[QUOTE=Vob Trader;59150]makas altta diye ekim alıor millet bu kdr kolay ekmek olmamalı bence tezgah var bu işin altında[/QUOTE] Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;59150]makas altta diye ekim alıor millet bu kdr kolay ekmek olmamalı bence tezgah var bu işin altında[/QUOTE] Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.
bugün kapanacak olan ekim dolar kontratında vade başından beri toplam durum nasıl?
[QUOTE=VOBiX;59151]Haziran vadede göstere göstere kısalara para kazandırmışlardı ama bu sefer ne yapacakalrı belli olmaz.[/QUOTE]
benim bildiğim egemen deli spredcidir ama şu an ekimde en ii ikinci satıcı ve satışlar poz kapama deil yeni poz açılışı nakdi uzlaşma için sanırsam. garip durum
spredde resmen para dağıttılar dün 351oo aralık şort 33400 ekim long fırsatı vardı aynı zamanda. 1700 puan fark şuan 1100 puan 600 puan risksiz kazanç
[QUOTE=Vob Trader;59154]spredde resmen para dağıttılar dün 351oo aralık şort 33400 ekim long fırsatı vardı aynı zamanda. 1700 puan fark şuan 1100 puan 600 puan risksiz kazanç[/QUOTE]
Haklısın, dün iki defa bahsetmiştim.
[QUOTE=VOBiX;59061]Aralık Ekime göre %1 daha yuakrıda shortu olanlar Aralığa geçerlerse %1 lik bir arbitraj sağlanır.[/QUOTE]
[QUOTE=VOBiX;59063]Fark %2 oldu arbitraj devam ediyor.[/QUOTE]
[QUOTE=hexen;59122]short signaller neden dikat almadıyımı anladınız ? .. sindi systems asayada.. gün system long signal oldu.. ben 29500 longs tutyorum
[COLOR="Red"]5dakk system short signalde[/COLOR]
[COLOR="Blue"]15 dakk system long signalde[/COLOR]
[COLOR="Blue"]gün system long signalde[/COLOR][/QUOTE]
aynen abi .. long signaller değerli günlük ve 15 dk ... 5 dk boşver hehe :D :D :D
[QUOTE=VOBiX;59155]Haklısın, dün iki defa bahsetmiştim.[/QUOTE]
ben 35100 aralık kısa 33400 ekim long yapmışdım sabah 34.300 e 33.000 flatladım şimdi ise 200 puan daha ekmek verdilerdi beklesem:confused:
ama tezgah mezgah yok sanki ekimde
[B]FDJI[COLOR="Red"][/COLOR][/B]
[url=http://www.renklidergi.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/31/942.bmp[/img][/url]
34.400 tekrar long
evet iki vade arası makas 1000 oldu. resmen iki günde 700 puan para dağıttılar.
AB DE YANGIN HALA SÜRÜYOR...
Dün piyasa FED sonrasi gününü yesil kapatmaya basardi : bunun en
önemli sebebi INTEL (+10%) önderliginde, teknoloji hisse senetlerin
ön plana çikmasi... Bu da DOW olumlu etkiledi. Diger faktör ise MORGAN
STANLEY nin +10% yükselmesi : MORGAN ile hala bir sürü dedikodu
geziyor..bunlardan en önemlisi ya CITI ile ya CITIC (Çin in en büyük
bankasi) satin alinmasi...
Fakat dün açilistan önce belirtigim gibi GOLDMAN -7% düserek tekrar 90
larda indi (hala HERBIE deki short pozisyonlardaki kayiplardan
dolayi)...
Öte yandan GM-CHRYSLER birlesmesi tekrar askiya alinmasi bugünlerde
DOW u olumsuz etkileyebilir ..
Fakat bu sabah Asya nin ve futureslerdeki düsüsü sebebi yine : AB !
Bu sabah Ingilterenin en büyüklerden taze para ariyorum açiklamasi
yeniden endiseleri alevlendirdi ...... Hafta ya ise, Fransanin
devlerinin bilancolardan önce, yangini devam edecek gibi... Tabiki bu
yangini söndürmek Mösyö Trichet nin ellinde...
BAYBARS SEZEN
spot milim oynamıor ya seans sonuna herkesi uzatıp bacak omza formasyonu yapacakar ya da hakkaten de göreceli güçlüyüz. yurtdışı ise düşücek o sebeple şunu birkez daha tavsiye etmeden geçemiyeceğim. bizim vadeli işlem yapanalr mutlaka yurtdışı işlemi yapacakalrı bir hesap da açmalılar. bu işi bizim ülke de yapan birsürü aracı var. destek türev de yapıor. tera da. iş yatırım da. deniz yatırım da.şeker yatırım da.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img204.imageshack.us/img204/6618/fdjidv8.png[/IMG][/URL]
33000 stop emir koyyorum cumaya gidyorum... :)
[QUOTE=Vob Trader;59167]spot milim oynamıor ya seans sonuna herkesi uzatıp bacak omza formasyonu yapacakar ya da hakkaten de göreceli güçlüyüz. yurtdışı ise düşücek o sebeple şunu birkez daha tavsiye etmeden geçemiyeceğim. bizim vadeli işlem yapanalr mutlaka yurtdışı işlemi yapacakalrı bir hesap da açmalılar. bu işi bizim ülke de yapan birsürü aracı var. destek türev de yapıor. tera da. iş yatırım da. deniz yatırım da.şeker yatırım da.[/QUOTE]
bacak omuza formasyonunu daha olabilir goruyorum
yurtdisi hesabina kesinlikle katiliyorum
34.525 yeniden short
[QUOTE=hexen;59169]33000 stop emir koyyorum cumaya gidyorum... :)[/QUOTE]
ağa o poz nakdi uzlaşmaya gider stopp loss yok:)
ekim vadede 34 üstü kapanış bekliorum nakdi uzlaşmaya kdr full+full long
garanda crd agricole diye birini gördüm tahta da
Ekim vadeyi yukarı kapamaksa niyetleri , 34800 , aşağı ise 32000 yapabilirler . Epey sıkışık seyir , umarım sonu hayırlı olur .
[quote=Astatin;59120]BİR ŞEY SORACAĞIM... VOBORSA da, hisse.net deki gibi, bazı üyelerle ense parmak ilişkisi içinde olan moderatörler yok değil mi? Kuralların uygulanmasında da çifte standart yok değil mi? :) E iyi o zaman[/quote]
Belli zaten buranın ora gibi olmadığı. Nick lere bakıyorum, eski hisse.net forumcularının hepsi burada :) Ne çok tiksinen varmış, hsse.net deki moderatör saçmalıkları ve 5 ahbap çavuştan..Hisse.net forumu bitene kadar........mokok
5 dak sistem al verdi 34550 uzun
[QUOTE=Vob Trader;59174]ağa o poz nakdi uzlaşmaya gider stopp loss yok:)[/QUOTE]
vob traderim 2 saat kalsa ederm stop yine
[quote=Vob Trader;59176]garanda crd agricole diye birini gördüm tahta da[/quote]
credit agricole, fransanın ziraat bankası gibi düşün..bu arada sen de hisse.net forumundan tiksinip kaçan VOb Trader mısın ? Hani şu "pis" kısa yada "pis" uzun olan
150 puan zararla uzunları verip..34600 full kısa
Nacizane öngörülerim :
1) DJI 10100
2) EURUSD yeniden 1.32
3) VOB30 (Somewhere in time... ağalar ne isterse o olur :)...Yukarı bekliyorum)
4) USD/YTL (1.45-1.60 arası konsolidasyon)
[quote=Astatin;59181]Belli zaten buranın ora gibi olmadığı. Nick lere bakıyorum, eski hisse.net forumcularının hepsi burada :) Ne çok tiksinen varmış, hsse.net deki moderatör saçmalıkları ve 5 ahbap çavuştan..Hisse.net forumu bitene kadar........mokok[/quote]
Tükürdüklerini yalamaya başladılar...şımarıklıklarının sonu buydu... banladıkları insanları tekrar foruma alarak canlandırma çabasındalar... kurttan kuzudan sokak serserisi alkoliklerden medet umar hale geldiler... yazık... yakında buradaki gruba da özel davetiye gönderirlerse şaşmamalı :D:D
[quote=halojen;59190]Tükürdüklerini yalamaya başladılar...şımarıklıklarının sonu buydu... banladıkları insanları tekrar foruma alarak canlandırma çabasındalar... kurttan kuzudan medet umar hale geldiler... yazık... yakında buradaki gruba da özel davetiye gönderirlerse şaşmamalı :D:D[/quote]
:) Kesinlikle..Yalnı ben Haluk YAŞAR' a yani sitenin sahibine (sanırım oydu) acıyorum. 3 tane şapşal moderatör, üyelerinden bazıları ile ense parmak yapıyor, adamın sitesi kaybediyor..E ama sende izle kardeşim sitenin trafil yoğunluğunu v.. Önce e-mail atıp uyarayım dedim adamcağızı, bak moderatör diye koyduğun vatandaşlar denyo çıktı, ekmek teknen elden gidiyor diye..Sonra üşendim..Neyse, zaten ziyaretçi sayılarına bakıyorum, şu saatte buranınki onun iki katına yakın.. Neyse kendi düşen ağlamaz..
halen tutyorum 5dakk system long signalde 15 dakk long signalde gün long signalde.. diyer vade gecmicem. bugun system short signal olmasa uzlasma olcayım.. haftasona flat girceyim..
[QUOTE=Astatin;59191]:) Kesinlikle..Yalnı ben Haluk YAŞAR' a yani sitenin sahibine (sanırım oydu) acıyorum. ..[/QUOTE]
Hiç boşuna o şekilde düşünme, Redkit Haluk Yaşar'ın kendisidir.
[QUOTE=hexen;59169]33000 stop emir koyyorum cumaya gidyorum... :)[/QUOTE]
Ağam Allah kabul etsin.
Sabrına ve sistem disiplinine hayranım. Genelde çok kazanmasanda pek kaybettiğini sanmıyorum. İzinde olmak isterdim ama ben hiç rahat duramıyorum, al sat , sat al derken arkadaşın dediği gibi sonunda mokok oluyor.
[quote=teo;59193]Hiç boşuna o şekilde düşünme, Redkit Haluk Yaşar'ın kendisidir.[/quote]
bak bilmiyordum bunu..ama red kit moderatörlük yapmıyorki çok zamandır... pushido, ipe un serenler, üçüncüyü hatırlayamadım şimdi..birde koşineri adlı bir üye var bu moderatörlerlerle yakın parmak ilişkisinde, adam looser forever, her dediğinin tersi çıkıyor ama yüzsüzce yazılar yazmaya devam ediyor, kendisi hakkında gerçekleri söyleyenleri de parmakçı moderatörüne banlatıyor..öyle bir yer olmuş yani.. :) comics
[quote=Astatin;59191]:) Kesinlikle..Yalnı ben Haluk YAŞAR' a yani sitenin sahibine (sanırım oydu) acıyorum. 3 tane şapşal moderatör, üyelerinden bazıları ile ense parmak yapıyor, adamın sitesi kaybediyor..E ama sende izle kardeşim sitenin trafil yoğunluğunu v.. Önce e-mail atıp uyarayım dedim adamcağızı, bak moderatör diye koyduğun vatandaşlar denyo çıktı, ekmek teknen elden gidiyor diye..Sonra üşendim..Neyse, zaten ziyaretçi sayılarına bakıyorum, şu saatte buranınki onun iki katına yakın.. Neyse kendi düşen ağlamaz..[/quote]
bunların demokrasi anlayışı bush'unkinden farksız... demokrasi getirecez diye kafa kopartmaktan başka bi b.k bilmezler...
[QUOTE=teo;59193]Hiç boşuna o şekilde düşünme, Redkit Haluk Yaşar'ın kendisidir.[/QUOTE]
zaten meselede orda düğümleniyor........
bu haksız uygulamaların altında farklı hesaplar var tabiki...
[quote=mbm;59197]zaten meselede orda düğümleniyor........
bu haksız uygulamaların altında farklı hesaplar var tabiki...[/quote]
çıkar grupları var...bunların elebaşları özel himaye görüyor... bu şahısların topiklerinde karşıt görüş bildirmek bile banlanmaya yetiyor... tam bir bataklık oldu...
[quote=Vob Trader;59167] bizim vadeli işlem yapanalr mutlaka yurtdışı işlemi yapacakalrı bir hesap da açmalılar. bu işi bizim ülke de yapan birsürü aracı var. destek türev de yapıor. tera da. iş yatırım da. deniz yatırım da.şeker yatırım da.[/quote]
yurtdışı işlem yapmak istiyorum ama forex işlemleri yapan yurtdışı kuruluşlara güvenemediğim için yapamıyordum...
bu bahsettiğiniz kurumlardan forex işlemleri yapılabiliyor mu?
ayrıca, hesap açma alt limiti, işlem maliyetleri farklı mıdır? hangisi avantajlı?
bilgisi olan diğer arkadaşlar da paylaşırsa memnun olurum...
way be 2 wade arası fark dün 1700 şimdi 900 risksiz 800 puan cash kazanç
Şimdi size çok güleceğiniz bir mesaj kopyalıyorum:
"ben bu hareketi haftaya [COLOR=red]bekliyordum[/COLOR]...imkb dönüşü herkesten önce bildi...iyi direndi düşüşe...bakalım dönüşüş de önce [COLOR=red]bilebilecek mi?
[/COLOR]
abd gdp verisi 14:30 da...%0,5 küçülme bekleniyor...burada daha kötü bir rakam çıkarsa [COLOR=red]belki bozulabilir[/COLOR] piyasalar.
şu an dowf in bu kadar güçlü durmasının izahı ne [COLOR=red]bilmiyorum[/COLOR]...[COLOR=red]belki de[/COLOR] diğer ülkelerde mal satmak içindir....bu gece dow kötü [COLOR=red]kaparsa[/COLOR], bu hareket spekülatifmiş diyeceğiz.
sonuçta tepki zamanı yaklaşmıştı...dönüş başlamış [COLOR=red]olabilir."[/COLOR]
[COLOR=black]puhahahahahaha... her okuyuşumda gülüyorum..[/COLOR]
[QUOTE=bien;59199]yurtdışı işlem yapmak istiyorum ama forex işlemleri yapan yurtdışı kuruluşlara güvenemediğim için yapamıyordum...
bu bahsettiğiniz kurumlardan forex işlemleri yapılabiliyor mu?
ayrıca, hesap açma alt limiti, işlem maliyetleri farklı mıdır? hangisi avantajlı?
bilgisi olan diğer arkadaşlar da paylaşırsa memnun olurum...[/QUOTE]
destek türev senin derdine derman:) Ayrıca vob işlemleri de kasım ayı boyunca beleşmiş.
yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....