-
[I]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran okyanusların DJ i[/I][I]ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/I]
[I]VOBda o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/I]
[I]Boğa oğullarının doğduğu bu çağda,[/I]
[I]Dünya üzerindeki ayular,[/I]
[I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I]
[I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I]
[I]Çelik bilekli elinden şortları hiç bırakmayan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,[/I]
[I]tüm lonkları sandallı ayağının altında çiğnemek istiyordu.:..::..::..:[/I]
-
eskiden olsa % 10 düşerdik bu hafta,,, yaprak kımıldamadı
sp nin haline bakın 956 idi 905 olmuş :D
-
dax duman oldu..bence adamoslar paralarını aldı gitti paritede daxda satıyolar..ama burayada uğrarlar yakında.. işte o zaman film kopar..
-
obama ya telefon açtım,,,, ben bugün 8300 leri görecem dedim,,,, yoksa seni eşeklere kovalatırım dedim kenya da,,,, bir daha da istanbul a sokmam dedim,,,,
[QUOTE]obama: aman abi yapma etme,,, gözünün çapağını yiyim[/QUOTE] dedi,,,
ayaklarını indir dedim masa dan,,, saat 8 de adam gibi konuş dedim,,, piyasayı rahatlatmak senin neyine falan dedim,,, yüzüne kapattım telefonu,,,,,
şaka bi yana 8 den sonra işler terso olabilir
-
Selamlar...Sistemler açısından zaten rezalet geçmekte olan bir Haziran ayı mevcutken bugün sistemlerin genel olarak çarpılma rekoru kırdığı bir gündü sanırım...Bu tip hareketlerin olduğu dönemlerin - günlerin sonunda sert kırılımların olduğunu hepimiz biliyoruz...Bu kırılımın yüksek ihtimalle aşağı yönde gelişeceğini düşünüyorum...Gün boyunca Short pozisyonumu korudum.Ana sistemimde Short kapattı zaten...İnsanların yeterince yıldığını da dikkate alarak sert hareketin (muhtemelen aşağı yönde)en geç önümüzdeki hafta başından itibaren başlayacağını düşünüyorum...Herkese bol kazançlar diliyorum...Saygılar.
-
ah ulan be vob da kısalıcaaama dov da kısalasaymışım,,,, şimdiye yat kat vur parçala parası kazanırdım 10 gündür
-
usd/trl öncü sinyal gibi bugün...
-
ulen ldolar şortladık hedef de koyduk 1-tl yidigi naneye bak. gelde tuttur hedefi.
-
[URL="http://img7.imageshack.us/i/screenhunter3v.png/]"][URL=http://img7.imageshack.us/i/screenhunter3v.png/][/URL][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/5386/screenhunter3v.png[/IMG][/URL]
Burdan shortlamayacazda nerden shortlayacaz arşa gidecek hali yokya.
-
imf ci bodrumda yüzer yüzer gidr..
IMF BIRINCI BASKAN YARDIMCISI LIPSKY, ANKARA'YA GELDI
ULUSLARARASI PARA FONU (IMF) BIRINCI BASKAN
YARDIMCISI JOHN LIPSKY, LUFTHANSA'YA AIT TARIFELI UCAKLA ANKARA'YA GELDI.
LIPSKY, BUGUN AKSAM SAATLERINDE DEVLET BAKANI VE BASBAKAN YARDIMCISI ALI
BABACAN ILE GORUSECEK.
-AA-
-
[quote=QUEEN;125032]imf ci bodrumda yüzer yüzer gidr..
IMF BIRINCI BASKAN YARDIMCISI LIPSKY, ANKARA'YA GELDI
ULUSLARARASI PARA FONU (IMF) BIRINCI BASKAN
YARDIMCISI JOHN LIPSKY, LUFTHANSA'YA AIT TARIFELI UCAKLA ANKARA'YA GELDI.
LIPSKY, BUGUN AKSAM SAATLERINDE DEVLET BAKANI VE BASBAKAN YARDIMCISI ALI
BABACAN ILE GORUSECEK.
-AA-[/quote]
dikkat tarifeli uçakla gelmiş,,,, tarifesiz le gelseydi ayvayı yerdik,,,:::
-
8425 dow kapanış tahminim...orayı seviyor dow..düşerken çok oyalanmıştı..