-
[QUOTE=enorton;125167]throughbars ne demek :confused:[/QUOTE]
Barlar boyunca gönlüm hovardaaa demek yani SAT sinyalini veririm ama bu sinyalden sonraki barlarda sat sinyalinden daha yukarısnı görürsek sat sinyalini çaktımadan silerim diyor.
Yukardaki LT versiyonu aşağıdaki de 1 nolu versiyonu :
[IMG]http://i40.tinypic.com/140i7lw.png[/IMG]
Adam formülü şifrelemiş, şartnameye de gelceğine garanti vermez demiş basmış üstüne etiketi koymuş satışa, bekliyor sazanalrı oltaya...
-
Reklam vermek için doğru yer, saç kalmadı vobcularda .dng
-
[QUOTE=hexa;125173]Reklam vermek için doğru yer, saç kalmadı vobcularda .dng[/QUOTE]
İnternette o isimle bir firmanın reklamı da abesle iştigal olmuş.
-
[quote=VOBiX;125174]İnternette o isimle bir firmanın reklamı da abesle iştigal olmuş.[/quote]
Hak yemeyelim ADVENTURE QUEST diye firma da mevcut.:..:Topumuzun AQ firmasında saça ihtiyacı olabilir yakında.Jerfinle Queen zaten yakında kel kalırlar.Kel ayular.Jerfin boğa oldu ama dolar boğa.:..::..::..:Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]18 Haziran Perşembe [COLOR=blue]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
GBP Perakende Satışlar (a/a) (May) 11:30 %0,9 Orta
GBP Perakende Satışlar (y/y) (May) 11:30 %2,6 Orta
[U]USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (13 Haz) 15:30 Düşük [/U]
[U]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (6 Haz) 15:30 Düşük [/U]
[B][COLOR=blue]USD Geithner'ın Konuşması 16:30 Yüksek [/COLOR][/B]
[B]USD Öncü Göstergeler (May) 17:00 %1,0 Yüksek [/B]
[B]USD Philadelphia Fed İmalat Endeksi (Haz) 17:00 -22,6 Yüksek [/B]
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8489[/COLOR][/B]
[B]VOB: [COLOR=red]8512[/COLOR][/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
günaydın bol kazançlar
-
[i]ABD borsaları S&P'nin 18 bankanın kredi notunu kırmasıyla genelde artıda geçirdiği günü düşerek tamamladı. Asya borsalarında ağırlıklı olarak satış eğilimi sürüyor. ABD'de S&P'den gelen not indirimleri Başkan Barack Obama'nın mali sektörde reform programıyla ilgili açıklamaların önüne geçti. [/i]
-
[B]Ayrıca Mr. Lipstick Bodrum'dan "Bodrum havası hakkındaki düşüncelerini" de bildirebilir. Dikkatli olmak lazım..[/B]:::
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125175]Hak yemeyelim ADVENTURE QUEST diye firma da mevcut.:..:Topumuzun AQ firmasında saça ihtiyacı olabilir yakında.Jerfinle Queen zaten yakında kel kalırlar.Kel ayular.Jerfin boğa oldu ama dolar boğa.:..::..::..:Byeeeeeeeeeeeeeeeeeee.[/QUOTE]
he AQ firması iyiymiş ... pembe oğlanın saça ihtiyacı var ... aq firmasından yaptırırız .. :o:o:o:o:o:o
-
günaydın bol kazançlar .. herkese ... kısa devam şelale şelale şelale ...
-
[quote=VOBiX;125049]Pariteler sabha kadar kimbilir neler diyecek.[/quote]
baktığınız parametrelere bakma vadenizle alakalı.
ben 5'ten 240 dakikalığa kadar (işlem yapma şeklime göre) bakıyorum.
bu gece long zamanı dememin sebebi de buna bağlı idi. paritelerin grafiklerinin bizim VOB ile alakası yok. normal, sinüzoidal grafikler.
3 trilyonla 10 kademe kaldırmaya benzemiyor ordaki işlemler. orada (temsili) sağ tarafa 2.000 kontrat yazarak, ufak tefekçileri sola doğru hareket etmeye zorlamak sıkar biraz...
[quote=jerfin;125053]usd/ytl ralliye hazırlanıyorrrr..lelele zıp zıp zıp...:..:
[/quote]
yakındır...ama daha değil. cumartesi tatile çıkıyorum, beni bekleyecektir.:D
[quote=jerfin;125058][B]ben stoplos yapmadım[/B]:cool: usd/ytl grafları beni daha çok çektiği için [COLOR=red][B]endeks shortları az bir zararla kapatıp[/B][/COLOR] dolara geçtim.. endeksin hala düşeceğine inanıyorsam neden stoploss yapayım ki..:rolleyes:[/quote]
bunu bize de öğret. :..:
[quote=jerfin;125123]bugün doların hareketi hiç hayra alamet değildi.. 1 saat içinde yurtdışı aynı, vob aynı iken 1.5550 den 15650 ye çektiler... kısacılar rahat olun...lelele.lelele[/quote]
yannışşş..
şu aralar tahtası çok sığ. yanıltabilir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
korelasyon kısmına yorum bile yapmıyorum. :..:
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
Günaydın bol kazançlar,
Şöyle olacak;
Lonkcular ve filatçılar, hafif eksi açılış görüp biraz rahatsız olacaklar. Ula bu IMF dende bişi çıkmadı diye düşünerek hafif karamsarlığa bürünecekler. O sırada EFG Marbaş v.b. 3-4 kademe basacak. Karamsarlık korkuya dönüşecek, ufaktan pozisyon kapamalar başlayacak...Sonra USDYTL hareketlenecek yukarı doğru. Üstelik EURUSD yükselmişken yükseliyor bu, parite geri gelirse bu hepten uçar korkusu salınacak lonkcu yüreklerine, pozisyon kapamalar hatta " ne halt ettim de lonk ettim, özüme döneyim" denip duble işlemler yapılacak......:) :).kom.kom:D:D Ayı işgali, 42800 sınırlarında biraz oyakandıktan sonra genişleyerek sürecek. Orası kırılınca boğa diyarlarında son umutlar da tükenecek....:D:D:D Ve maalesef FDJ bu savaşı durduramaz. Boğalar bu kadar birikmiş strese ve kine karşı ne yapabilir ki....42800 kırılsın ve yeni bir çağ başlasın....
Selçuklu patron; seni şövalye ilan ediyorum... :)
Not: Edebi bir pozisyonel yorumdur..Analiz yada tavsiye değildir, ama tasfiye olabilir, hatta tesviye bile olabilir.boks.:::