-
[quote=BORSACIOZGUR;124308]875 iyidir.. Kısaları kapattım +600 puan.. ... 43000 üstüne çıksın bi daha açıcam..
gökhan garanti 86 da sağa geçmişti. şimdi napıcaz ?[/quote]
Vallahi önümde 0.7 daxı yiyen vob değişmedikçe longum fullll.Belirsiz oldu ama longum oha.Napalım pempe oğlana birşekil düşünecez..dng
-
Arkadaşlar siz benim yatağıma kavuştuğumu unuttunuz galiba.Bu yatak fazla yalan konuşmaz.Büyülüdür kendisi.Hiç üstünde kaybetmedim aylık bazda.:D:Düüü
-
[QUOTE=Vob Trader;124294]sür eurusd yi yukarı
eğer türkiye saati ile saat 11.00 am vaktine kadar eurusd 1.38571 üstünde olursa 1 e 1.7 alıcam yok 1.38571 altında olursa 1 e 0.15 alıcam yani 100x param 170x olcak veya 100x param 15 x olcak. 1.38571 üstü benim altı onların saat 11.00 am de[/QUOTE]
son 23 dakka
-
benim sistem destan yazıyor son 10 günlük performansı -1.900 pıvan oldu.2009 un en berbat performansını gösteriyor bu ay :::
iyiki uymamışım yoksa fena hüpletecekmiş beni :p
dün LONG kalmıştı sabah -325 pıvanlan SHORT a döndü.
ben FLAT bekliyorum.
-
ben çıkıyorum ... kapanış tahminim 41875 .. pembe oğlana iyi bakın .. :o:o:o:o:o:o:o
şelale şelale şelale .size iyi seanslar kapanışa görüşrüz .... .. kayıtlara geçsin .. o:o:o:o
-
Dax bir daha artı olursa kriz bitmiştir.Kapanış 5300 kayıtlara bir zahmet.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124315]Dax bir daha artı olursa kriz bitmiştir.Kapanış 5300 kayıtlara bir zahmet.[/QUOTE]
süper bi yorum:p
-
[QUOTE=Larossıan;124270]Herkes short düşünüyor zaten kaç kişi longuz şurda bence bu vadede süründürecekler.:)[/QUOTE]
Hala long musun benim gibi??
-
s.a. arkadaşlar
dün yoktum. bugün ancak girebildim. herkese bol kazançlar.
-
Halkbank ı çok primli gördüm..ver tabana..sevindir pembe oğlanı
-
[quote=SEYYAH;124313]benim sistem destan yazıyor son 10 günlük performansı -1.900 pıvan oldu.2009 un en berbat performansını gösteriyor bu ay :::
iyiki uymamışım yoksa fena hüpletecekmiş beni :p
dün LONG kalmıştı sabah -325 pıvanlan SHORT a döndü.
ben FLAT bekliyorum.[/quote]
Benim sistemlerim de bir 10 günlük periyodda para kazandırmıyor. (Ancak kaybettirmiyor da). Bu nedenle sistemini çok suçlama dostum. Özellikle ana dönüşlerde sistemlerin çarpılması kuraldır. Bir EW'ci içinde sistemlerin çarpılmaya başlaması, trend sonu alternatiflerinin agırlık kazanmaya başladığının göstergesidir. (Tabi sistemine göre değişir)
-
Pempe sümüklüye ayıp oldu diye 925 shortum.