-
[quote=ATHLON;261763]h.sonu bı adamla tanıştırıldım...bizim eski kurumdan...çok buyuk bı kurumun parasını yönetıomus,fx s&p futurelar dahıl her turlu meta da işlem yapıo...3 kız oturtmuş bilgisayar başına villada,sistem ne derse onu gırıolar sadece..o da aşağıda havuzda puro içiomuş...
adam dıo kı,
"çıkıp bakmıorum ekranlara çünkü baksam teknık yapmaya başlııcam,ayarım kacacak,ellemiorum sistemin kızlıını "
way anasını dedım kendısıne...[/quote]
Adam kaç dk lık grafikle işlem yapıyomuş onu sordun mu patron?:) Merak sardı beni :D
-
[quote=aviator99;261816]nereye yatmalı uzunamı kısaya mı :)[/quote]
bu coşkuda hiçbir güç beni long yaptıramaz:) mal alırken kazanılır
-
[quote=ATHLON;261800]abey adam bronzdu ya,
yannız yası bayaa vardı...ööle ingilcce terımler kullanıyordu konusurken kı hıc sewmem,ama gözleri bi garip bakıodu...
diicektım bı gun beraber seans yapalım,yannıs annar ,havuza caarır dıye korktum...o odaya cıkmam lazım..
girls+systems.uwwwww[/quote]
bugün kandil hatırlatayım dedim bu konuları bugün açmasak daha hoş olur he :) sadece hatırlatayım dedim kendiniz bilirsiniz isterseniz devam edebilirsiniz yani :) :)
-
[quote=kitaro;261820]bu coşkuda hiçbir güç beni long yaptıramaz:) mal alırken kazanılır[/quote]
coşkumu nerde hocam 700 puan artı coskumu sayılır yahu geçen aylarda 3000-4000 puan lı günler vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
aynı yerden uzunlar kapandı..
-
[quote=a.kaya;261824]coşkumu nerde hocam 700 puan artı coskumu sayılır yahu geçen aylarda 3000-4000 puan lı günler vardı yanlış hatırlamıyorsam[/quote]
artık millet palanın oyunlarını yemiyor demekki:..:
-
bende havuz başındayım yukarıda üç hatun bekliyor ama ben onlara işgence çektirip sistemin başına
oturtmuyorum deeermişim:)
-
-
-
beynime hala çok pis sat sinyali gelmeye devam ediyor duble tepemiz hayırlı olsun
-
-
YYEFSDPBTG
Yorum yok en fulunden short devam pala beni tatile gonder:)