günlük barlara bakınca,,,, yarın artı açar eksi kapatırım,,,, eksi açarsam babayı alırsınız artık diyor
Printable View
günlük barlara bakınca,,,, yarın artı açar eksi kapatırım,,,, eksi açarsam babayı alırsınız artık diyor
[QUOTE=Astatin;125008]ÇOK İDDİALIYIM AYRICA:..::..::..::..:.kom.kom[/QUOTE]
Yanılırsan herkese Volkanlı seyahati ısmarlayacakmışsın diye duydum..dng
[QUOTE=jerfin;125009]yine sizin yanınızdayım kraliçem..:dü: ha endeks short, ha dolar long..:cool:[/QUOTE]
.brv;)
40.ooo kırılana kadar lönk
[quote=VOBiX;125012]Yanılırsan herkese Volkanlı seyahati ısmarlayacakmışsın diye duydum..dng[/quote]
isteyen olursa hay hay :)
[quote=VOBiX;125012]Yanılırsan herkese Volkanlı seyahati ısmarlayacakmışsın diye duydum..dng[/quote]
Ayrıca sen şöyle şaşalı bir SARIK URDELE hazırlat.. üzerinde Osmanlıca Volkanlı Asti yazan bir tuğra da yazdırıver ona.....:..::..::..:
ha yanılırsak ne olur... kader der geçeriz. :)
[quote=jerfin;124993]erdin mi muradınaaaaa.kom.kom[/quote]
hiçbir zaman muradım sevdiğim insanların stoploss yapması olmadı.
ters pozisyondaysam bile, önce ben kazanayım, arkasından sen kazan inşallah demişimdir msn'de yazıştığım arkadaşlara. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
arkadaşlar dov düşüyor ben şorttum ful hemde.
[B][COLOR=red]çökecek[/COLOR][/B] dedim dünya ekonomisi çöktü,,,,, vob *******sı bana mısın demedi,,,,,,,,,, demekki bizim ülkemizde tekel var,,, nereye isterse kafasına göre at koşturuyor,,,, farklı güçler yok,,,, hepsi aynı dayının elemanları,,,,,,,,,,,, arada birilerini sıkıştırıyolar kafalarına göre,,,,,,,,,,
iyi akşamlar arkadaşlar!
meydan dow un,bize faydası olmasada..
bu arada 5 dk lık çalışan herkes iyi komisyon yazmıştır bugün..
:::[quote=Leblebi;125018]arkadaşlar dov düşüyor ben şorttum ful hemde.[/quote]
.kom.kom