[QUOTE=enorton;124802]Yok henüz vermedi :::[/QUOTE]
iyiymiş bu sistem takip edelim bakalım...lelele
Printable View
[QUOTE=enorton;124802]Yok henüz vermedi :::[/QUOTE]
iyiymiş bu sistem takip edelim bakalım...lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;124803]Sen de tıpış tıpış.::::::[/QUOTE]
ben işlem yapmıyorm bugün forumda geyik yapıyore:p
py ile zıtlaşmamak lazım sanırım,,,,,,,,,, adamlar yukarı çok güzel götürüyorlar,,,
kıro ama para onda :)
[quote=QUEEN;124800]ayuları üstüme salmayamı niyetleniyosun...boks.[/quote]
Yok , benımkı bıraz ortalığı karıstırmak, mumkunse maraza cıkartmak falan,
aha da 200 e dayandı, dıyorum ben, var bende bır meymenetsızlık:::
full long,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :D
ralli kokuları geliyor dax destegini tamamladı bir tek dow kaldı oda aksam halleder
[QUOTE=atlascepkenli;124807]py ile zıtlaşmamak lazım sanırım,,,,,,,,,, adamlar yukarı çok güzel götürüyorlar,,,
kıro ama para onda :)[/QUOTE]
götürse bişey demiycezde..süründürüyo ya 300 puanda stoplatıyor..bi kaşık suda boğuyolar..
Dedıklerımın yarısını yapsam zengın olurdum, yok artık, maymunun gözü açıldı, 43650ye de 750ye de short yazıyorum, ahan da buraya (parmağımı ıslatıp masaya not edıyorum) yazıyorum.
yukarı hareketlerde kademeli kısa giriyorum her yükselişte gün sonuna kadar hayırlı olur inşallah.
ralli geliyor ralli
.lelele
Geçen gün vobtrader py güzel bir şey demişti aynısını bende py ye aktarıyorum.:..::..:.dng.dng
[quote=SaNCaKTaR;124804]yanlız Gökhan garantı açılışta 3.80 satış gördu tamam şelale başlıyor amerıkadaki veriler imdadına yetişdi. sanırım sende gördun :)[/quote]
Ben onu görürken vobu 150 puan aldıklarını da gördüm.O düşüşlere rağmen düşmeyen vob var.Düşmeyen vob uçar.Bir gün uçar yazmıştım teksaslı itin forumunda engellendim..dng