12:15 barında 72975 ten short yaktı şip-şak 5 !
rapunzel halen alışta kalmya devam ediyor..
Printable View
12:15 barında 72975 ten short yaktı şip-şak 5 !
rapunzel halen alışta kalmya devam ediyor..
[quote=Strategist;261884]Bu mesajın beni çok duygulandırdı patron... üvvvv.... Ben de VOB için bildiğim bir numaralı indikatör olarak DAX veya FDJI'yi sistemlerimde kullanmak istiyorum ama bu Matriks denen kamera şakası izin vermiyor.. üvvv... Mesela DAX yükselirken VOB'da da long sinyallerini kolaylaştırabilsem, DAX'dan bağımsız gelen hareketlerle sinyal değiştirmeyi zorlaştırsam eminim sistemlerde büyük fark oluşacak... üvvv....[/quote]
bunu MS ta yapabilirsin ,orda yapsana Stro Patron,:)))
Matriks niye yapamıyo bunu,hoş diğil yaa...:confused:
DAX ve FDJI den başka VIX ya da USD/tl gibi katalizatörler de kullanılabilir..:)))
yyld...ilk işlem nötr oldu..bakalım bu ne ola..73000 üzeri olsa yeter..
[quote=İmales;261846]5 dk lık daki pozisyonu sat gelmemesine rağmen 73 den disiplin gereği flatladım. 15 ve 60 pozlar long devam. 73 üstünde 5 dk tekrar poza girer.
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/u3zw015dd7.png[/IMG][/quote]
5 liğe göre 73 den tekrar poz açıldı ful long devam
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/tdz36wmitu.png[/IMG]
yygd .. işler yoğun bugün .. çok yazamayacam ...
..ahanda .. 1 lik tahmini sayım ... hayırlısı bakalım .. üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/327/adszzan.jpg[/IMG]
[quote=kitaro;261883]bu şortları 70000de kapatıcam[/quote]
peki hocam S/L kaçta
[quote=The Tatar;261890]yürü be patron :::[/quote]
Bak eminmisin? Bak yürürüm ha..tamam o zaman yürüyorum..
Şindi değişim olarak mevcut değerle önceki değerin farkını aldığınızda, APSD nin çok abarık sayılara ulaşması durumunda indikinizi alacağı değerleri belirli bir aralığa oturtamamak gibi bir sorununuz olur (Normalizasyon piroplemi). Bunu da şöyle aşarsınız.
paya (c-ref(c,-1))/ref(c,-1)
paydaya (APSD-ref(APSD,-1))/ref(APSD,-1)
yazarsanız, her iki değişkeni de bir önceki değerine göre normalize etmiş olursunuz..Yani değerler yerine percent leri kullanmış olursunuz, indik daha stabil hale gelir....lelele.lelele
Bu arada, hala APSD yi veri olarak alamıyorsunuzüüüüüüüüü
uzun dewam,zystem gerei...:)
[QUOTE=The Tatar;261859]bir gün önceye göre 1200 puan yukardan açılan piyasada apsd nin - 7700 olmasıda açılışta görülen seviyelerin çok ciddi realize fırsatı olduğunu gösteriyor..
+ piyasada - apsd de başlı başına bir uyumsuzluk ayrıca..[/QUOTE]
patron hiç bilmiyorum lgilenmiyorum aps falan ama .. sen yazınca anlamlı oluyor ... üvvv .. teprik ederim...brv.brv.brv yavızhan patron .. eski nick daha iyiydi abi bence ... saygılar hörmetler ... :o:o:D:D:D
[quote=Astatin;261904]Bak eminmisin? Bak yürürüm ha..tamam o zaman yürüyorum..
Şindi değişim olarak mevcut değerle önceki değerin farkını aldığınızda, APSD nin çok abarık sayılara ulaşması durumunda indikinizi alacağı değerleri belirli bir aralığa oturtamamak gibi bir sorununuz olur (Normalizasyon piroplemi). Bunu da şöyle aşarsınız.
C gördüğüüz her yere c-(ref(c,-1)/ref(c,-1)
APSD olan her yere de APSD-(ref(APSD,-1)/ref(APSD,-1)
yazarsanız, her iki değişkeni de bir önceki değerine göre normalize etmiş olursunuz..Yani değerler yerine percent leri kullanmış olursunuz, indik daha stabil hale gelir....lelele.lelele
Bu arada, hala APSD yi veri olarak alamıyorsunuzüüüüüüüüü[/quote]
ya içinden düşün patron,anlayamıyorum yeter gayri :..:
[quote=selçuklu;261906]patron hiç bilmiyorum lgilenmiyorum aps falan ama .. sen yazınca anlamlı oluyor ... üvvv .. teprik ederim...brv.brv.brv yavızhan patron .. eski nick daha iyiydi abi bence ... saygılar hörmetler ... :o:o:D:D:D[/quote]
sendemi Yavuzhancı sın patron üüü
anket açacam bu gidişle :..:
[quote=The Tatar;261907]ya içinden düşün patron,anlayamıyorum yeter gayri :..:[/quote]
yalnız son metni güncelledim :) alıntı yanlış olmuş:o