[quote=QUEEN;124553]ciddi bir faiz indirimi oldu olumlu etkilemesi normal..dışarı yukarı dönerse bizde döneriz..[/quote]
evet 0,50 puan indirim plase-süpriz oldu..
genel beklenti 0,25 di hatta indirmeyecek diyenler vardı..
Printable View
[quote=QUEEN;124553]ciddi bir faiz indirimi oldu olumlu etkilemesi normal..dışarı yukarı dönerse bizde döneriz..[/quote]
evet 0,50 puan indirim plase-süpriz oldu..
genel beklenti 0,25 di hatta indirmeyecek diyenler vardı..
bir kenara bıraktım ayulugu 43050 uzatım 10/1 ruzgara ters gitmemek lazım... Py deLLeaması yanındayım artık sen bilirsin işini :)
[QUOTE=enorton;124558]İşte burada ayrışıyoruz sizinle, bence kısacı uzuncu diye bişey olmaz. Olmamalı... [COLOR="Blue"]Ben şimdi 1dk sonra kısaya geçebilmeliyim ya da uzuna geçebilmeliyim... [/COLOR]Aynı pozisyonda oturup hergün şikayet etmek doğru bişey mi? Ben Cumadan beri uzundayım ve cuma kapanışa göre 300 puan zarardayım ama ben şikayet etmiyorum :D[/QUOTE]
Evet lektrikler kesilmemeli, internet gitmemeli, aracı kurumun platformunda sorun olammalı, veri terminali donmamalı. .kom
Gülmeyin bunları bir kez olsun yaşamayanınız var mı?
[QUOTE=VOBiX;124566]Evet lektrikler kesilmemeli, internet gitmemeli, aracı kurumun platformunda sorun olammalı, veri terminali donmamalı. .kom
Gülmeyin bunları bir kez olsun yaşamayanınız var mı?[/QUOTE]
Haklısın internet gitti 300 puan zarar ettim. Şimdi cep telefonum - data kablom yanımda, modem ups ye bağlı. Elektrikler giderse 30 dk vaktim var eğer bu sürede gelmezse usb modemim de yanımda :) Laptopun şarjı da 3 saat falan gidiyor... Hazırlık tam yani :D
[quote=YAVUZHAN;124530]kapattım gitti kısaları,niyetleri kötü bunların..
imf ciler yarın geliyor,dün türkiye temsilcisi ile bi görüşme yapmış zaten babacan.
anlaşıyoruz dedikleri an bu iştahla nerelere götürürler allah bilir.[/quote]
etti 9. :)))
bgn yurtdısı desteklı olarak su kararsızlıgı atsak da ustmuzden..sinir katsayımız daha fazla tırmanmasa
.lelele45000e gidiyor bu vob babalar gibi
babalar gibi diyince aklıma Unakıtan geldi
çorba oldu vob.. ben işime bakayım..oynamıycam..
[quote=VOBiX;124560]Bu VOB 42850 - 43,400 arası beşik gibi sallanmaya devam edecek gibi görünüyor.[/quote]
43500 üstünde kapayacaz bence.Bu azap bugün biter.
ilginc efg cogu tahtada ya kafa alıcı ya yan alıcı
[quote=QUEEN;124571]çorba oldu vob.. ben işime bakayım..oynamıycam..[/quote]
Benim yazacaklarımı yazdım Teşekkürler .brv.brv
[QUOTE=QUEEN;124571]çorba oldu vob.. ben işime bakayım..oynamıycam..[/QUOTE]
noldu zararmı ettiniz.
bence vobda güzel çorba var.
tekkeyi bekleyen corbayı icermis.
icelim bakalım.lelele