[quote=excali;124682]Unlimitted,
Seyyah da listede miydi?:::[/quote]
he ben 8.sıradaydım :::
Printable View
[quote=excali;124682]Unlimitted,
Seyyah da listede miydi?:::[/quote]
he ben 8.sıradaydım :::
lipsky gidene kadar düşmeyecek ..olası imf iyi bi zıplama yaptırır sonrası malum..
utanmasalar dow u da yükseltirlerdi bunlar,,, ama temmuz da pis çökecek burası
Totem yapalım, herkes hep bır ağızdan 'hay ben bu shortun..' diyerek poz kapadıgını ve hatta longa gectıgını soylesın, bakalım bırseyler değişecek mı? Bir kişi ilave short acar piyasa değişir, bir kişi voba tövbe eder dünya değişir.:)
[quote=QUEEN;124686]lipsky gidene kadar düşmeyecek ..olası imf iyi bi zıplama yaptırır sonrası malum..[/quote]
zıplama yaptırır havasıyla mal boşaltıorlar,,,
[QUOTE=QUEEN;124686]lipsky gidene kadar düşmeyecek ..olası imf iyi bi zıplama yaptırır sonrası malum..[/QUOTE]
B uhafta IMFden mama yok. adamlar bodruma konsey toplatısına gidiyormuş. akşam d açıkalma yaparlarsa mennunuz iyi gisior vs diyecekler. Kalkıp da IMFyi söğüşleyeceğiz ya da Türkiyenn ümüğünü sıkacağız demezler. Yapacak olsalar da demezler.
Bizim başbakan kendisini kedi olarak çizenlere dava açmıştı. Beterin beteri varmış...
[url]http://w9.gazetevatan.com/Putini_cildirtan_resim/243950/30/Manset[/url]
[quote=QUEEN;124686]lipsky gidene kadar düşmeyecek ..olası imf iyi bi zıplama yaptırır sonrası malum..[/quote]
allahınızı seversenız bu IMF den soz etmeyın boyle bır piyasada, ağzımda tükürüğüm kuruyo:(
garandakı eksı yıne kapandı ve citi tayfası ack kapatıp az da artıya gectı
Dow future Yılanda önemli yere geldik gayri.. ::: yılanı hatırlıyonuz deemi hani teşkürlerim.
8470ten yukarımı gitcek yoksa 8470 kırıp 8250 ana yılan hedefinemi
[IMG]http://i40.tinypic.com/2vug55h.png[/IMG]
Y. Erdinç 'ten alıntı ;
Bu tür bir düzenleme ekonomide dengesizliklere yol açacaktır. Şu andan itibaren hiçbir birey döviz kredisi alamayacak. Bu haber bende çok garip duygular oluşturdu. Bir an için 1980'ler öncesine gittim. O zaman cebinizde dolar taşıyor olmak suçtu. [COLOR="Blue"][B]Bu kararın alınmış olması demek, ileride ciddi kur artışları riskinin yükseldiği ve bunun da otoritelerce kabul edildiği anlamına geliyor.[/B][/COLOR] İnşallah hükümetimiz kuru sabitleyip ciddi bir devalüasyon düşünüyordur. İşte o zaman bu krizden zıp diye çıkarız ve istihdamda da patlama olur.
Gerçekten bu anlama mı geliyor ?
Tam bir haftadan beri 42750 - 43500 bantındayız. Ya inandığın pozisyonda bekleyeceksin ya da bi tarafa kırılana kadar flat kalacaksın. Yoksa çarpılıp durursun... Ben sistem gereği longum ama SAT verdiği anda satarım...