-
[quote=VOBiX;124928]Gökhan nerde yawf uyuya mı kaldı dün uyuyamamıştı jetlag vardı bir de.
[B][I]Yükselen tepeler yükselen dipler full long[/I][/B] demesi lazımdı şimdiye kadar.[/quote]
Abi forumdan misafir adlı üye abinin evine misafir oldum.Geldim.Saolsun ağırladı beni.
-
[quote=YAVUZHAN;124935]günlük yüksek 43300
günlük düşük 42975
325 puanlık bantta kahin olmak lazım para kazanmak için..[/quote]
Abi dün 400 puan gap eksi yedim.400 puan artı kapattım.800 puan nasıl aldım ben de bilmiyom.Hem de net rakam.Yoksa 950 puan falan.
-
[quote=QUEEN;124944]100 kapandı shortlar av bekliyorum..[/quote]
Hamdolsun 125 puan indirdin cebe.:::
-
[quote=jerfin;125060]önümüzdeki günlerde endeks düşse de çıksa da usd/ytl de yön yukarı tuareg bey..:cool:.kom[/quote]
tuareg kim yaw..tobreg midemek istediniz:..:
-
yarın hedef 42.500 ver elini 10.000
-
dow un çok agresif kapatmayacagına inanıyorrum..yani +-50 puanda kapatır.sistemlerin değişik sinyalinden dolayı bu kanaate sahibim.
-
[quote=sazan;124966]Sazan EW(Elliott) portföyüne 4/10 long daha yapar. Toplam 7/10 long. (UV hedge amaçlı)
UV portföyü ise 10/10 short pozisyonunu korumakta.[/quote]
Bu hesaplar ayrı mı usta?Ew ve UV hesap numaraları.Çok ilginçsin vesselam..lelele
-
Yav hepiniz pes etmeden olmaz bu iş.Hem zaten artacaz.Düşeceğimizi kim söyledi.Sadece düşüşten para kazanamadık.Birşey değişen olmadı.Artıştan kazanacaz nasılsa.Acilen 5000 puana ihtiyaç var.Annem para istiyor.Her gece long.
-
tüm paramla dolar şortlamıştım açılışta kademeli dolar şortları long yönünde degiştirecem hedef 2.002 tl
-
Millet 300 500 alıyor bu yatayda.10 günde 500 puan alıp tek geceye kalıp 1 dakikada verecek herkes karını.
-
ülen 8550 ugurlu dedim 8546 dan döndü işler kötüleşirse ful şortum
-
[quote=QUEEN;125025]dax duman oldu..bence adamoslar paralarını aldı gitti paritede daxda satıyolar..ama burayada uğrarlar yakında.. işte o zaman film kopar..[/quote]
İyi de ona o zaman bakarız.Şimdi kopmadığına göre shortta yırtınmadan longta daha az stresliyim ben.Zaten voba verseler hepinizden önce en tepeden ilk girecek kişi yine ben olacam.:::