benim 15 dk sistem bugün 2 sinyalle 125 puan kar üretmiş..wayanasınızı bozdur bozdur harca
Printable View
benim 15 dk sistem bugün 2 sinyalle 125 puan kar üretmiş..wayanasınızı bozdur bozdur harca
[QUOTE=fXci;124887]bukün100 pıvan eskideyim seyyah :::[/QUOTE]
yaw zystem desene o zaman iyi calismiyor
kafasina vur belki calisir pili bitmistir
.dng
[QUOTE=YAVUZHAN;124869]fx çi ve annası ne durumda ?
bi ara su üstüne atar gibi yaptı kendini sonra haber alamadık ?
fx çi one minute senin olsun annayı esirgeme bizden :)[/QUOTE]
fxci ve annası yazayorya imzamda oraya aayorum gayri :::
[quote=tuareg;124888]Acaba diyorum Sümbülzade Vehbi Efendi vob için de bir güzelllik yapar mı?[/quote]
Onu bilme ama ben Fantom a güveniyorum...neden dersen? Fantom, ormanda 10 kaplan gücündedir derler..Ama hiç Fantom VOB da 10 kaplan gücündedir dediklerini duymadım :) Yani Fantom longsa, düşer bu VOB:..::..:
Ya da VOB dada 10 kaplan gücünde ama bizim haberimiz yok...üwwwwwwwww...tobreg
valla ben benim zysteme hic bakmıyom
yaw sabahtan bu yana 6 al sat sinyali vermis yatayda
long devam bu sıcakta atlet don long :D
abka full uzun olarak geceye girer...kısa asla..düşüş olacaksa haziranın sonunda bitecek şekilden azından mayıs sonunda başlamalıydı...düşüş yok artık...kahrolası sistemlerde al da zaten
shortta hayır yok fdow 8000 olsa aldırmayacak gibi hali var vobun:D
inince al çıkınca sat al-sat ile gecti bir gun bu arada bugun hiç short açmadım içimden gelmedı yukselınce sattım.100 puvana dusunce aldım.. short lamayı unutdum bugun :)
[QUOTE=Astatin;124893]Onu bilme ama ben Fantom a güveniyorum...neden dersen? Fantom, ormanda 10 kaplan gücündedir derler..Ama hiç Fantom VOB da 10 kaplan gücündedir dediklerini duymadım :) Yani Fantom longsa, düşer bu VOB:..::..:
Ya da VOB dada 10 kaplan gücünde ama bizim haberimiz yok...üwwwwwwwww...tobreg[/QUOTE]
yok yaw ne 10 kaplanı .lelele
ben güççük yatırımcıyım güççük öyle degilmi fxci şahidim gayri .lelele
fxci 100 pıvan zarar ettirdi diyorsun zystem
ben dediydim sana kırmızıya bas diye dinlemedin bak öyle oldu :D
[QUOTE=Fantom;124891]yaw zystem desene o zaman iyi calismiyor
kafasina vur belki calisir pili bitmistir
.dng[/QUOTE]
Ben zaa güstüm fantüm ::: niye graliçemi gızdırıyon gayri :::
Gözünü seveyim kullanma şu ifadeyi, ben de cinnet etkısı yapıyor,.boks..boks..boks. sen tobreg dedıkce alıyorlar pıyasada ayrıca, bilmem batıl ınacların ne alemde.boks..boks..boks.