[quote=jerfin;125058]ben stoplos yapmadım:cool: usd/ytl grafları beni daha çok çektiği için endeks shortları az bir zararla kapatıp dolara geçtim..[/quote]
cıkk, dolar cıkmaz, düşer.kom
Printable View
[quote=jerfin;125058]ben stoplos yapmadım:cool: usd/ytl grafları beni daha çok çektiği için endeks shortları az bir zararla kapatıp dolara geçtim..[/quote]
cıkk, dolar cıkmaz, düşer.kom
[QUOTE=tuareg;125054]keşke shortları bozmasaydın Jerfın Hanım,:D dolar maalesef gevşeyecek :Dama yarın vob en az 500 puan eksı acar, :D
senı o kadar uyardım bozma pozunu dıye:D[/QUOTE]
önümüzdeki günlerde endeks düşse de çıksa da usd/ytl de yön yukarı tuareg bey..:cool:.kom
[IMG]http://i42.tinypic.com/21j827r.jpg[/IMG]
[quote=jerfin;125060]önümüzdeki günlerde endeks düşse de çıksa da usd/ytl de yön yukarı tuareg bey..:cool:.kom[/quote]
cıkk, endekis de düşer dolar da düşer, aha da buraya yazıyorum.
yarın öbür gün amerika avrupa döndümü tüm bu streslerin hepsini birden tahsil ederiz alimallah.
[QUOTE=selçuklu;125046]kısa devam onu dokuzu bilmem ...bildiğim bu vob 45 bin sekizyüz küsürde tepesini gördü .. bende 45 bin dörtyüz küsürden kısaldım hala kısayım ... kısada uzlaşacam .. haziran vade ve ağustos vadede kısada uzlaşacam ... :o:o:o:o:o:o[/QUOTE]
aynı yerden bende 2,5 haftadır kısayım...geceleride bugüne kadar hep kısa girdim...
ama bu gece ilk kez uzun.......
sabah ola hayrola.brv.brv.brv.brv
[quote=Astatin;124876]böyle stopum olsun 100000 tl borcum olsun :) bu stop yaklaşık 40000 points karda falan demek galiba.lelele[/quote]
Onun anlamı ben de bok gibi para var 40000 de arttırsanız margin call ancak gelir demek.üüüüüü:..::..::..:Geceye 43125 ten yazdıktan sonra hiç işlemsiz long.Forumdan tanıştığım bir arkadaşın evine gittim bugün.
GÖkhan geceye 10/10 oranında lönk girer.
[QUOTE=abka;124895]abka full uzun olarak geceye girer...kısa asla..düşüş olacaksa haziranın sonunda bitecek şekilden azından mayıs sonunda başlamalıydı...düşüş yok artık...kahrolası sistemlerde al da zaten[/QUOTE]
düşüş yok artık..ralli..full uzun..
[QUOTE=mbm;125064]aynı yerden bende 2,5 haftadır kısayım...geceleride bugüne kadar hep kısa girdim...
ama bu gece ilk kez uzun.......
sabah ola hayrola.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
Üstad nerdesin sen yav! Boşver vobu yaramaz bişey yok değilmi! Merak ettik nerde bu adam dedik!:(
iyiki ful lönk girmişim yarın hedef 45.000
8550 ugurlu dov için hedef 9.000