Sayın admin ve mod :) Forum çöktüğü zamanlar yazacağımız bir yer olsun blog, chat sayfası...
Printable View
Sayın admin ve mod :) Forum çöktüğü zamanlar yazacağımız bir yer olsun blog, chat sayfası...
Sabotaj kokusu hissediyorum.:D:D
[quote=Larossıan;124357]Marekes nereye gitmiş arkadaşlar acep.::::::Hiç çekilmiyor be ya sessiz .:::[/quote]
ben shortculardan şüphelendim:)herkesi bi yere hapsettiler ve de forum yönetimine el koydular heralde dedim:)yoksa longcular mı şüpheli:..:
[quote=marakes;124363]ben shortculardan şüphelendim:)herkesi bi yere hapsettiler ve de forum yönetimine el koydular heralde dedim:)yoksa longcular mı şüpheli:..:[/quote]
yok valla bizim bir dahlimiz yok..teknik bir şey olsa gerek..Sayın HELLİM çıksın meydane....
Geceye şort devam..neden şaşırmadım acaba...eurusd de pis çarpıldık dün ettiğim karın tamamı gitti...insan değillermiş...fx de neymiş ya..yerim fx i...yaşasın borsalar..hatta yaşasın çöken borsaalrın birliği..hatta dünyanın bütün çöken borsaları birleşiniz, puandan başka kaybedeceğiniz bir şey yoktur..kahrol dj al sana bombe....
[QUOTE=hexa;124360]Sayın admin ve mod :) Forum çöktüğü zamanlar yazacağımız bir yer olsun blog, chat sayfası...[/QUOTE]
Sorun forumda değil serverda. Anasayfaya dahi ulaşılamıyordu. Aynı servera koyulacak sayfaya da ulaşaılmayacağı için sorun yaratacaktır.
Astinin ettiği bad dualar döndü dolaştı hem forumu hem de FXte kendisini buldu .dng
Asti özüne dön boşver fxi. fxçi bile vob diyor sen kalkmış fx diyorsun.
Gittiler geldiler yine bir halt etmediler gün boyu. Sistemlerin zararı dizboyu oldu.
Selam geceye full long tabiki.Allah bereket versin.Açılışta 400 puan gap yedik.Kapanış 400 puan artı kapattım.Bye uyuyom.775 long 175 short 150 long 175 short 225 long 275 short 225 long 275 short 175 long geceye long kaldım böyle.Ben de jet lag var bye.Vobu 43100 de tuttu bir el.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124367]Selam geceye full long tabiki.Allah bereket versin.Açılışta 400 puan gap yedik.Kapanış 400 puan artı kapattım.Bye uyuyom.[/QUOTE]
bende ful longum gökhan kardeş. umarım terse gelmeyiz.
şükür kavuşturana....flat kaldım ... N kar N zarar komisyona çalıştık bugun.. yanlızzz çolde kalmış gıbı olduk yönetim uyuma foruma sahip çıkkk.. çok özlemişim sizleri öpücemmmm..
ya kardeşlerim şükür kavuşturana.. ::: bunalıma girdim yuaw sizsiz :( oh be :::
forumda bağımlılık yapıyormuş meğer..G 8 de madem herşey iyi ozaman paket yardım filan keselim demişler.. oyüzden börse ler tedirgin olmuş gayri...
Şükür kavuşturana saat 13 den beri foruma giremiyorum neydi o ya
*merkez bankasi faİz oranlarini 50 baz puan İndİrdİ
25 bekleniyordu..dopingin sebebi anlaşıldı..
(16/06/2009 - 19:16:51)