-
[quote=tuareg;124761]Yanlıs anlamayın, astatınle geyık zamanlarından berı sızden az mıktar tırsımıslıgım var, bu vesileyle tesekkur edip husumetı bıtırme derdındeyım,[/quote]
astatinin benim imajıma saldırı girişimleri oldu o kadar kötü tanıyor herkes beni bıçakçı falan:mad: bitirdim bende karşılıklı.brv
-
[quote=jerfin;124762]bu keyifsizlikle güldürdün beni casperım..:..:[/quote]
[quote=Larossıan;124768]Rica etmene gerek yok cırcır seve seve bırakacaklardır.:::[/quote]
tatlı dilimle yılanı deliğinden çıkartırım belki diye düşündüm :p
-
[QUOTE=unlimitted;124767]kapatırken haber et allasen Jerfin.
(tamam şansımı çok zorlamıycam :))))[/QUOTE]
sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng
-
bu resmi görüp de karşında bayılmıycak birisi zor bulunur cırcır:)dil degil gözleri de yerinden çıkartır masalah..u koudakı hakimiyetini kıskanmıo degilim:)
-
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Bugun sana bulaşmamakta sağlık acısından buyuk yarar var, cok gözün kararmış, allah muhafaza.kom
-
adiler 25 puana bile göbek attırıolar :(
-
yatalıktan sıyrılıyoruz..
baskı var,hemde çok acayip..
düşer burası :::
-
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Kapatma vallaa, zaten ben de 43750 lere:..::..: kadar tepkı versın ilave kısa acacağımdır.
-
[QUOTE=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/QUOTE]
Günlük grafiklerde spot yükselen trendi kırdığı halde vadelide bu kırılım gerçekleşmedi.Şimdide ımf haberlerini ısıtıp getirdiler. Ne uzuncular ne kısacılar mutlu yatayda dövüp duruyorlar.
-
[QUOTE=tuareg;124773]Bugun sana bulaşmamakta sağlık acısından buyuk yarar var, cok gözün kararmış, allah muhafaza.kom[/QUOTE]
isabetli bi karar..:))) evet, gerçekten gözlerim kararıyor ekrana bakarken,:))) dün öğlenden beri hiçbirşey yemedim..üüüüüü
-
[quote=YAVUZHAN;124775]yatalıktan sıyrılıyoruz..
baskı var,hemde çok acayip..
düşer burası :::[/quote]
cıkk, düşmez, 200 dekı 1997 az sonra kalkacak da, acaba 43650den mı 43750 den mı kısalasam dıye hesaplıyorum, jerfının affına sıgınarak:..:
-
dolarda kıpraşmaya başladı..