[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Kapatıcan gülüm öyle bir kapatacan ki 43500 olsun da görecem ben seni.::::::Düşmeyen borsa artar sen demezmiydin hep..dng
Printable View
[quote=jerfin;124771]sabrımın sınırlarındayım..:( ama bu şerefsiz (çok özür) PY ye inat kapatmayacağım...boks..dng.dng[/quote]
Kapatıcan gülüm öyle bir kapatacan ki 43500 olsun da görecem ben seni.::::::Düşmeyen borsa artar sen demezmiydin hep..dng
ayular sevindi 100 puanda boğalar sevinsin gayri..dow bugün artı kapar.. ama future ne olur..
[quote=VOBiX;124790]Gökhanın bir kaç beden büyüğü asıl işi trade toplamaz genelde.[/quote]
Ben size dedim geçen haftalarda verin bana para aranızda toplayıp bu piyasayı ben marbaşla yatayda bırakmazdım.Beraber alıp verirdik.Arada 150 200 puan kapardı hiç yoktan millet.Şimdi böyle hava aldılar.::::::
[quote=QUEEN;124794]ayular sevindi 100 puanda boğalar sevinsin gayri..dow bugün artı kapar.. ama future ne olur..[/quote]
''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.
dün bi tutam SHORT kalmıştım 43.250 sabah güzel sözler eşliğinde 150 den kapattım.
100 pıvan kar ettim.manyah para :::
şu an aylak aylak seyrediyorum seyretmeye bile değmez aslında gidip mis gibiuyusak daha iyi.
[QUOTE=tuareg;124796]''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.[/QUOTE]
shortlar uyuştu gayri..50000de olsa kapatmazlar...dng
[QUOTE=chn69;124783]foruma girebilmekte benim kadar zorlanan varmı acaba?
sorun benden mi kaynaklanıyor yoksa sitedenmi?[/QUOTE]
bende sorun yok gayri .:::
[QUOTE=tuareg;124796]''Bugune kadar hep işçiler güldü bıraz da biz gülelim'' Halıt Narın, 12 eylul sonrası acıklaması gibi olmuş, shortlar bu ıfadeyı hayat boyu unutmaz benden soylemesi.[/QUOTE]
ayuları üstüme salmayamı niyetleniyosun...boks.
[QUOTE=SEYYAH;124797]dün bi tutam SHORT kalmıştım 43.250 sabah güzel sözler eşliğinde 150 den kapattım.
100 pıvan kar ettim.manyah para :::
şu an aylak aylak seyrediyorum seyretmeye bile değmez aslında gidip mis gibiuyusak daha iyi.[/QUOTE]
Oooo o parayla tüm forumdaşlara birer yalı ısmarlarsın artık. .kom
[QUOTE=QUEEN;124759]enorton sistemin sat verdimi[/QUOTE]
Yok henüz vermedi :::
[quote=QUEEN;124798]shortlar uyuştu gayri..50000de olsa kapatmazlar...dng[/quote]
Sen de tıpış tıpış.::::::
yanlız Gökhan garantı açılışta 3.80 satış gördu tamam şelale başlıyor amerıkadaki veriler imdadına yetişdi. sanırım sende gördun :)