son duurm trade alda .. ama nazlı gibi .. trendler satta ...long devam ... trade sat derse satarım ... ema 67991..
Printable View
son duurm trade alda .. ama nazlı gibi .. trendler satta ...long devam ... trade sat derse satarım ... ema 67991..
[quote=selçuklu;250273]son duurm trade alda .. ama nazlı gibi .. trendler satta ...long devam ... trade sat derse satarım ... ema 67991..[/quote]
son durum.
göstergeler hala yukarı yolu var yol bittiğinde haber veririm diyo. :..:
daytrade yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı,.brv
şunu anladım ki,trading de en önemli kavramlar:
[B]trading tarzı, risk,disiplin,sistem,istikrar...[/B]
bir trader 'ın tarzını değiştirmesi hiç kolay bir iş değil,çünkü arada mutlaka eski tarzınız yüzünden disiplinsizlik yapacaksınız...
yeni [B]tarzımıza [/B]alışırsak zaman içinde,[B]riskimizi [/B]de gaplere yakalanmayacaımız için daha iyi kontrol ederiz,[B]disiplinle[/B] daytrade [B]sistemini [/B]uygularsak,zaman içinde sermayemiz [B]istikrarla[/B] büyür...:)
[quote=unlimitted;250278]son durum.
göstergeler hala yukarı yolu var yol bittiğinde haber veririm diyo. :..:[/quote]
bi de diyolar ki, ulem ben haber veririm de, sen ekran başında olacak mısın.
ayrıca sen vob oynamıyosun, zaten bu moktan da anlamıyosun. ne halt etmeye bana bakıp duruyosun ki diyo. ::::::
çok çenesi düştü bugün. :D
pivot : 68.075
ema55: 68.002
ikisinin de üzerndeyiz...
[QUOTE=saraylı;250280]daytrade yavaş yavaş hoşuma gitmeye başladı,.brv
şunu anladım ki,trading de en önemli kavramlar:
[B]trading tarzı, risk,disiplin,sistem,istikrar...[/B]
bir trader 'ın tarzını değiştirmesi hiç kolay bir iş değil,çünkü arada mutlaka eski tarzınız yüzünden disiplinsizlik yapacaksınız...
yeni [B]tarzımıza [/B]alışırsak zaman içinde,[B]riskimizi [/B]de gaplere yakalanmayacaımız için daha iyi kontrol ederiz,[B]disiplinle[/B] daytrade [B]sistemini [/B]uygularsak,zaman içinde sermayemiz [B]istikrarla[/B] büyür...:)[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv hadi inşallah abi . .yaşasın daytrade club ... +.+.
göstergelerim dediler ki, yön yukarı.
ama bi gevşeme olabülü...:)
herkese afiyet olsun. bilg başında olamayacağım için yorumlarımı lütfen poz almak veya kapatmak için kullanmayın.
atıyorum işte öylesine bişeyler. :)))
trend sistemler ala çok yaklaştı .. feci çarpıldılar ... al dediklerinde satsammı acaba diye düşümüyorda değilim yani :::::::D.. üvvvvv .. ,ngaaaaaaaa ... long devam ...
3 lü sistematik alda şuan .. üvvv .. .hepsi alda ..
[quote=selçuklu;250303]trend sistemler ala çok yaklaştı .. feci çarpıldılar ... al dediklerinde satsammı acaba diye düşümüyorda değilim yani :::::::D.. üvvvvv .. ,ngaaaaaaaa ... long devam ...[/quote]
bence sistemlerin ala geçip bi süre alda kalacaklar..:confused:.kom
[QUOTE=saraylı;250308]bence sistemlerin ala geçip bi süre alda kalacaklar..:confused:.kom[/QUOTE]
bende öyle olsun istiyorum abi .. trendi hakettik bence artık .. vob ve imkb olarak ... trend olsun gayri .. bu arada .. ema 68095
kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba
[quote=citiwan;250346]kardeş nerelerdesin aktif şekilde katılmanı umut ediyorum ema 55 i 5 dakikalık grafikte nerede olduğunu yaz mamız yeterlimi siz ce mesala 68,110 doğrumu acaba[/quote]
68,200 görüyorum.
[quote=hpy;250341]kolay gelsin arkadaşlar.okuldayım şuan.
Ema55 i aklınıza estikçe yazar mısınız rica etsem.[/quote]
68214 .. patron bebelere dikkat et .. yaramazlık yapmasınlar .. yok yok yapsınlar .. öğrenci dediğin yarama olmalı bence .::::::.. kolay gelsin hocam ....brv.brv
[quote=unlimitted;250348]68,200 görüyorum.[/quote]
doğrudur benim bakma şeklimde hata mı var acaba
bende
ema55:68.233
şu anda
[quote=citiwan;250352]doğrudur benim bakma şeklimde hata mı var acaba[/quote]
grafik verilerini güncelleyip tekrar bakın. belki eksik datanız vardır.
bir de 5 dakikalık baktığınızdan emin olun.
benim sevgili saraylı'nın verdiği bilgiler doğrultusunda oluşan grafiğim şu şekilde:
[IMG]http://i45.tinypic.com/2d9ecfb.png[/IMG]
68242
[quote=selçuklu;250365]60242[/quote]
o biraz geride kalmış selçuklu. :D
yoksa Allah mı söyletti lem ::::::
[QUOTE=unlimitted;250369]o biraz geride kalmış selçuklu. :D
yoksa Allah mı söyletti lem ::::::[/QUOTE]
üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv :::::::::
trade sata geçti flatim .. full flat .. .kısa deneyebilirm .
[B]ema 68.276 bende ..[/B]
rastgele arkadaşlar,iyi seanslar !
68800 çanağını kapamak için nazlanıyor pala..
hemen üstünde 68900 de uzun ortalama var..
69400 günlük periyotta önemli seviye..
aşağı tarafta 67 bin terk edilmeden shortlar para yapmayacak gibi zira 67 binde yükselen diplerle iyi bir taban oluşmuş gözüküyor..
herşeye rağmen stop şuan için 68025 te..
şip-şak 5 ve trend 5 sabahki fake ardından yine alıştalar..
trade alda .. long tekrardan .. .yeter ya .. bi trend oluşmaı gitti .. kaç gündür yatay .. vayyyyy
[QUOTE=selçuklu;250457]trade alda .. long tekrardan .. .yeter ya .. bi trend oluşmaı gitti .. kaç gündür yatay .. vayyyyy[/QUOTE]
amanın pela serzenişimi duydu .. üvvvvv :D:D:o:o
göstergeler 68,500deyken hafifi bir çekilme ama yön yukarı dediydi, 275'e kadar çekildi sonra fişek.
yalnız dikkat edilmesi gereken yerelerdeyiz...
800 çanağı ok !
biraz alışveriş ardından 69 bin üstü şık olur..
stop 68075 e geldi..
heyecanla son 200 puanda longlayan arkadaşlar dikkat etmelidir...
göstergeler "şşş huooop o kadar da değil" dediler... (68,800)
yalnız ortalık karışık. birden bi 500 puan çıkması riski vardır. her iki yönde poz almış arkadaşlar için de, dikkatli olun der ben.
[quote=unlimitted;250509]heyecanla son 200 puanda longlayan arkadaşlar dikkat etmelidir...
göstergeler "şşş huooop o kadar da değil" dediler... (68,800)
yalnız ortalık karışık. birden bi 500 puan çıkması riski vardır. her iki yönde poz almış arkadaşlar için de, dikkatli olun der ben.[/quote]
canım göstergelerim benim. :D (68,550)
p: 68.300
ema: 68.376
son long poz .. 50 puana karlı istop oldu ... kısa açmadım full flat ...çok şikayetçi değilim böyle hareketlerden ama baydı yani ..
saraylı abinin topiği kirletiyorum gibi hissetmeye başladım.üüü
pek yazmamayım. amacının dışında kullanmak olmaz şimdi topiği.
[quote=selçuklu;250521]son long poz .. 50 puana karlı istop oldu ... kısa açmadım full flat ...çok şikayetçi değilim böyle hareketlerden ama baydı yani ..[/quote]
zorlu hareketler bunlar selçuklum....kom
[quote=unlimitted;250523]saraylı abinin topiği kirletiyorum gibi hissetmeye başladım.üüü
pek yazmamayım. amacının dışında kullanmak olmaz şimdi topiği.[/quote]
aşkolsun unli,:(
bizim bi amacımız yok ki...:..::..:.brv
bak üzülürüm ben hassas adamım tanırsın,:cool:
ceza olarak bişeyler yaz şimdi bakalım....:..::p
[QUOTE=saraylı;250517]p: 68.300
ema: 68.376[/QUOTE]
abi ema altında bar kapanışı olmadı ... bu emayı böylemi kullanmalıyız .. barın kapamasını beklemeli .. yoksa .. sadece fiyatamı bakmalı .. ? tşk ..
kısa vadede over bölgeye gelen göstergelerin gazı alındı bence..
kısa vadede halen yön yukarı diye düşünüyorum..
68800 çanağı ve hemen üstünde 900 de bulunan uzun ortalamadan satış gelmesi normal..bahaneside trichet in konuşması oldu bu arada :)
stop 125 te her ihtimale karşı..
[quote=unlimitted;250523]saraylı abinin topiği kirletiyorum gibi hissetmeye başladım.üüü
pek yazmamayım. amacının dışında kullanmak olmaz şimdi topiği.[/quote]
yazma adaş,kumda yaz sen pardesünle...
:)