-
[QUOTE=Astatin;125127]bu arada Ali KIRCA dan bir kez daha "diskindim"..söylemesi ayıp bir kafeye girdim akşam saatlerinde...anaaaaa ne göreyim ATV de Ali KIRCA pişmiş kelle gibi sırıtıyor, arkadan geçen koca puntolarla yazı da şu [B][COLOR="Blue"]"IMF ile bir kez daha".[/COLOR][/B].........aha dedim mahvolduk....:) neyseki eksecere edilmiş AK klasiğiymiş..pufff[/QUOTE]
Ne o yawf IMFin metresiymişiz gibi...
-
[quote=VOBiX;125135]Ne o yawf IMFin metresiymişiz gibi...[/quote]
metres olsak yine iyi, villası lüksü bol parası var..ama bizim ilişki daha çok van nayt stend e benziyo ::: ver istediğimi al istediğini dadında
-
[QUOTE=SEYYAH;125133]hayır gökdudak veyahutta dudakgök :D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
.dng::: gökdudak olurmu ki:rolleyes:adam zencide değil ama.. o dudaklardan imf ok çıkarsa vob göke çıkcak.:p
-
recoooo
bugün çok bonkör gördüm seni..:)))
-
aha hemen geldi teşekkür..:..:
-
[quote=jerfin;125138]recoooo
bugün çok bonkör gördüm seni..:)))[/quote]
nöbetçi teşekkürcüyüm bu gece, teşekkürcü geldi haanımmmm,
bu gece teşekkür yağdırasın geldi, hızımı kesme allasenn...
-
[quote=jerfin;125116]leblebi iyi misin sen..:confused::..:.dng[/quote]
Leblebi izimden gidiyor.Yakında para yapar İnşallah.Herkes yapar.Ama inatlaşan pozda zor yapar..dng:::
-
[QUOTE=tuareg;125140]nöbetçi teşekkürcüyüm bu gece, teşekkürcü geldi haanımmmm,
bu gece teşekkür yağdırasın geldi, hızımı kesme allasenn...[/QUOTE]
farkındayım..:..: baktım bütün gönderilerin altında reco'nun teşekkürü var, dedim noliii..:..: tşk butonuna eli çok zor giden adam coştuuu..:)))
forum ahalisinin hallerini hiç beğenmiyorum, millette tırlatma belirtileri....:..:
-
[quote=SaNCaKTaR;125124]nerde kalmıştık devam ediyor...bir gun daha musade ediyorum..allahın en güzel gününe kara cuma demek istemiyorum ama cuma ya güç bizde olacak..[/quote]
Bu vobu himen bile düşüremez efg düşüremedikten sonra oooo.::::::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125141]Leblebi izimden gidiyor.Yakında para yapar İnşallah.Herkes yapar.Ama inatlaşan pozda zor yapar..dng:::[/QUOTE]
sen yine seans içinde saniyede dönüyorsun 180 derece de... leblebi, alıntıladığım bütün yazılarını seans kapandıktan sonra yazmış..:..: yani hali vahimmm:..::..:
-
[quote=jerfin;125142]farkındayım..:..: baktım bütün gönderilerin altında reco'nun teşekkürü var, dedim noliii..:..: tşk butonuna eli çok zor giden adam coştuuu..:)))
forum ahalisinin hallerini hiç beğenmiyorum, millette tırlatma belirtileri....:..:[/quote]
Kardeşim ille de sırrımı deşifre edeceksin değil mi, hadi öğren de rahat et, cık cık cık...
Totem yaptım tamam mııııı, teşekkurlerımı bıtırırsem bu gece, vob yarın 1500 puan + gap yapacak, dolar 1,5201 acacak, ben dolarda long endekste short olucam,
Bu pozların amacı ne pekı, dolar cıkacak endeks dusecek dıye mı? asla!!!
en azından MC için ekstra 3000 puanlık lımıt tanır...
Öğrendın ıste, nolduuuu? Boyun uzadı mı, cık cık cık...
-
[quote=Astatin;125129]düşmüyoruz sorusunun yanıtını 4 gündür arayan arkadaşlar yanıt bulamayınca şefkati longda bulsunlar diye :) ....yani püskülü.kom.kom
ya dedimya lipstick hem görev süsü verilmiş tatil yapayım hem de harcırah alayım demiştir :) nede olsa bu ülkeye gelen sömürgeci memurlarına her şeyin iyisi sunulur kral muamelesi yapılır..hiyerarşide ilk 200 de olmayan IMF memurlarının açıklamaları flaş haber manşetten geçilir...burası eyle bir ülke[/quote]
İmf memurları iyi galiba.Ama dünya bankası memurlarının çorapları delik çıkmıştı.Vah garibim Irakta bomba yağdıran namussuz PAUL WOLFOWITZ.Fuck.