-
[quote=unlimitted;124616]tek sinyal kaldı evet.:..:
bu sayacı bilmeyenler için bilgi mahiyetinde tekrarlayayım:
12.06.2009 tarihli bir mesajımda Abka'nın özetle "düşmüyor, alacaklar yukarı" içerikli bir mesajına şöyle bir ekleme yapmıştım:
1/2-astatin/abka
3-oğuzhan
4-atlascepkenli
5-tuareg
6-Amon-ra
7-tıfıl
8-seyyah
9-Yavuzhan
10. kişinin de Jerfin olacağını, shortlanacak yerin onun kapattığı nokta olması gerektiğini (yarı) şaka mahiyetli söylemiştim.
olay özetle budur.
Not: al-sat-tut tavsiyesi değildir.[/quote]
Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.
-
[quote=GOKHANFINDIK;124625]Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.[/quote]
Listede Short'tan bıkmış olanlar var. Sitem etmiş olanlar
-
[quote=GOKHANFINDIK;124625]Full short 200 den.Liste çabuk dolsun.1 kişi kalmış.[/quote]
10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
zaten sen bu listeye istersen de giremezsin. :)))
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:
-
43250 üstünde kalamadığımız sürece zayıflık sürecek gibi..
belki düşemiyoruz ama yükselmiyoruzda..
[IMG]http://i44.tinypic.com/20syd6r.gif[/IMG]
-
[QUOTE=unlimitted;124627]10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:[/QUOTE]
ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[IMG]http://img188.imageshack.us/img188/5877/11090213ede625x1000.jpg[/IMG]
-
[quote=selçuklu;124629]ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[/quote]
abi sen short değil misin hala?
listenin niye düzenlendiğini anlamadın sen. :..:
-
İşi bozdun gokhan, totem tutmaz, 10. kişinin jerfın olması gerekıyordu:confused:
-
-
[quote=excali;124626]Listede Short'tan bıkmış olanlar var. Sitem etmiş olanlar[/quote]
Biliyorum işte abi.Bıkmış olanlar gelince düşüyor.Ben napayım.Adam liste açmış uyguluyor.Ben full long 125 ten başka işlem zor yaparım gibi.Düşmez burası.
-
[quote=selçuklu;124629]ben niye yokum o listede ..pembe oğlanı koyun benim yerime ... :o :o :o :o :o :o
[/quote]
Hamam da nasıl bayıldığınızı göstermediniz de . İşte ondan :::
-
[quote=GOKHANFINDIK;124632]125 full long.[/quote]
işte bu yüzden top 10 a giremezsin :::
-
[quote=unlimitted;124627]10. kişi VIP. yeri önceden ayrıldı. :D
hemen celallenme, [B]trade tarzın[/B] gereği giremezsin. listenin ruhuna aykırı.:..:[/quote]
Jerfin adlı şahısta laz ınadı var asla yapmaz, sahte bır jerfın yaratsak mumkunu varmıdır?