[QUOTE=Leblebi;124424]kapanış tahminim 8503[/QUOTE]
ohaki ne oha salladım kendimde şok şok oldum.
Printable View
[QUOTE=Leblebi;124424]kapanış tahminim 8503[/QUOTE]
ohaki ne oha salladım kendimde şok şok oldum.
piyasa ciddi bir enerji biriktiriyor bence çok fena patlayacak.aşağı yönde patlayacak kimsenin beklemediği bir anda hemde.
bu duruş sözüm ona güçlülük hayra alamet değil.
[quote=SEYYAH;124430]piyasa ciddi bir enerji biriktiriyor bence çok fena patlayacak.aşağı yönde patlayacak kimsenin beklemediği bir anda hemde.
bu duruş sözüm ona güçlülük hayra alamet değil.[/quote]
Allah o gun bızı longda tepkıden 3 kurus kazanma hırsından korusun.lelele
vAYYYY SAYIN SEYİRCİLERR..... AYILAR COŞTU YİNEEE... [B] 8504,67[/B]
AMA yarın FDOW biraz toparlar. çok sert düşüşle açılmayız. Ben yine de 42700 seviyelerinden açılış bekliyorum.
Sonrasında FDOW ile biraz toparlarız...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;124432]vAYYYY SAYIN SEYİRCİLERR..... AYILAR COŞTU YİNEEE... [B] 8504,67[/B]
AMA yarın FDOW biraz toparlar. çok sert düşüşle açılmayız. Ben yine de 42700 seviyelerinden açılış bekliyorum.
Sonrasında FDOW ile biraz toparlarız...[/QUOTE]
aynen bende 43.500 dogru bir atak bekliyorum.poz umdan dolayı.
ne olr ne olmaz..işi dj in eksisimne bırakmayalım...ehhmm..yarın ben de bi suç duyrusunda bulunayım...hatta iki tane..biri genelkurmay öbürü hökümet hakkında...hatta üç tane... ergenekon u longcular fonluyo diye..hatta efg de ergnekoncu felan desek..way canına..dorudan %5 aşağıda açılır..
laf aramızda bende bugün bir andıç yazdım.."longcuların alayı CIA ajanı, hatta bir kısmı el-kaideci, öbür kısmı pkk cı falan" sağlam olsun patron :) :)
[quote=Leblebi;124433]aynen bende 43.500 dogru bir [COLOR=red]atak[/COLOR] bekliyorum.[COLOR=red]poz umdan[/COLOR] dolayı.[/quote]
walla beni atak değil yatak bekliyor pozisyonumdan dolayı..şöyle bir uzanayım vob un süzülüşü matinesine takılayım diyorum yarın
[quote=Astatin;124434]ne olr ne olmaz..işi dj in eksisimne bırakmayalım...ehhmm..yarın ben de bi suç duyrusunda bulunayım...hatta iki tane..biri genelkurmay öbürü hökümet hakkında...hatta üç tane... ergenekon u longcular fonluyo diye..hatta efg de ergnekoncu felan desek..way canına..dorudan %5 aşağıda açılır..
laf aramızda bende bugün bir andıç yazdım.."longcuların alayı CIA ajanı, hatta bir kısmı el-kaideci, öbür kısmı pkk cı falan" sağlam olsun patron :) :)[/quote]
İyi fikir ancak, bu vobdakı 'mahalle baskısını' kaldırır mı bılemem.:)
[quote=tuareg;124437]İyi fikir ancak, bu vobdakı 'mahalle baskısını' kaldırır mı bılemem.:)[/quote]
mahallede neymiş yemişim mahalleyi...yada yemeyeyim..mide aç kalsın, yarına kalsın iştah..tobreg
ayu kardeşlerim ilk hedefimiz 40.000 dir ileriiii....lelele.lelele.lelele
Hiç sesiniz çıkmıyor cerfın hanım, 'short olmuyor totem yapayım da bu gece de long kalayım' gibi bir halın var, allah korusun.
diye yazacakken, yanıt vermıssınız.
:)
[quote=Astatin;124438]mahallede neymiş yemişim mahalleyi...yada yemeyeyim..mide aç kalsın, yarına kalsın iştah..tobreg[/quote]
cok yıyorsun bu aralar statın, mıdeye tıkkat.