-
[quote=BORSACIOZGUR;124527]FDOW aşağı gidebilir.. Daha param olsa kısalıcam...FULL..kısadayım[/quote]
[quote=hilm;124548]Bir düşünün ; son iki günde dov 300 puan artmış olsaydı ve biz yerimizde saysaydık şimdi uzuncular ne yapardı ?
Bırakın kısa taşıyanlar biraz sitem etsinler, haklarıdır.....[/quote]
Hiç umrumda olmazdı.Ağlayıp sızlayacağıma hem long hem shortu denerdim.Ben 2000 puan eksi yada artı beklerken piyasanın artı yada eksi terse açtığını çok bilirim.
-
ciddi bir faiz indirimi oldu olumlu etkilemesi normal..dışarı yukarı dönerse bizde döneriz..
-
dün öğleden sonra siteye giriş yapamadım,aynı problemi yaşayan oldumu ?
-
mesele sitem meselesı degıl..poz a asık olup o yonde karsı tarafı dusbmeden yapılan yorumlar..ben her ıkı drmda da short long bu dusncede olanlarn karsndayım.belkkı de ben yanlısım bılmıorum..aldgm poz a gore karsı tarafı snir etmem yada umutszluk pompalamam lazım..dogruyu ogrenemedm 1 senedir..her yerde bu duzen aynı
-
Yav beni pis pis konuşturacaksınız.Dow anasının şeyine düşmüş.İmkb artı yapmış.Millet hala ayılık yapıyor.Buyrun kaybetmeye mahkum kitle.Yüzde 5 bile artabilir kimse birşey diyemez.Param var kardeşim alıyorum.Kim ne diyecek.Sevdim merkez faizin.Geliyom.
-
[QUOTE=VOBiX;124547]Aynı dowun 8721 kapattığı günün ertesi sabahı VOB 45850 idi.
Ya da 8764 kapattığı günün ertesi günü 42,525 idi.
Aynı mantıkla o zaman da acaba vade sonu şelalaesi mi yapılacak denilebilirdi fakat 41,600 altına inmedi.
Dowa göre aşağıda ya da yukarıda olmamız bir şey ifade etmiyor.[/QUOTE]
bence vade sonu rallisi geliyor
son 8 işlem günü
ha gayret .lelele.dng
-
[QUOTE=hilm;124548]Bir düşünün ; son iki günde dov 300 puan artmış olsaydı ve biz yerimizde saysaydık şimdi uzuncular ne yapardı ?
Bırakın kısa taşıyanlar biraz sitem etsinler, haklarıdır.....[/QUOTE]
İşte burada ayrışıyoruz sizinle, bence kısacı uzuncu diye bişey olmaz. Olmamalı... Ben şimdi 1dk sonra kısaya geçebilmeliyim ya da uzuna geçebilmeliyim... Aynı pozisyonda oturup hergün şikayet etmek doğru bişey mi? Ben Cumadan beri uzundayım ve cuma kapanışa göre 300 puan zarardayım ama ben şikayet etmiyorum :D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124556]Yav beni pis pis konuşturacaksınız.Dow anasının şeyine düşmüş.İmkb artı yapmış.Millet hala ayılık yapıyor.Buyrun kaybetmeye mahkum kitle.[/QUOTE]
ayuluk varsa ruhunda vatandaşın .dng
-
Bu VOB 42850 - 43,400 arası beşik gibi sallanmaya devam edecek gibi görünüyor.
-
[quote=YAVUZHAN;124554]dün öğleden sonra siteye giriş yapamadım,aynı problemi yaşayan oldumu ?[/quote]
foruma bomba koymuslar..kim oldgunu CSI:vob kısmı arastırıyo..:)hiçbirmiz giremedik saat 6 civarıydı heralde ancak giriş oldu
-
spota bakın rezaletin son perdesi :::
-
Benim ultra kaldıraç yüzünden düşmüyor :D İtiraf ettim sonunda :D Kapatıyorum shortu hazır olun düşüşe :D Bu arada IMF işi bence yakınlarda olmayacak :)