[QUOTE=GOKHANFINDIK;124603]Ay canım ablam ya direk isim de yazmış.Gerek yok bunlara ablam.Güzelce yazın şurada.:D:DFull lönk.Tacı bana ver.Şu sümüklü pembe donlu oğlanı öldürcem bugün.[/QUOTE]
en fulünden long
don atlet çorap ne var ne yok .lelele
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124603]Ay canım ablam ya direk isim de yazmış.Gerek yok bunlara ablam.Güzelce yazın şurada.:D:DFull lönk.Tacı bana ver.Şu sümüklü pembe donlu oğlanı öldürcem bugün.[/QUOTE]
en fulünden long
don atlet çorap ne var ne yok .lelele
[quote=GOKHANFINDIK;124611]İsterlerse 5000 adet yazsınlar.43500 üstü kesin bugün.İnşallah.[/quote]
kesin diye bişey yoktur..geçmiş orneklerden de anlaşılacagı gibi:)son kelime daha ygun
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124611]İsterlerse 5000 adet yazsınlar.43500 üstü kesin bugün.İnşallah.Bugün bant kırılıyor.Yataylık bitiyor.Yüzde90 böyle olacak yukarı olacak.[/QUOTE]
43300 üstünde koltuğa yaslanma zamanı:::
[quote=YAVUZHAN;124588]tek sinyalmi kaldı,10 damı bitiyor :..:[/quote]
tek sinyal kaldı evet.:..:
bu sayacı bilmeyenler için bilgi mahiyetinde tekrarlayayım:
12.06.2009 tarihli bir mesajımda Abka'nın özetle "düşmüyor, alacaklar yukarı" içerikli bir mesajına şöyle bir ekleme yapmıştım:
[quote=unlimitted;122995]bunun türünden 10 tane daha mesaja bakar düşüş. (ama içten olacak elbet :D)
asti ile sen, iki ettiniz. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/quote]
1/2-astatin/abka
3-oğuzhan
4-atlascepkenli
5-tuareg
6-Amon-ra
7-tıfıl
8-seyyah
9-Yavuzhan
10. kişinin de Jerfin olacağını, shortlanacak yerin onun kapattığı nokta olması gerektiğini (yarı) şaka mahiyetli söylemiştim.
olay özetle budur.
Not: al-sat-tut tavsiyesi değildir.
[quote=marakes;124614]kesin diye bişey yoktur..geçmiş orneklerden de anlaşılacagı gibi:)son kelime daha ygun[/quote]
banko:..::..:::::::inşallah.
Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
şom ağızlıları tek tek tesbıt edelım arkadaslar, bu şahıslar fiyat tahmını yapmasın,
1. ben
2......
[quote=tuareg;124618]Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
şom ağızlıları tek tek tesbıt edelım arkadaslar, bu şahıslar fiyat tahmını yapmasın,
1. ben
2......[/quote]
2.ben :::::::::::::::
[quote=GOKHANFINDIK;124606][B][COLOR=red]Ben senden daha çok görmüşümdür belki[/COLOR][/B] ama hayal alemi ile yaşamaktansa gerçeklerle yaşamayı tercih ederim şahsen.Bu kadar net alışa 1000 puan kafama geçirsin onlar isterse.Borsa artacak bence.Kan kırmızı beklemektense önümdeki fiyatı severim ben.Kucaklarım her türlüsünü.[/quote]
ı ıh, yaşın buna müsait değil. :..:
haftalık dışında al vermeyen sistem kalmadı bende ama yatay olduğundan güvenilirmi
[quote=tuareg;124618]Malum hayal kırıklıgında buluşmuşuz,
1. ben
2......[/quote]
Kavganın sonuçları???
Dün akşam belirttiğim üzre ağustos vade short acıyorum, en azından vade sonuna cok var, uzlaşma da uzlaşma demek ıcın imkanlar daha fazla:)
3.9-43300..