peki dow ve dax ile ayrısmalar 2007 de nasıldı.simdi nasıldı.eskiden yabancı satar giderdi simdi gitmiyomuş?
Printable View
peki dow ve dax ile ayrısmalar 2007 de nasıldı.simdi nasıldı.eskiden yabancı satar giderdi simdi gitmiyomuş?
[quote=yusuf_alp;261870]etr ne diyor arkadaşlar şuanda..?[/quote]
hala yukarı.....:yü:
[quote=yusuf_alp;261870]etr ne diyor arkadaşlar şuanda..?[/quote]
ema trader alışta halen..
ama 73 bin altında kalmaya devam edersek satışa dönebilir..
ben ısrarla bilmeden am ainanarak sunu görmenizi istiyorum.tamam çizgi grafik sistem cok ama cok onemli.ama hadi bizde böle avrupada noluyoır onlarda acıldı biz naptıysak aynısını yaptı.onlardada anayasa mahkemesimi var.
[quote=yusuf_alp;261864]apsd yi neyle oranlayalımki talep dengesinin grafiğini elde edeyim??[/quote]
[quote=The Tatar;261871]çalışmadığım yerden sordun yusuf alp :)))
mühendis arkadaşlar çözüm üretebilir..[/quote]
Eheem..melaba...Ben hülülülül hareketler olduğu anlar dışında APSD'ye bakmam..Fekat sorunuzun yanıtı;
Önemli olan tek başına APSD değil, onun fiyata bağlı değişimidir. Yani mesela GS diye bir indikatör tanımlayın...(Hatrım için GS olsun, FB olmasın)
Fiyattaki Değişim:df
APSD:da
olsun..GS=df/da dır... he peki DF ve DA yı MTX dilinde nasıl yazarık? O da şöyle;
df=c-ref(c,-1)
da=APSD-ref(APSD,-1)
yani:
GS= (c-ref(c,-1))/(APSD-ref(APSD,-1)) diyede kısaca yazabilirsiniz..
Fiyatla APSD aynı yöndeyse GS up olur tersi ise GS down olur (türev olayı..üww). Bu da gayet faydalı bir indik olur.
Amma gel gör ki, MTX de, APSD diye bir indkatör olmasına rağmen, tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor...yani bunca yazdıklarım bir işe yaramıyor :) çünkü APSD yi veri olarak alamıyoruk..üwww
elle apsd girebilirmiyik 60 lıkda mesela..
bu şortları 70000de kapatıcam
[quote=Astatin;261877]
Amma gel gör ki, MTX de, APSD diye bir indkatör olmasına rağmen, tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor...yani bunca yazdıklarım bir işe yaramıyor :) çünkü APSD yi veri olarak alamıyoruk..üwww[/quote]
Bu mesajın beni çok duygulandırdı patron... üvvvv.... Ben de VOB için bildiğim bir numaralı indikatör olarak DAX veya FDJI'yi sistemlerimde kullanmak istiyorum ama bu Matriks denen kamera şakası izin vermiyor.. üvvv... Mesela DAX yükselirken VOB'da da long sinyallerini kolaylaştırabilsem, DAX'dan bağımsız gelen hareketlerle sinyal değiştirmeyi zorlaştırsam eminim sistemlerde büyük fark oluşacak... üvvv....
ema55.............72.739
gel testere gel testere bitsin bu gurbeeet:..:.lelele.lelele
[quote=Astatin;261877]Eheem..melaba...Ben hülülülül hareketler olduğu anlar dışında APSD'ye bakmam..Fekat sorunuzun yanıtı;
Önemli olan tek başına APSD değil, onun fiyata bağlı değişimidir. Yani mesela GS diye bir indikatör tanımlayın...(Hatrım için GS olsun, FB olmasın)
Fiyattaki Değişim:df
APSD:da
olsun..GS=df/da dır... he peki DF ve DA yı MTX dilinde nasıl yazarık? O da şöyle;
df=c-ref(c,-1)
da=APSD-ref(APSD,-1)
yani:
GS= (c-ref(c,-1))/(APSD-ref(APSD,-1)) diyede kısaca yazabilirsiniz..
Fiyatla APSD aynı yöndeyse GS up olur tersi ise GS down olur (türev olayı..üww). Bu da gayet faydalı bir indik olur.
Amma gel gör ki, MTX de, APSD diye bir indkatör olmasına rağmen, tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor...yani bunca yazdıklarım bir işe yaramıyor :) çünkü APSD yi veri olarak alamıyoruk..üwww[/quote]
yürü be patron :::
asti hocam sende sinyal falan varmı sat falan yoksa hala al damı