[QUOTE=BULUT;58914]36,075 YE ALIŞ GÖNDERSEK GELİR Mİ ACEP?.[/QUOTE]
özelden ulaş özel emirle tabanın 500 puan altından sana satış yapmayan vob trader adi olsun
Printable View
özelden ulaş özel emirle tabanın 500 puan altından sana satış yapmayan vob trader adi olsun
Lütfen kısada olan arkadaşlara duyarlı olalım incitecek mesajlar atmayalım Baybars Sezen "Dolar 1.35 1.30 olacak diyor Ralli için ortam uygun ancak hedge fonlar dalgalanma yapabilir" diyor...
[QUOTE=QUEEN;58916]Lütfen kısada olan arkadaşlara duyarlı olalım incitecek mesajlar atmayalım Baybars Sezen "Dolar 1.35 1.30 olacak diyor Ralli için ortam uygun ancak hedge fonlar dalgalanma yapabilir" diyor...[/QUOTE]
O adam zaten ne derse tutuor:)
uzun vadeli konjektürde ayı piyasası içindeki son tepki yükselişinin gücü 9800 lerde ve aşağıda yeni dip oluşmamasına bağlıdır. süreç sabır gerektirir sebebi iki ayı rallisindede birinde 6 ayda, ikincide 3 ay oyalanma olmuştur. sıkıcı bir süreçten bahsediyoruz. eğerki kırılım yukarı olursa 11100 e kadar olabilecek yukarı hareket son yukarı harekettir.
dönüşünde düşüşün ikinci perdesi oynanacaktır.
peki neden oynanacaktır? deflasyon senaryoya abd darbe vurmaya çalışıyor. faizlerin 1 e inmesi hyperenflasyon yaratacaktır. yaratılan hyper in faydası bankalara ve wall streete olacaktır, halka faydası olmayacaktır. halk %1 den kredi almayacaktır, aksine hyper yüzünden fakirleyecektir. yani yeni bir balon, elbette uzun vadede de patlayacktır.
dikkat kısa ve orta vade değildir yazdıklarım. uzun vadedir.
sevgiler.
[QUOTE=Vob Trader;58917]O adam zaten ne derse tutuor:)[/QUOTE]
O zaman sende kabul ediyosun yani bu gün [COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
Vob Trader rumuzunu TAVAN Trader olarak değiştirirsin artık :)
Bugün 1430 büyüme verisi çok önemli dikkatli olun...
[QUOTE=nyse-dj;58701]1.5 gun tatil var bu adamlar faiz de indirime gidecek tavsiyesi olan var mi son bir saat poz almak icin.fazlada artmiyoruz sonra gap yapmak icin sanirim.[/QUOTE]
merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
yarim gunluk seans icinde soyledigim olacak korkarim.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)
Sayın Bulut,
sizi tebrik ediyorum henüz kırılım yok her iki tarafa ancak tepkiyi yakaladınız sonuçta.
ben flat gecelere hep flat bu aralar tatillere hepten flat.
tavan olmayacaktır, en az volatil market Türkiyedir şu son iki haftada. hisslerde tavan taban %10 limiti olması bunu engeller.
japonyanın son zamaki sert düşüşte biz eşlik etmemişizdir. 3 günde bralardan %12 yükseklerde olabilirmiyiz, olabiliriz.
sevgiler.
[QUOTE=BULUT;58919]O zaman sende kabul ediyosun yani bu gün [COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
Vob Trader rumuzunu TAVAN Trader olarak değiştirirsin artık :)[/QUOTE]
akıllısı bizi bulmaz delisi ardımızdan ayrılmaz sayı ile mi yolluolar sizi sabah sabah ben day trade adamıyım ne poz taşıosam an ve an yazıorum foruma giderse alırız düşerse satarız. sAKALı alır çekiliriz. gerisi hava civa cuma da yazdım aynını ister tavan olsun ister dip ama tavan açıcak demek de ne bilim biraz hani ...... sanırım boğazına kadar longsun. helal sana. şu noktada da aklıma şu düşünce gelir. 2 kuruş para insanı neden bu kadar değiştirir ki... garip durum
[QUOTE=nyse-dj;58921]merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)[/QUOTE]
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
Bende kaç kez yazdım. Vob 29000 lere gaplı açılışlar yaparken. Dönüş çok sert olacak diye.
Bakın raporda Nuri Sevigen kardeşimiz 2300 puan yükseliş ile açılaviliriz demiş. Bence az demiş.
31300+2300 = 33600 mü yapıyor. Bence açılış 35500-36.075 TAVAN a yakın rakamlar olmalı.
35000 e alış bile gönderiyorum. Nasıl olsa gelirse 1000 puan yukarısına gün içi Kısa pozisyonculara rahat satarım. Vade yarın kapanıyor, Elleri mahkum alacaklar.
bu kadar sert ilerleyen bir ayı piyasasında devamlı düşen dipler gelirken 1.5 günlük tatil riskini de alarak geceye uzun kalmak iyi cesaretti...bu riski alanları kutlarım... ama işi şova çevirmenin de pek alemi yok... biraz sakinlik... kısada yakalanan arkadaşları da düşünmek gerek...
[QUOTE=nyse-dj;58921]merhaba bakin forumdan destek almak icin aslinda yazmistim long olmak yada long lari tutmak adina bir kisi bile long yonunde destek olmadi bu kadar kisi arasinda.
(artmadik.fed faiz indirdi. simdi gap olacak muhtesem)[/QUOTE]
biliyorsun bir önceki tatilde darbe yaşandı, flat iyidi boşver. bundan sonrasına bakmak lazım.
[QUOTE=BULUT;58919][COLOR="Red"][B]VOB TAVAN [/B][/COLOR]olacak.
[/QUOTE]
Keşke hayatta her istediğimiz olsa sayın Bulut...
Kısa da olan arkadaşların gaza gelmeyip, saat 10:30 dan sonra işlem yapmalarını öneririm.
Gap yapıp da oradan aşagıya kepçelerlerse sermayenin tümü bitebilir...
Eğer olası gapla yukarı açarlarsa kendisinden önceki CCI tepesi +300 olduğundan her şekilde uyumsuz olacaktır.
[QUOTE=teo;58908]Tavan olursa biz ne yapacağız, pozisyon yok, tavandan alınmaz, tavan olmuşsa short yapılmaz :) hhehehe[/QUOTE]
abi tavan olursa sakın short açmayın ya ....... çok kötü oluyor ben geçenki tavanda short açmıştım .. pozisyonuda kapatamıyorsun... kötü bir duygu panik oluyor insan .. hehe :) bol kazançlar .....
Açılış tahminim 32.700 dür...Aralık vade için..
yukarı yönlü düşünceye sahip olmama rağmen bu riski almadım...gereği de yok... bu histerik piyasada kazanmayalım ne olacak...bugün %10 artan borsanın yarın %15 düşmeyeceğinin garantisi yok... mantık yürütülemeyen bir piyasada işlem yapmak da pek anlamlı olmuyor..
geçmiş kriz süreçlerine göz atılırsa işin tek bir diple hallolmayacağı da ortada... acele etmeye gerek yok... kıytırık mayıs 2006 düzeltmesinde bile tek diple dönüş yaşanmadı.. bu uzun ve sabır gerektiren bir süreç... dipler yükselmeye başlasın bakalım... zaten fiyatlar ölü durumda... %10 yukardan mallanırız dert değil... yeter ki şu volatiliteden kurtulalım...
mesut abi . aşağıda ismini görüyorum günaydın .. bol kazançlar .. :)
Dolar Bolinger orta bandına gelerek düzeltmesini tamamlamıştır, Eğer buradan alt banda gitmese, yönü yine yukarıyadır...
Sn mbm uzunda olduğunuzu tahmin ediyorum tava %15 açılış ütopik bence
33800 den sort oldum. kısa vadeli.
salı günü biz kapanırken FDOW 8300 civarı idi... şu an 9100lerde... 800 puan fiyatlanacak.. vobun bu açılışı zayıf kaldı gibi
[QUOTE=halojen;58933]yukarı yönlü düşünceye sahip olmama rağmen bu riski almadım...gereği de yok... bu histerik piyasada kazanmayalım ne olacak...bugün %10 artan borsanın yarın %15 düşmeyeceğinin garantisi yok... mantık yürütülemeyen bir piyasada işlem yapmak da pek anlamlı olmuyor..
geçmiş kriz süreçlerine göz atılırsa işin tek bir diple hallolmayacağı da ortada... acele etmeye gerek yok... kıytırık mayıs 2006 düzeltmesinde bile tek diple dönüş yaşanmadı.. bu uzun ve sabır gerektiren bir süreç... dipler yükselmeye başlasın bakalım... zaten fiyatlar ölü durumda... %10 yukardan mallanırız dert değil... yeter ki şu volatiliteden kurtulalım...[/QUOTE]
ne diyim. +.
[QUOTE=BULUT;58913]citigroup, garanti bankası için tavsiyesini \"tut\"tan \"al\"a, yapı ve kredi bankası
için tavsiyesini de \"sat\"tan \"tut\"a yükseltti.
---
[COLOR=\"Red\"][B]TAVAN MIYIZ[/B][/COLOR]
\"EVET\"
[COLOR=\"red\"][B]TAVAN MIYIZ?[/B][/COLOR]
\"EVET\"[/QUOTE]
Arkadaşım biz olmaz dedikçe sen geceden beri her mesajında TAVAN TAVAN dedin durdun, olmadı bak. Ne yapacaksın şimdi?? Shortta olanların sinirini bozup durdun... Hergün batacak demekle, tavan tavan demek arasından bi fark yok bence... Biraz saygılı olalım diğer pozisyondaki arkadaşlara...
[QUOTE=halojen;58938]salı günü biz kapanırken FDOW 8300 civarı idi... şu an 9100lerde... 800 puan fiyatlanacak.. vobun bu açılışı zayıf kaldı gibi[/QUOTE]
demin bahsettmeye çalıştım, dışarısı bizden agresif düşmüştü biz biraz sağlam durmuştuk.
vay be ne tavanmış
[QUOTE=jelibon;58939]ne diyim. +.[/QUOTE]
bende açılışda piasa long emri yolladım 33.300 den 8 adet geldi. 33750 den geri verdim yeter şimdilik. tebrikler size de
5 Dakikalık grafik üzerinde kaç günlük hareketli ortalamaları koyunca hem 5 dk grafikte hemde 60 dk grafik için al veya sat sinyalni görebilirim
[QUOTE=Vob Trader;58944]bende açılışda piasa long emri yolladım 33.300 den 8 adet geldi. 33750 den geri verdim yeter şimdilik. tebrikler size de[/QUOTE]
ben biraz aşağıya verdim longu gelmedi.:..:
[quote=jelibon;58942]demin bahsettmeye çalıştım, dışarısı bizden agresif düşmüştü biz biraz sağlam durmuştuk.[/quote]
evet haklısın sn.jelibon.. bunu atlamışım...birebir korelasyon yaşanmıyor ne zamandır..
[QUOTE=jelibon;58946]ben biraz aşağıya verdim longu gelmedi.:..:[/QUOTE]
nasılsa sanko böle günlerde 4-5 sn ye anca iletior diye piasa veriom ben yok sa anında iletse verilirmi öle emir :)
[QUOTE=BULUT;58846]Durum hiçde daha önceki tuzak yükselişe benzemiyor. Bariz bir tepki hareketi var.
Biz kapalıyken tüm dünya % 10-15 arasında tepki verdi.
Brezilya borsası % 15 den fazla yükseldi.
İngiltere borsası % 15 e yaklaştı
Nikkei deki yükseliş % 15 leri buluyor.
Dow % 11 yükselmiş durumda
Almanya % 11 yukarda.
Buna rağmen mi satış fırsatı olarak kullanılacak. Bence bu ortamda şort düşüneni yakarlar. Oyun dışına iterler.
Yarın tavan açılış bekliyorum.[/QUOTE]
Tavan ya da taban açılış beklemeyin VOBda çünkü VOB marjı %15 iken spot marjı %10. Tüm hisseler taban ya da tavan olsa yine de %15 olmaz. Taban tavan olayını artık sadece öğleden sonraları göreceğiz.
Yahu niye tavan olmadı bu Vob.
Şimdi spottaki hisseler TAVAN olunca napcak ki bu VOB.
IMKB-30 dan ayrı bir hisse olarak mı takılacak. Ya yarın sözleşme KAPANIŞI NOLCEK?.
Elleri mahkum yükseltmeye. Mahkumlar... :)
[QUOTE=VOBiX;58950]Tavan ya da taban açılış beklemeyin VOBda çünkü VOB marjı %15 iken spot marjı %10. Tüm hisseler taban ya da tavan olsa yine de %15 olmaz. Taban tavan olayını artık sadece öğleden sonraları göreceğiz.[/QUOTE]
Saat 14:30 da TAVAN MIYIZ diyosun? :)
gunaydın arkadaslar..terste kalanları anlayabiliyorum 3sefer -st üste bende boyle buyuk gaplerde terse kalıp verdim karları onda sonra tekrar karlarımı fazlasıyla geri aldım..bunu böbürlenmek için değil ben bile yapabiliyorsam çoğu kişi yapabilir diye soyluyorum...bol kazançlar..
Tum gun yatay takılırsa yıne mama yok flat olanlara...
[QUOTE=hexen;58642]longs nezaman yukarya devam eder ? asayadaki graf benim plandı..
vob 32100..32500 kırmızı (X)[B] üstesinde olur eyer [/B] dikat eyer üstesine gider diyrum ..... ozaman 35xxx benim realiz yeresi ....
[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/2176/15dakkta0.png[/IMG][/QUOTE]
Yeni long maliyets dikat etsinler.. asaya sallarlar cunki hakları var... systems short signal vermez amma yeni long maliyets acır..
Ben 29500 maliyets 1/2 longs tutyorum halen ... benim hedef 35xxx yeresi sindi 35900..
[QUOTE=hexen;58957]Yeni long maliyets dikat etsinler.. asaya sallarlar cunki hakları var... systems short signal vermez amma yeni long maliyets acır..
Ben 29500 maliyets 1/2 longs tutyorum halen ... benim hedef 35xxx yeresi sindi 35900..[/QUOTE]
Öyle deme be hexen aga , tam tam 33700 verip bereket versin derken, içime kurt düşürdün.
Garantiye bakın tavanda Efg satışları karşılıyor, Bu Efg ters indikator degılmıydı, Her yerde alıcı...Ekım vade aralık vade,Garantı...