiğimizin son hali.Teknik olarak neden 7.400 ü kırmaması gerektiğini düşünmemin sebebi.(7.400 Yeşil yuvarlakların OBO hedefi)
XU30 28.000 kuvvetli destek olmasına rağmen Hedef 1 i olan 26.500 civarında sonlanırsa A=C olacak ve Dji teki sayıma uygun hep beraber tepki verecek.26.500 altı ise Dji te de 7.400 altı ile olabilir gibi.Benim için spekülasyonun sonu demektir ki, Son bir lale devri planlarımın yok oluşu ve alacağım kararların uygulamaya geçişinin erkene alınması anlamı taşır(Sarılarla donanma fikrim...).Foruma ve spekülasyona teknik yoksa bende yokum diyerek piyasalar aklını başına devşirene kadar veda derim.
Bol şanslar hepimize…[/quote]
sizin A ve B dediğiniz yere pretcher ve ekibi 1 ve 2 diyor, neely ise diametric olarak sayımını devam ettiriyor, diyeceğim şudur ew ye inanma ew siz kalma:..:
ne yalan söyleyim bu akşam yazılanlardan haz aldım. başkada birşey söylemeyeceğim. şöyle birşey söyleyeciğim kalıte koktu.
sevgiler.
dayanamayacığım ekliycem evet 28800 -29000 destek yapıyor. yada spotta 24000 üstünde kapama isteği.
ama bu desteği vade sonu içinmi yapıyor yoksa tatil olduğu içinmi.
ya da dow %10 arttığında %1.58 arttığımız içinmi karar hepimizin?
sevgiler.
evet 60 yada 80 vix farketmez ama 80 vix sürekli farkededer. vaye 100 vix.
dünyada vixi 40-45 de sınırlı kalacağını sananlar jelibondan öğrendiler vixin 60-100-120 olabileceğini.
şimdi spnin 840 yapmadan görmeden dönmesi zaten mümküm değildi, belirtmiştim. balkalım dönecekmi.
dowda konjekürümüz sabittir, %90 hedef 6700-7100 arasıdır.
ama sabır 11000 lerdeki üçgen aynen senaryoda, peki bana üçgenin aşağı kıracağı neden doğuyor, nasdaqdaki üçgenin alçalan üçgen olmasından.
buna karşı az ihtimal olan tersi senaryo dowun 9750, spnin 1050 yi kırmasından geçerki gittikçe uzaklaşıyor.
senaryo aynı 9750 üzeriri long, 7882 altı short. arada günlük trade.
sevgiler.
orta vadeli konjektürde ise herşeyi (kağıt, emtia, petrol) sat senaryosu yani dezanflasyon 3aydır devam ediyor, daha öncesi piyasalar enflasyon olacak sanıyordu, ancak Baybars sezenin 1 yıldır dediği gibi enflasyon hikayeydi petrol spekilasyonundan ibaretti. derken abdnin hiperenflasyon balon projesiydi. ama bu sefer başaramadılar, 700 milyar dolarlık paket yetmeyecekti yetmedi, tıpkı faiz indirimleri gibi faydası sıfır.
peki dip ne zaman olacak? yalan bitip finansal kriz, reala dönüştüğü zaman. başladı şimdi %10 - 14 arası daha yolu var eksi, oradan ayı rallisi rahat olur.
şunuda diyebiliriz 14XXX - 11000 finansal kriz.
11000 hatta 11150 kapanışından itibarenki düşüş real kriz.
sevgiler.
Herkese Günaydın;
Asya piyasaları ; ABD futurları %3'e yakın oranlardaarıya geçirdi; benim gibi longcularda ümitlendi...:)
Bugün piyasa yarım günmü çalışacak? seans kaçta kapanacak ; bilgi veren olursa sevinirim...
Günaydın.
Galiba artı açılıp artı kapatacaz. Çok garip günler yaşıyoruz gerçekten.
Yarım saatte her şey değişebiliyor.
Nuri sevigen de 800-1000 puanlık artış bekliyor.
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
Kendi sorumun cevabını Nuri sevigen'in yazısı içinde buldum....
'Bugün Türkiye’de piyasalar yarım gün açık ve saat 12:30’a kadar beklenen ve
izlenmesi gereken önemli bir data bulunmuyor..'
[QUOTE=Vob Trader;58600]hakkaten bu sefer ayıp :)[/QUOTE]
vob traderim busfer olmaycak inancında dün aldıyım longs la yattım.
dünden 29500 longs tutyorum system short signale kadar long tutcayım eyer baska harket ederim burya yazcayım cunki baktıyım graf icün ozel harket planım var graf gonderceyim birazdan...
+.+.
[QUOTE=hexen;58637]vob traderim busfer olmaycak inancında dün aldıyım longs la yattım.[/QUOTE]
+.+.
bu sefer şeytanın bacağı kırıldı sanırsam :)
longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X)[B] üstesinde olur eyer [/B] dikat eyer üstesine gider diyrum ..... ozaman 35xxx benim realiz yeresi ....
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/2176/15dakkta0.png[/IMG]
Herkese merhaba işyerimden siteye giriş engellendiği için proxy sitesi üstünden bağlanıyorum. Dün akşam uzunda kalmaya cesaret edememiştim, flat kalmıştım. Uzunda olanları tebrik ederim...
31700 gecmeden yukarı hayal dir bana gore,
[QUOTE=hexen;58642]longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X) üstesinde olur eyer ozaman 35xxx benim realiz yeresi ... systems short signal gelmez ben inmem ..
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/2176/15dakkta0.png[/IMG][/QUOTE]
sn hexen aralık vade sonuna kadar system shorts signals gelmesin mümkünse hehe :D :D .boks.
[QUOTE=selçuklu;58645]sn hexen aralık vade sonuna kadar system shorts signals gelmesin mümkünse hehe :D :D .boks.[/QUOTE]
selcuklum systems destekse geri cok harkets yapcaklar orlarda dikat bugun negatif olsadık da systems long signalden short etmez potans var..
15 dk vadeli tepede uyumsuz biraz geri çekilmemiz lazım daha iyi olur .. ben longs devam ..
herkese bol kazanç ...
[QUOTE=furkan;58602]selçuk tekrar toplarsın eminim en son bende dagılmıştım hatırlarsan şimdi tekrar londraya geldigim seviyeye geldim çok şükür piyasa burada yeterki kapitali eritmeyelim karlar gitse sorun değil tekrar alınır bol kazançlar diliyorum..[/QUOTE]
furkan toparlayacaz abim inşallah .. saolasın .. bol kazançlar sanada ..
bugun kapnma saat kac vob ?
FX2000 veri terminalinde DAX için dün 21:00de uzun yeşil bir çubuk var. Diğer programalrda aynı çubuğa sahip olan var mı? Hikmeti nedir?
[QUOTE=hexen;58659]bugun kapnma saat kac vob ?[/QUOTE]
12:30 spot ve vob aynı anda kapanacak.
Bugunde ky mal basmak ıcın ne kadar guzel bır gun....
[QUOTE=VOBiX;58663]12:30 spot ve vob aynı anda kapanacak.[/QUOTE]
Hocam emınmısın 12 degılmı, yanlıslık olmasın, sonra geceye poz da gırerız,yanlsılıkla, ben 12 sanıyordum...
[QUOTE=VOBiX;58663]12:30 spot ve vob aynı anda kapanacak.[/QUOTE]
Sn vobix piyasa için öngörünüz nedir?