bugün doların hareketi hiç hayra alamet değildi.. 1 saat içinde yurtdışı aynı, vob aynı iken 1.5550 den 15650 ye çektiler... kısacılar rahat olun...lelele.lelele
Printable View
bugün doların hareketi hiç hayra alamet değildi.. 1 saat içinde yurtdışı aynı, vob aynı iken 1.5550 den 15650 ye çektiler... kısacılar rahat olun...lelele.lelele
nerde kalmıştık devam ediyor...bir gun daha musade ediyorum..allahın en güzel gününe kara cuma demek istemiyorum ama cuma ya güç bizde olacak..
[quote=jerfin;125123]bugün doların hareketi hiç hayra alamet değildi.. 1 saat içinde yurtdışı aynı, vob aynı iken 1.5550 den 15650 ye çektiler... kısacılar rahat olun...lelele.lelele[/quote]
he gündüz seans içi dediydim..ula madem bu IMF ci akşam mavi boncuk dağıtcak, bu dolar ne ayak kıpır kıpır yukarı diye...yani madem kutup ayısıyım neden üşüyorum :).boks..boks. sen bilirsin pambık
[QUOTE=Astatin;125122]bomba momba yok yaww...ekimden önce bir şey çıkmayacak IMF işinden..o zamanda şüpheli..adam turistik ziyaret yapıyor..Türkiye taşra sayıldığı için bir ton da harcırah alıyolarmış...asıl neden o..siz 50 milyar verecek diye bekleye durun adam günlük 1000 dolar harcırah peşinde :):::[/QUOTE]
eeee niye düşmüyoruz..niye geldi bu dudak (lipsky) nevyorktan
bu arada Ali KIRCA dan bir kez daha "diskindim"..söylemesi ayıp bir kafeye girdim akşam saatlerinde...anaaaaa ne göreyim ATV de Ali KIRCA pişmiş kelle gibi sırıtıyor, arkadan geçen koca puntolarla yazı da şu "IMF ile bir kez daha"..........aha dedim mahvolduk....:) neyseki eksecere edilmiş AK klasiğiymiş..pufff
[QUOTE=Astatin;125125]he gündüz seans içi dediydim..ula madem bu IMF ci akşam mavi boncuk dağıtcak, bu dolar ne ayak kıpır kıpır yukarı diye...yani madem kutup ayısıyım neden üşüyorum :).boks..boks. sen bilirsin pambık[/QUOTE]
vob dolar kontratları, serbest piyasa ve usd/ytl kurunun çıkışı karşısında geri bile kaldı.. ben postumu giydim üşümüyoruummm:::
[quote=QUEEN;125126]eeee niye düşmüyoruz..niye geldi bu dudak (lipsky) nevyorktan[/quote]
düşmüyoruz sorusunun yanıtını 4 gündür arayan arkadaşlar yanıt bulamayınca şefkati longda bulsunlar diye :) ....yani püskülü.kom.kom
ya dedimya lipstick hem görev süsü verilmiş tatil yapayım hem de harcırah alayım demiştir :) nede olsa bu ülkeye gelen sömürgeci memurlarına her şeyin iyisi sunulur kral muamelesi yapılır..hiyerarşide ilk 200 de olmayan IMF memurlarının açıklamaları flaş haber manşetten geçilir...burası eyle bir ülke
[quote=Astatin;125125]....yani madem kutup ayısıyım neden üşüyorum :).boks..boks.[B] sen bilirsin pambık[/B][/quote]
ben bilmiyim bişiy...ben bişiy bilmiyim...LONG lar elde pırtlamasın.yarın 100 pıvan yuharı GAP olur mu?[B]sen bilirsin asti[/B] :::
gazeteciler açıklama istemiş toplantıdan sonra...sadece havayı sorun demişler..süper cevap bayıldım...
bu imf işinden halt çıkmaz.''türkiş kebap,döner güzel'' der gider.yine mız mız piyasa olacak..
[quote=QUEEN;125126]eeee niye düşmüyoruz..niye geldi bu[B] dudak (lipsky)[/B] nevyorktan[/quote]
hayır gökdudak veyahutta dudakgök :D:D:D:D:D:D:D
[quote=SEYYAH;125130]ben bilmiyim bişiy...ben bişiy bilmiyim...LONG lar elde pırtlamasın.yarın 100 pıvan yuharı GAP olur mu?[B]sen bilirsin asti[/B] :::[/quote]
if fDJ rimeins seym; -75 opıning balans haşırt tu lonks:::::::::