[quote=QUEEN;124375]*merkez bankasi faİz oranlarini 50 baz puan İndİrdİ
25 bekleniyordu..dopingin sebebi anlaşıldı..
(16/06/2009 - 19:16:51)[/quote]
ılgınc..kimse eklemıodu unu yada cok azı beklıodu
Printable View
ılgınc..kimse eklemıodu unu yada cok azı beklıodu
bakalım yarın nasıl tutacaklar bu endeks i üç kagıtcılar üvendire ile geliyorum.. akşam yaptıkları terbiyesizligin acısını yarın çıkartacagız.. Long dostlar kusura bakmayın bu akşam çok sinirlendim. bir turlu salmadılar makas bi ara artıya geçti.. 43100 aşağısı yok dediler.. üvendire elimde yarın bekliyorum.. kayde gecin dow 8500 aşagısı :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;124378]bakalım yarın nasıl tutacaklar bu endeks i üç kagıtcılar üvendire ile geliyorum.. akşam yaptıkları terbiyesizligin acısını yarın çıkartacagız.. Long dostlar kusura bakmayın bu akşam çok sinirlendim. bir turlu salmadılar makas bi ara artıya geçti.. 43100 aşağısı yok dediler.. üvendire elimde yarın bekliyorum.. kayde gecin dow 8500 aşagısı :)[/QUOTE]
üstad sinirlenme longlar size feda olsun.
baz puan neymiş be..yerim baz puanı...dow böyle devam etsin..iki kere yerim...
ps: tcmb nin faiz indirimlerine devam edeceği biliniyordu..025-050 farkmaz...takas olayına hiç inanmam ama bugün bakasım geldi.."diğer" in alıcı ve satıcı arasındai farka bakınız lütfen...şelale şelale..zetn şurda 3 kısacı kaldık galiba...Bay SAZAN full metal jacket kısa, Ben full metal jacket kısa, selçukluyu bilmiyorum ama oda öyledir muhtemelen..way be baş harfler S.A.S. oluyo..parça pinçik ederiz VOB u..
[quote=Vob Trader;124339][URL]http://www.anyoption.com/jsp/index.jsf[/URL][/quote]
ağa, kimdir bunlar, araştırdınmı..güvenilirmi abiler..lokasyon güney kıbrıs..vergi cenneti falan..yemesinler bizi sonra
İyi akşamlar voborsa, valla o kadar alışmışım ki foruma girmeye bugün çok canım sıkıldı :) Longlara hiç dokunmadım, long devam...
dow 8500 kırarsa zor tutarlar sıkar biraz.
[quote=Larossıan;124385]dow 8500 kırarsa zor tutarlar sıkar biraz.[/quote]
kırarız..hatta mahfederiz :):::
AKP kurmayları, Taraf Gazetesi'nin Genelkurmay Harekat Başkanlığı'nda hazırlandığını iddia ettiği “İrticayla Mücadele Eylem Planı” ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
[quote=Vob Trader;124294]sür eurusd yi yukarı
eğer türkiye saati ile saat 11.00 am vaktine kadar eurusd 1.38571 üstünde olursa 1 e 1.7 alıcam yok 1.38571 altında olursa 1 e 0.15 alıcam yani 100x param 170x olcak veya 100x param 15 x olcak. 1.38571 üstü benim altı onların saat 11.00 am de[/quote]
call opsiyon aldıysan ve fiyatın altında olursa vade sonunda ana paranın %15 ini geri veririz diyo sitelerinde, yani %85 puf diyor..farklı bir opsiyonmu var?
selam canlarım,kuzular,kuşlar,çiçehler,böcehler :::
yafu çoh özledim hepiyizi...nooldu kim taciz etti forumumuzu?
geceye bir tutam 43.250 SHORT kaldım (tüm alacağım pozun 1/3 ü sayılır) bi cacık olacağından değil laf ossun işte.ben diyorum size BİŞEY EKSİK! :::
noovoldu dün DJI düştü yine tıh yoh vadelide :(
BİŞEY EKSİK bi türlü bulamıyorum ama BİŞEY EKSİK :(
[QUOTE=SEYYAH;124390]selam canlarım,kuzular,kuşlar,çiçehler,böcehler :::
yafu çoh özledim hepiyizi...nooldu kim taciz etti forumumuzu?
geceye bir tutam 43.250 SHORT kaldım (tüm alacağım pozun 1/3 ü sayılır) bi cacık olacağından değil laf ossun işte.ben diyorum size BİŞEY EKSİK! :::
noovoldu dün DJI düştü yine tıh yoh vadelide :(
BİŞEY EKSİK bi türlü bulamıyorum ama BİŞEY EKSİK :([/QUOTE]
çogunluk ben dahil beyinlere işlenmiş düşüş senaryosu olabilirmi.:confused: