dov düşerken düşmedik çıkarken çıkarız diyorlarsa ful şört.
Printable View
dov düşerken düşmedik çıkarken çıkarız diyorlarsa ful şört.
basacaklarsa bundan iyi piyasa algılaması olamaz külli lönk forumlar.ben hariç.
önemli paritelerdeki, ve daha önemlisi petroldeki o fincanlara birer kulp takma zamanı gelmiş gibi görünüyor gözüme.
bugün 200 puana sıkışacağımızı sanmıyorum...
günaydın,kolay gelsin !
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125203]Ben demedim mi bu leblebi seansa hazırlık yapıyor.Bak başladı.::::::Bu sefer sabahın erken saatinde geldik 43275e.Bu da uçacaz demek oluyor..dng.dng[/QUOTE]
vade sonuna kadar shortcuları tarumar edecekler.dng.lelele
42.300 stop lönk.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;125203]Ben demedim mi bu leblebi seansa hazırlık yapıyor.Bak başladı.::::::Bu sefer sabahın erken saatinde geldik 43275e.Bu da uçacaz demek oluyor..dng.dng[/QUOTE]
ucunda servette olsa 42.500 altını görmeden lönk düşünmem.
usd düşecem diyor ful şort.
kapattım LONG ları uğraşamayacağım bunların soytarılığı ile.pozisyon sinir krizine dönüşmesin.
43.125 LONG lar 43.250 den FLAT...
bu havada 125 pıvan deli para :::
böyle böyle uyuşturuyorlar bizi.trend başladığında dışarıda kalalım diye üüü
[QUOTE=unlimitted;125212]önemli paritelerdeki, ve daha önemlisi petroldeki o fincanlara birer kulp takma zamanı gelmiş gibi görünüyor gözüme.
bugün 200 puana sıkışacağımızı sanmıyorum...[/QUOTE]
yani :dü: epey büyük olacak diyorsun .dng
bu arada kazançlı bir gün olması dileğimle...
Halil Recber konusuyor CNBCede.
gülerek dinliyorum :D
Ardaşllar zabaha ciddi başlayam :::
Vob garafik 15 dakikalık kanal direnci geldide çattı hemde tesadüfen sıkışmada üstüne denk gelmiş....... ::: 43300 etrafına dikkat edelim.. mazallah 43300 direncinden 42800 destek denemesi yaparmı yapar ::: ............ Canı isterse neden yapmasın...... emme mena mor 43300 aşılırsa ilk önce 43700 sonra 44000 :::
insallah faideli olmuşumdur gayri hani teşkürlerim :::
[IMG]http://i39.tinypic.com/2jakytg.png[/IMG]