-
[QUOTE=iskoçyalı;242139]saraylı abi, biz komple paraları selçukluya transfer edelim.
o ağayı dövüp duruyo nasıl olsa :D:D
ne uğraşıyoz sistemdi destekti köstekti veririz selçuklu'ya trade stresinin karşılığını her gün ağayı pataklamasını seyrederiz nasıl fikir arkadaşlar. :..::..:[/QUOTE]
yok unlimit abi . .sana verelim bence .. forex dağlarında :D:D .. gavur paralarını al bizim yerimize .. :o:o:D:D
-
APSD deli gibi arttı gene basıcaklar... yandı gülüm keten helva... veride açıklansın %8 düşeriz herlde bugun.. embe basma tullumba gibi basıyolar sonra pozları kapatıyo ınsanlar sonra bidaha basıyolar genen kapanıyo bıdaha basıyolar... sınırsız kuyu bas bas para çek :)
-
maşallah selçuklu patron,nazar değmesin !
oynuyosun şu fitbolu :)
-
[quote=selçuklu;242150]yok unlimit abi . .sana verelim bence .. forex dağlarında :D:D .. gavur paralarını al bizim yerimize .. :o:o:D:D[/quote]
bişi diycektim de, bunu ne zaman desem acayip bi nazar değiyo o yüzden demeyeyim.
yalnız mayıs ayı çok enteresan rekorlara vesile oluyor selçuklum tütütü maaşallah...:)
-
[QUOTE=YAVUZHAN;242155]maşallah selçuklu patron,nazar demesin !
oynuyosun şu fitbolu :)[/QUOTE]
sağolun abiler .. hep beraber inşallah .. .:o:o+.+.
-
[QUOTE=iskoçyalı;242156]bişi diycektim de, bunu ne zaman desem acayip bi nazar değiyo o yüzden demeyeyim.
yalnız mayıs ayı çok enteresan rekorlara vesile oluyor selçuklum tütütü maaşallah...:)[/QUOTE]
maşallah abi .. bereket versin .. .brv.brv
-
oha dolar coştu.. ula salın gununde bugune 0,6o ytl artmış , ebesinin horekesi...
-
mtr sabahtan beri satta ..
son bir saatte oluşan tepkinin tepesi olan 68.825 yukarı kırılırsa ,yukarı hareket olabilir...
günlük pivot ta 69.075 e geldi..
-
uyy arkadaşlar foruma USDTL de demiştim tehlikenin farkındamısınız diye Grafik bilen göndermiştim :(
-
ahanda yabancılar kaçıyo elolooyyy dolar 1,61 i geçti 30000 lota geldi poz sayısı.. piuvvvvv borsa %4 düşüşü az buldu o da gidiyo dibine dogru.. aman sabahlar olmasın...
-
efg geldi tahtaya..
yoktu epeydir.
-
kanalizasyonu vereyim ben flat devam ... önemli bir destekte yok gibi .. 68100 var tutarmı bilmem ... :o:o
[IMG]http://i45.tinypic.com/2q83t6u.jpg[/IMG]