üüü[quote=Leblebi;125110]bana bakma abi sistem denemesi yapıyorum deneme yani.[/quote]
Allah yardımcın olsun deneme zordur kardeşim.üüüüüü
Printable View
üüü[quote=Leblebi;125110]bana bakma abi sistem denemesi yapıyorum deneme yani.[/quote]
Allah yardımcın olsun deneme zordur kardeşim.üüüüüü
yarın 100 pıvanlık yukarı GAP olabilebilir mi? üüü
o kadarcıkta mı olmaz? :(
yaw dowun ne kapattığının ne önemi var canım
vob dow düşse bile düşmüyorki :D
[QUOTE=SEYYAH;125112]yarın 100 pıvanlık yukarı GAP olabilebilir mi? üüü
o kadarcıkta mı olmaz? :([/QUOTE]
Gap map yok gayri unuttuk ne oldugunu :::
yatay acar py emmi
[QUOTE=Fantom;125114]Gap map yok gayri unuttuk ne oldugunu :::
yatay acar py emmi[/QUOTE] Yarınki planı 43125-43175 arası harektmiş o yüzden açılmayacakmış VOB .dng
[QUOTE=Leblebi;125018]arkadaşlar dov düşüyor ben şorttum ful hemde.[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125030]ulen ldolar şortladık hedef de koyduk 1-tl yidigi naneye bak. gelde tuttur hedefi.[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125035]dov toparlamaya başlamış ful long idim.[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125069]iyiki ful lönk girmişim yarın hedef 45.000[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125075]yarın hedef 42.500 ver elini 10.000[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125080]tüm paramla dolar şortlamıştım açılışta kademeli dolar şortları long yönünde degiştirecem hedef 2.002 tl[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125099]dov yükselmiş ful üstüne ful long hedeh 8001[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125104]imf geldi ful şort.[/QUOTE]
[QUOTE=Leblebi;125106]son viraca daha gelmedik ful long hedef 8999[/QUOTE]
leblebi iyi misin sen..:confused::..:.dng
[quote=SEYYAH;125112]yarın 100 pıvanlık yukarı GAP olabilebilir mi? üüü
o kadarcıkta mı olmaz? :([/quote]
FDJ ve FDAX VOB un kapanışına göre az cücük ekside...Ama sabah bir sürü insan aaa IMF ci bodruma yemek yemeğe gelmiş, bir teselli açıklması bile yok yaw der mi???? :) asıl soru bu pambık..yanıtıda belli.kom.komsen en iyisi fıçırlara dua etmeye başla
future insafına kaldık gayri..dowu heç beğenmedim..performans kötü..az daha aşağılardan güç toplayabilecekmiş gibi..
[QUOTE=Astatin;125117]FDJ ve FDAX VOB un kapanışına göre az cücük ekside...Ama sabah bir sürü insan aaa IMF ci bodruma yemek yemeğe gelmiş, bir teselli açıklması bile yok yaw der mi???? :) asıl soru bu pambık..yanıtıda belli.kom.komsen en iyisi fıçırlara dua etmeye başla[/QUOTE]
bomba haftasonuna.lelele
[QUOTE=Astatin;125117]FDJ ve FDAX VOB un kapanışına göre az cücük ekside...Ama sabah bir sürü insan aaa IMF ci bodruma yemek yemeğe gelmiş, bir teselli açıklması bile yok yaw der mi???? :) asıl soru bu pambık..yanıtıda belli.kom.komsen en iyisi fıçırlara dua etmeye başla[/QUOTE]
IMFci bodrum yolunda kaybolursa ne olur acaba?
-IMFten kurtulduk alıııııın?
-Adam kayboldu satııııın?
durum içler acısı gerçekten.şimdi farkettim metastock ta 5 dk periyotta fiyat basamakları 10 luk kademeye düşmüş.normalde bu 50 liktir.marj o kadar daralmış yani.bakıyorum uzun bi çubuk var gören 700 puanlık falan sanır ama mübarek 75 puanlık fakat grafikte kocaman görünüyor.
rezalet gerçekten.
[url=http://xs.to][img]http://xs540.xs.to/xs540/09253/fiyat185.png[/img][/url]
[quote=QUEEN;125119]bomba haftasonuna.lelele[/quote]
bomba momba yok yaww...ekimden önce bir şey çıkmayacak IMF işinden..o zamanda şüpheli..adam turistik ziyaret yapıyor..Türkiye taşra sayıldığı için bir ton da harcırah alıyolarmış...asıl neden o..siz 50 milyar verecek diye bekleye durun adam günlük 1000 dolar harcırah peşinde :):::