Yok be abı bunlar kafa buluyorlar.Düşmez bu borsa.Bundan sonra dow nereye gidecek.Her gidiyor artı oluyor imkb.
Printable View
Yok be abı bunlar kafa buluyorlar.Düşmez bu borsa.Bundan sonra dow nereye gidecek.Her gidiyor artı oluyor imkb.
[URL="http://img198.imageshack.us/i/screenhunter9k.png/]"][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/916/screenhunter9k.png[/IMG][/URL]
Ayın 12 den beri bu sistem böyle bekliyor.5 dklık
[quote=YAVUZHAN;124635]işte bu yüzden top 10 a giremezsin :::[/quote]
Girmiyom çıktım.:..::..::..:
43100 flattt bıraz seyredelimm.. bi 300 daha yapar bunlar :)
[QUOTE=unlimitted;124630]abi sen short değil misin hala?
listenin niye düzenlendiğini anlamadın sen. :..:[/QUOTE]
he walla ne listesi o.. neyse pembe oğlanı alın listeye ...beni almayın ... :o:o:o:o:o:o
Sayın Queen, dün çok üzgündünüz, flat kaldınız dıye, 'vay ben nidem, nerelere gidem, artıkın sabaha kadar uyuyamam' tarzı üzünçleriniz vardı, ben dediydim yarın fırsat verır dıye:)
neyse ben kahvaltımı yapayım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124639]Girmiyom çıktım.:..::..::..:[/QUOTE]
pembe oğlan o yeşil oğlana gıcık oluyo patron ... koyma o yeşil oğlanı mesajlara ... :o:o:o:o:o
Dow dün 8630 Vob 43100.Dow 8520 vob43100.Çok pis ralli var bu sıkışıklığın sonunda.
[quote=tuareg;124636]Jerfin adlı şahısta laz ınadı var asla yapmaz, sahte bır jerfın yaratsak mumkunu varmıdır?[/quote]
yok abi, hakikisi olcak.:)))
zaten bu anlamda kendisine "mc seviyesi nedir" diye sorduğumda "çok hainsin" cevabıynan birlikte bi 44.000 lafını aldım ağzından. :..:
şaka yapabilmemizin sebebi de onun kardan yemesi. tabi kardan yemesi de hoş bi durum diil ama, Allahtan o kadar kredimiz var, sağolsun kaldırıyor esprileri. :)
[quote=selçuklu;124643]pembe oğlan o yeşil oğlana gıcık oluyo patron ... koyma o yeşil oğlanı mesajlara ... :o:o:o:o:o[/quote]
:..::..::..::..::..::..::..::..::..: öper haaa.Full long.Yabancıya gitmez para.Pembe sermaye.Don sektörüne yatırım yapsın kazanırsa kerata.Bizim paralarla iyi don alır.Karı kız ayakları varmı.
EFG de uzlaşma falan olmayacak gibi çaktırmadan her gun duruma göre satıyor.. ay sonu yükseliş beklemek mantıkLı ama bu adamlarda mantık yok.. haziran vadede 22 bin poz kapatmış. sanırım selanik durumları var biraz..:)
[quote=GOKHANFINDIK;124639]Girmiyom çıktım.:..::..::..:[/quote]
giremedinki çıkasın :::