İyi oldu bu eper fdow burada sabah iken açsa idik 42800 olurdu vob.Şimdi süper oldu.O pantolonsuz pembeli donluyu varya bir elime geçiriyim öpecem.O geldi ahlakı bozuldu piyasanın.
Printable View
İyi oldu bu eper fdow burada sabah iken açsa idik 42800 olurdu vob.Şimdi süper oldu.O pantolonsuz pembeli donluyu varya bir elime geçiriyim öpecem.O geldi ahlakı bozuldu piyasanın.
f dow 8475 gitmesi lazım.. biz koşu bandındayız..
obama canlı yayında siek avlamış:)
[URL]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1626[/URL]
efg de sapıtt 100 den 500 kontrat almstı 75 den 640 sattı.biz naparız bılmem ama petrol ve altının bu saatte dusmesı genelde dow u cakıyo asagı dogru..ılerleye saatlerde..
[quote=marakes;124711]obama canlı yayında siek avlamış:)
[URL]http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=1626[/URL][/quote]
Öteki canlı yayında ayakkabı yemişti. Bu şimdilik daha iyi:::
Bir sinek beni sabaha kadar yesin hiç dokunamam ona.Banyoya girerken arada böcekler oluyor deliklerden giriyorlar suyu.Bir kere su da boğulurken kurtardım bir böceği.Yürümeye devam etti.Bir kere de üstüne sifon çektim yanlışlıkla öldü.Bir kere de fiskiyemin altında ayaklarımı yıkarken baktım suyun içinde geziyor onu da elime alıp kurtarmak isterken öldü.Çok kötüyüm.Obama bence sineği öldürdükten sonra sırıtabiliyorsa bence müslümanlık kavramını biraz sorgulamak lazım.Onun müslümanmı değilmisini anlamak böyle de anlaşılabilir.Biraz zevk almış öldürmekten.Kameralara da gösterdi özellikle.Eliyle işaret etti.Birini çağırıp almasını söyleyebilirdi.O show yaptı.
[QUOTE=QUEEN;124706]25 puan düştük oley.....[/QUOTE]
Aşırı satım bölgesine girip pozitif uyumsuzluk bile yapmış olabiliriz. .dng
[quote=excali;124713]Öteki canlı yayında ayakkabı yemişti. Bu şimdilik daha iyi:::[/quote]
bu sinegi de o ayakabıyı atan göndermiş:)
efg dayı 2255 lot satısa geldı
unlimit, kısadan ümidini kesenler yeterli sayıya ulaşamadı mı daha..:(
[quote=marakes;124716]bu sinegi de o ayakabıyı atan göndermiş:)[/quote]
van munıte van munıte siz öldurmeyi iyi bilirsiniz... alışıksınız buna eskuzmeeee.boks..brv
Yemeğe gitmekten bile tırsıyorum ama aç ayı oynamazmış herkese afiyet olsun