[QUOTE=GOKHANFINDIK;125143]Bu vobu himen bile düşüremez efg düşüremedikten sonra oooo.::::::[/QUOTE]
ayuların gücü adına güüççç bizde artııkkkkk HE MAANNN(burada müzik girecek devreye):..:.dng.dng
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125143]Bu vobu himen bile düşüremez efg düşüremedikten sonra oooo.::::::[/QUOTE]
ayuların gücü adına güüççç bizde artııkkkkk HE MAANNN(burada müzik girecek devreye):..:.dng.dng
Kendı yazıma neden tesekkur edemıyorum sayın Hellım????
[quote=jerfin;125145]sen yine seans içinde saniyede dönüyorsun 180 derece de... leblebi, alıntıladığım bütün yazılarını seans kapandıktan sonra yazmış..:..: yani hali vahimmm:..::..:[/quote]
Biliyom.Seans içine alışmak için hazırlık yapıyordur.:::
f dow bi dip daha yaparsa poz uyumsuz olacak ve tepecek..
cıcııırrrr nerdesin... bak tobreg senin koltuğuna göz dikti.. tşk verme şampiyonluğunu alacak elindeeennn..:..:
Sizin teşekkur vermedekı amacınız nedır Jerfın Hanım, durust ve acık olun lutfen, dolar ve vob için totem yapamazsınız, aynı konuda zıt totem yapılamaz, gidin altın için, uranyum için totem yapın, taaaamm mııııı.... cık cık cık...
[quote=jerfin;125152]cıcııırrrr nerdesin... bak tobreg senin koltuğuna göz dikti.. tşk verme şampiyonluğunu alacak elindeeennn..:..:[/quote]
Bir tobreg vakası daha, yawww cıldırtmayın adamı, bu iş bir cinnete bakar, ah ulan astatın, askerde karsıma cıkma, trafıkte hıc karsıma cıkma, canını sevıyorsa bu sezon çesme cıvarına ugrama,
[quote=jerfin;125152]cıcııırrrr nerdesin... bak tobreg senin koltuğuna göz dikti.. tşk verme şampiyonluğunu alacak elindeeennn..:..:[/quote]
yok sahip geçemez beni
aha cırcırım casperım geldi....lelele.lelele
Ben bu forumu cok sevdım, sayın Hellım, ıkı cıhanda da mutlu mesut olasınız ınsallah, bu forumdakı arkadasları da cok sevdım, husumet ıcınde oldugum malum şahıs harıc isim vermıyorum (astatın).
[QUOTE=cırcır;125155]yok sahip geçemez beni[/QUOTE]
24 saat biri beni gözetliyor da gibi hissettim bir anda kendimi..:..: birtanesin sen..:o:)))
1 haftadır hep günlüklerdeki trend desteği diyorduk gene geldik orada kaldık! Sabah eksi açarsak trendi kırmış oluruz tabii kapanış daha önemli! Bana kalırsa ayılar basmak üzere stochastic aşağıya yol almaya başlamış bile!Hata bandı daralmaya başlamış alt band yukarıya hafif meyilli ama üst band hızlı şekilde aşağıya kayıyor bu sıkışık piyasa bir tarafa PATLAMAK ÜZERE bence ayılar daha şanslı.(Bir ayu olarak yazıyorum :..:)