-
senaryo şu,,,,,,, yurtdışı çökerken düşmeyecek,,, birilerinde daha düşmez imajı uyarılacak,,, kısalar kapattırılcak
yurtdışı tepki veya yataya girdiğinde,,, biz pis düşecez,,, son kez,,,
ondan sonra yine sallana sallana belki az yukarı ,,, haziranı kapatacaklar
-
[quote=jerfin;124778]isabetli bi karar..:))) evet, gerçekten gözlerim kararıyor ekrana bakarken,:))) dün öğlenden beri hiçbirşey yemedim..üüüüüü[/quote]
Bırak sımdı yeme bızı, diyet yapıp bunu pıyasaya yukleme:..::..::..: benım bıldıgım pıyasa bu tur argumanları yemez:)
-
foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?
-
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu [B]şerefsiz [/B](çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
özür dilemene gerek yok ablası çümle alem biliyor çok incesin yinede
-
bu '' MRS '' AYUSU niye coştu bugün bilernler var mı arkadaşlar ?
kendi kendine alıp satıyo..
-
Pozisyonum yok ama 15 dkda bir fikir değiştiriyorum! Şuanki görüntü vadelide tepme olacak gibi! Hadi hayırlısı!
-
[QUOTE=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/QUOTE]
Dün siteden bugün sizden.
-
Heryer geberiyor ben long olarak ayulardan daha da sevinçliyim.Böyle poz mu olur ya.Stres yapıyor ise düşmüyor ise bir kerecik de olsa longa şans verin.Çünkü ralli geliyor yakında.Bu arada ben penbe donlunun şantiyeye gidiyorum.40 lira yövmiye veriymiş.Selçuklu abi ile çalışacaz.Buradaki mesaiden daha çok alırız ya.Hiç yoktan riski yok.Penbe donlu sigorta da yapıyormuş.:..::..::..:
-
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;124785]bu '' MRS '' AYUSU niye coştu bugün bilernler var mı arkadaşlar ?
kendi kendine alıp satıyo..[/QUOTE]
Gökhanın bir kaç beden büyüğü asıl işi trade toplamaz genelde.
-
Tcell alıp isc ve garana verdiler.Fiyat aynı.İlerde de bu bankalar artacak ralli olacak.Tcell sabit kalacak.
-
[quote=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/quote]
sisteminize (özellikle eğer firewall varsa veya dns'inizi bir server veriyorsa onlara) bir restart atın.
düzelecektir.
aynı problem bende de vardı, düzeldi.