Öff öff garanti bankası ohaaaaaaaaaaa.Bu borsalar manyak ralli yapacak.Heryer artı bugün.
Printable View
Öff öff garanti bankası ohaaaaaaaaaaa.Bu borsalar manyak ralli yapacak.Heryer artı bugün.
1.38571 üstüne eurusd de call opsiyon açtım
43350 gecerse long 42900 kırarsa short ama hiç biri olmayacak git gel konya iki deger arası minübüs hatdı...:)
FDJ artıya geçmiş üwww
X030 43300 üzerinde dünkü drence birdaha gider.Altını düşünürüz.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124238]Spot gelsin ilk 15 dakika izliyim borsa 3 ay ne olacak belli edecek.[/QUOTE]
Eee belli etti mi kendini...
[QUOTE=adalı54;124248]Svg Enorton yazı Califonia 'dan mı alıntı[/QUOTE]
Evet .brv
[quote=BORSACIOZGUR;124229][B]bence düşüş buraya kadar olabilir. FDAX yukarı yapıyor. 43175 a kadar biraz toparlayabilir.. 12:00 a doğru tekrar verirler.. tahminimce[/B][/quote]
:)):):) spot utanmasa artıya geçicek yani:))
püskil kamyonu VOB a varmak üzereymiş..15 dk içinde püskülü vermeye başlayacaklar...dışarıdada burda......ama acaba hangi tarafa
Şöyle düşünüyorum py çakacak olsaydı bu sabahki fırsatı bırakırmıydı hazır fırsat.:cool:
DAX çöker, DJ çöker, Ereğli çöker, Garan ı GÖKHAN tutar biraz ama oda gider, İŞC çöker, Halkb çöker.....lonkkk da neymiş ya..yerim lonkkuuuu
Herkese günaydın.Bol kazançlar diliyorum.Endeksin aşmakta ilk zorlanabileceği bölge 43.200-43.300 bölgesidir...İlk kuvvetli destek ise 42.800'de...Saygılar.